Σήμερα το πρωί στο σχολείο μου(13/3/0) , μοίραζαν κάτι φυλλάδια άτομα απο την ΚΝΕ.
Αυτό το φυλλάδιο έλεγε

"Στο ΕΠΑΛ της Ηλιούπολης με πρόχημα την έλλειψη νυχτερινής φύλαξης , μπήκαν κάμερες στον προαύλιο και εσωτερικό χώρο του σχολείου.Οι ενέργειες αυτές είναι ολοφάνερο ότι γίνονται για τον εκφοβισμό των μαθητών , παραβίαση ακόμα και στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο , σε βάρος μαθητών και καθηγητών.

Το <<παιδαγωγικό >> μοντέλοπου εισηηγείται ένα μέλλον σπαρμένο με ρουφιανοκάμερες , η διδασκαλία της συμβίωσης των νέων ανθρώπων με το ηλεκτρονικό φακέλωμα δεν πρέπει να περάσει.Πρόκειται για βαθύτατα πολιτικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με το πως αντιλαμβάνονται η κυβέρνηση της Ν.Δ.,τη συμφωνία του σε τέτοιες μεθόδους (μαθητοδικεία,αγροτοδικεία κ.λ.π) τα σχολεία ως χώρους γνώσης , μόρφωσης και διαμόρφωσης ελεύθερων ανθρώπων ή ως χώρους κατασκευής συνειδήσεων υποταγμένων στο χαφιέ και στα κοινωνικά συστήμαατα που έχουν ανάγκη τους χαφιέδες.Ευθύνες έχει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που ενώ στηρίζει την πολιτική και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.,ψηφοθηρεί και χαιδεύει τα αυτιά της νεολαίας.

- Καλούμε συλλόγους γονέων , 15μελή μαθητών και φορείες της Ηλιούπολης σε κινητοποιήσεις καταδίκης αυτού του γεγονότος.

- Καταγγέλουμε την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική ενέργεια εγκατάστασης καμεροχαφιέδων στο σχολείο.

- Να κατέβουν τώρα οι καμεροχαφιέδες. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν <<προστάτη - κάμερα>> να νομιμοποιεί τη παρακολούθηση των μαθητών και καθηγητών.

- Δρόμος απάντησης ο κοινός αγώνας μαθητών - εργατών ενάντια στη πολιτική που θέλει τους νέους υποτεγμένους και <<ελεγχόμενους>>.

Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια σαν πρώτο σταθμό αντεπίθεσης.

Τομεακή Οργάνωση Κ/Α Συνοικιών της ΚΝΕ"

Έχουμε και λέμε τώρα για να ξεσκεπάσουμε αυτό τον λόγο τον οποίο έδωσαν στους μαθητές οι ψεύτες.

Στο σχολείο μου δεν υπάρχει καμία κάμερα για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

ΕΛΛΕΙΨΗ νυχτερινής ΦΥΛΑΞΗΣ δεν έχει , κάθε βράδυ μέχρι το πρωί υπάρχουν 2 φύλακες.
Και τώρα αφου μου το παίζουν δημοκράτες με τα ψέμματα τους οι κύριοι της ΚΝΕ, βγάλαν και μια πρόταση για την Ν.Δ. και το Πασοκ, και ότι και καλά ο σύριζα χαιδεύει τα αυτία της νεολαίας, αλλά δήθεν αυτό το κείμενο που γράφει είναι υπερ της νεολαίας, για να καταλαβαίνουμε και τι γράφουμε δηλαδή.
Ότι νάναι δηλαδή αυτά που γράφει το κείμενο της ΚΝΕ , αλλά προφανώς δεν έχουν κ'όσμο και θέλουν να καλέσουν κόσμο για το συλλαλητήριο.

Ούτε τόλμησαν να μπουνε Μεσα στο σχολείο για να ΜΑΣ πούνε και σε εμας τους άλλους μαθητές που έχει κάμερες το σχολείο.
Κάθε μήνα έρχονται μοιράζουν προπαγανδιστικό υλικό και φεύγουν.
Ας δούμε τώρα και με φωτογραφίες τις κάμερες για τις οποίες αναφέρονται τα παιδάκια της ΚΝΕ.Όπως βλέπετε αυτό δεν είναι κάμερα και όπως ξέρουμε όλοι τους ψεύτες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ η παράσταση τους ακυρώνεται.
Απο ενημέρωση που είχαι απο τον διευθυντή αυτό το πλαστικό με μπετον μέσα είναι σημείο ελένγχου για τον τοπογράφο, αφου φτιάχνουν το μετρό ....
και άμα το προσέξουμε και απο κοντά βλέπουμε ότι σίγουρα δεν είναι κάμερα. τώρα για τις εσωτερικές κάμερες που λένε, τα φώτα τα οποία κρέμονται τα λένε καμέρες.

Υ.Γ. για το συγκεκριμένο σχολείο θέλω να πω , ότι δεν μπήκαν κάμερες πιο παλία που το σχολείου ήταν γκέτο και θα μπούνε τώρα, αλλά ο λόγος για τον οποίο γράψαν αυτές τις αρλούμπες ήταν το κάλεσμα τους για το συλλαλητήριο προφανώς..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Επειδή βλέπω να κάνετε πολύ την χρήση της λέξεως "ρατσισμός" χωρίς βέβαια να ξέρετε οι πιο πολύ τι σημαίνει και πια είναι η ιδιαιτερότητα της, αφού βέβαια οι πιο πολύ θεωρείται τον "ρατσισμό" σύμφωνα με τα σημερινά δέδομενα, έτσι οπως μας έχουν μάθει να τον καταλαβαίνουμε , κάτι κακό.

Απόσπασμα απο το βιβλίο "Φύση και ρατσισμός"

1.ΡΑΤΣΑ - ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η λέξη ράτσα προέρχεται απο την πρώτο Ελληνική γλώσσα.
Είναι η λέξη "ΡΑΤΣΑ" η διαφοροποιήση της λέξεως ΡΙΣ =ρισός(ριζός
= ρίζα στην Αχαική διάλεκτο της Χάλκης . Ενώ ...

"ρις" στην πρώτο
Ελληνική γλώσσα σημαίνει "ρίζα μικρή άγρια" , το "ράς" σημαίνει στην
πρώτο Ελληνική γλώσσα "ρίζα φυτού χρήσιμη, ανθρώπου χρήσιμη"
και αυτή η λέξη "ΡΑΣ=ΡΑΤΣΑ" διασώθηκε μόνον στην Αχαική ελληνική προφορική διάλεκτο...


Στην αρχαία Ελληνική Αχαική διάλεκτο η λέξη "ράς"."ράσα" "ράτσα"
σήμαινε ρίζα όπως έχει προαναφερθεί και η λέξη "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ήταν
ο χαρακτηρισμός του ευγενούς υποστηρικτή της ρίζας του, του γένους του δηλαδή.
Το πόσο είναι δεμένο το αρχαίο με το νέο φαίνεται στην
Αχαική φυλή της Μακεδονίας , όπου ακόμη και τώρα οι άνθρωποι
ονομάζουν χάριν αστειότητας τις τρίχες στο πώγωνα "ράσα" = γένια ή "γένια" =
γενιά .
Αυτές οι δύο λέξεις αλληλοσυμπληρώνονται ή λέγονται μαζί , ρίζα
του γένους , γένος, ρίζα.Λέγονται επιπλέον μεταφορικά και χάριν
αστειότητας στους νέους όταν βγάλουν τρίχες(ρίζες) στον πώγωνα
ότι είναι καιρός να βάλουν την δική τους "ράσα" (ρίζα) και γενιά
(οικογένεια) στην Μακεδονική αχαική , ελληνική κοινωνία.
Στα αρχαία χρόνια ήταν τιμή στους νέους αχαιούς να είναι τιμητές
της ράτσας τους δηλαδή ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.Αυτό απέδειξε και ο Μέγας αλέξανδρος
, ο Ελλην αχαιός, όταν ξεκίνησε ολόκληρη εξστρατεία για να τιμωρήσει τους
εθχούς του ΄γενους του, τους Πέρσες, για το κακό που έκάναν αυτοί με τον πόλεμο στους έλληνες.

Αυτές τις πληροφορίες έκανα καιρό να τις βρώ, διότι το ίντερνετ έχει γεμίσει άρθρα με τον ρατσισμό που έχουν βγάλει την σημασία του σήμερα.
Επίσης όπως φαίνεται ο ρατσισμός είναι ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ και πάνω από όλα δεν είναι ο ρατσισμός που εννοούν σήμερα.

ΟΤΑΝ έρχεσε σε αντιπαράθεση με την φύση σου τότε γίνεσε "Ρατσιστής (με την σημερινή ένοια) στην ράτσα σου.

Τώρα θα ξέρετε και εσείς άμα το ψάξετε και λίγο ότι η λέξη (ρατσισμός) που αναφέρετε συνέχεια ως κάτι το κακό και διαβολικό είναι η φύση σου και η συνέχεια στην γενιά σου.
Επίσης ο
Θουκυδίδης

είχε πει ότι τότε" οι κοσμοεξουσιαστές για να πετύχουν αυτό που θέλαν , άλλαζαν και την σημασία των λέξεων, φυσικά τότε το είχε πει τότε για τους αθηναίους."

Έτσι οι τωρινή κοσμοεξουσιαστές "εβραίοι' διαστρέβλωσαν την λέξη "Ρατσισμός" και την ταύτησαν ότι σημαίνει ,το μίσος προς κάποια άλλη φυλή".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_5730.html

Δεν το κρύβω, ότι είχα πολύ καλή γνώμη για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, που όσο κι αν το αρνείται, έχει σίγουρα σχέση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και μάλλον και με το Άλτερ. Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τα εύσημα που πήρε απ’ τον «έγκριτο» δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο και μάλιστα μέσα απ’ το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ. Πράγμα πρωτόγνωρο για ΜΜΕ, καθώς είναι γνωστή η υποτιμητική άποψη που έχουν για τα ελληνικά (ενημερωτικά) blogs, τα οποία αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά.

Δεν το κρύβω επίσης, ότι εξ ονόματος του παρόντος ιστολογίου, έχω επικοινωνήσει κάποιες φορές μαζί του, για να πω την γνώμη μου σε επιμέρους θέματα και κάποια στιγμή μάλιστα, «εκμεταλλευόμενος» την μεγάλη επισκεψιμότητά του, πρότεινα αναδημοσίευση κάποιου δικού μου θέματος, πράγμα το οποίο και έκανε (και το ευχαριστώ γι’ αυτό).

Έχασα πάσα ιδέα όμως για το «Τρωκτικό» τις τελευταίες μέρες που εξελίσσονταν οι «εξεγέρσεις» των αναρχικών. Δεν θα το κατηγορήσω για την εμφανή θέση που πήρε (παρ’ ότι προσπαθούσε να το παίξει «δίπορτο»). Δικαίωμά του. Δημοκρατία έχουμε και στο κάτω κάτω οι περισσότεροι (ιστολόγοι) πήραμε θέση με τον έναν ή άλλον τρόπο.
Μέχρι εκεί όμως…
Γιατί το να δημοσιεύεις τα στοιχεία των κατηγορούμενων (τα οποία ευχαρίστως αναδημοσίευσε το Indymedia), εκθέτοντας τις οικογένειές τους σε άμεσο κίνδυνο, μόνο τιμητικό δεν είναι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Το να δημιουργείς κλίμα, έστω κι αν δεν προτρέπεις στα ίσα, συμπορευόμενος με την απροκάλυπτη τακτική των παραδοσιακών ΜΜΕ και του Indymedia, μόνο γκεμπελίστικη χροιά μπορεί ν’ αποδώσει.
Όπως γκεμπελισμός είναι να μιλάς εξ ονόματος όλων των Ελλήνων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ο λόγος που μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω το «Τρωκτικό», είναι το θέμα που ανάρτησε σήμερα, με τίτλο «O Λάκης την Τρίτη ετοιμάζει επίθεση στον Κούγια - Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του».

Κι ερωτώ τώρα εγώ…
Τι σε κάνει να πιστεύεις αγαπητό Τρωκτικό, πως «όλη η Ελλάδα» είναι με το πλευρό κάποιου που προέτρεψε τους αναρχικούς να «μην σταματήσουν» (να τα κάνουν λίμπα);
Η εμπάθεια στο πρόσωπο του Κούγια, που μπορεί να έχουν αρκετοί; Είμαστε σοβαροί; Τους κατεστραμμένους τους ρώτησες;
Αφού εκπέμπεις τέτοια σιγουριά, γιατί δεν βάζεις και μια δημοσκόπηση από δίπλα;

Και για να τα λέμε όλα, στο Τρωκτικό δημοσιεύθηκε ψευδής προβοκατόρικη «είδηση», που έκανε λόγο για τον θάνατο του 24χρονο αστυνομικού, που από το καλοκαίρι του 2007 έχει μείνει «φυτό» μετά από άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα αναρχικών. Ο στόχος; προφανής… Να αναζωπυρωθεί η ένταση. Και τ’ ομολογώ, πως σ’ αυτή την παγίδα πήγα να πέσω κι εγώ. Βέβαια το Τρωκτικό κρατούσε πισινή, καθώς η «είδηση» βγήκε και στην συνέχεια διαψεύστηκε από έναν «ανώνυμο αναγνώστη», όταν είχε ήδη αποκαλυφθεί η αλήθεια…

Αγαπητό Τρωκτικό, μόνο σου αντικαθιστάς την επικεφαλίδα σου που κάνει λόγο για «ενημέρωση», με την λέξη «προπαγάνδα».
Όσο για την «αξιοπρέπεια» που βαυκαλίζεσαι και πάλι στην επικεφαλίδα σου, αυτή χάθηκε όταν ανέντιμα δημοσιοποίησες τα στοιχεία των κατηγορούμενων.
Το μόνο που σου απέμεινε, είναι ότι τουλάχιστον δεν βρίζεις (προς το παρόν) και στο μόνο που θα συμφωνήσω, είναι ότι «τίποτα δεν γράφεται τυχαία»…


http://www.pare-dose.net/blog/?p=1476&cpage=1#comment-519

Μετά τα γεγονότα με τους παρακρατικούς δολοφοόνους ,(αναρχικούς) έχουμε τώρα μια σημαντική άποψη ενός αστυνομικού.. Εγώ θέλω να του πω ότι υπάρχουν πάνω στην γη άτομα τα οποία υποστηρίζουν το ΔΙΚΑΙΟ.

Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από ''συνάδελφο'' μου είδα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.

Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρρεια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπυλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;
Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα ο μαλάκας να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια αλλάξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ μπάτσος΄ ΜΗΝ περιμέντε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε,ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας,ΜΗΝ περιμένετ! ε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή ούτε να συλλάβω τον εμπόρο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε Μπάτσος έγινα. Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβρυζες ούτε με λοιδορούσες αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση διοτί κάθε φορά που έκραζαν τα ΜΜΕ δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πίασω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν... καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών 'αριστερό'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ευχαριστω για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.
Και να΄μαι ένας ακόμα μπάτσος . Μπρορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς εχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.
Καλό βράδυ λοιπόν.

Πρώην αστυνομικός νυν μπάτσος


ΤΡΟΚΤΙΚΟ