Σχετικά με τα γεγονότα τις τελευταίες μέρες στην Λωρίδα της Γάζας , και η παρουσίαση των εβραίων με τους ναζί .

1. Από ότι μας λένε τα διάφορα λαμόγια,οι ναζί σκότωσαν 6.000.000 εβραίους (άσχετα άμα σκότωσαν λιγότερους από 1.500.000).
2. Παρουσιάζουν τους εβραίους σαν ναζί (άσχετα άμα οι ναζί σκότωναν τους εβραίους και οι εβραίοι μισούν πιο πολύ και από τους παλαιστίνιους τους ναζί).
3. Παρουσιάζουν τους Παλαιστίνιους σαν καημένους κομμουνιστές αγωνιστές(άσχετα άμα οι παλαιστίνιοι αγωνίζονται οι περισσότεροι με τιμή ).
4. Γενικά παρουσιάζουν τα αντίθετα.. άμα το προσέξετε. Το μίσος που έχουν οι εβραίοι για τους ναζί το βγάζουν στους πλαιστίνιους, και οι παλαιστίνιοι με άριστη πειθαρχεία και για αυτό τους έρχετε το αίμα στο κεφάλι των εβραίων.

Οπότε έχουμε
Παλαιστίνιους με άριστη πειθαρχεία, αλλά χωρις τα κατάληλα όπλα για να πολεμήσουν τους εναέριους εβραίους.
Εβραίους που τους παρουσιάζουν σαν ναζί αλλά λειτουργούν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.. αλλά δεν το καταλαβαίνει κανεις..

Μια ερώτηση , ΑΛΗΘΕΙΑ ξέρετε ποιοι σκότωναν τους εβραίους; Και άμα το ξέρατε δεν θα λέγατe μακάρι να είχαν σκοτωθεί όλοι;; Ή θα λέγατε αυτές τις παπαρολογίες που λένε τα ΜΜΕ ,ότι οι εβραίοι είναι ναζί;... ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ..

Μερικές φωτογραφίες τώρα.
Εδώ η άριστη πειθαρχία των Παλαιστινίων. Που τους βλέπουμε με τον Αρχαίο-Ελληνικό χαιρετισμό. Οπού τον είχαν πάρει και οι Ναζί.
Και εδώ τους βλέπουμε να κρατάνε μια σημαία
που πάνω έχει το τετρα-γάμμα το οποίο το είχαν πάρει και αυτό
και οι Ναζι από την αρχαία-Ελλάδα και όχι μόνο
, και το χρησιμοποιούσαν για σύμβολο τούς όπου το ονόμασαν "σβάστικα"!


Προφανώς το δείχνουν προς την πλευρά των εβραίων.

Ας δούμε και τις διαφορές του τότε με το σήμερα μέσω των ΜΜΕ.

Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!


Σήμερα παρουσίαση των εβραίων σαν τους Ναζί.Τώρα ας δείξουμε φωτογραφίες με την πραγματικότητα.


Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!
Και τώρα εβραίοι σκοτώνουν παλαιστίνιους..

(μια αλυσίδα είναι και γυρίζει)


Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

2 σχόλια:

On 6 Ιανουαρίου 2009 - 2:40 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΣΟΙ;

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ andipliroforisi tk

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

 
On 17 Ιανουαρίου 2009 - 11:53 π.μ. , Εβραίοι, όλη η αλήθεια είπε...

Πρόκειται για ένα πόνημα must για κάθε πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι όλη την ιστορία του εβραϊσμού από τη Γένεση έως τις σημερινές σφαγές που βλέπουμε να λαμβάνουν καθημερινά με τη συντελεσθείσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατο με το ΟΚ του 93% του αιμοσταγούς εβραϊκού λαού.

Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Μέσα σε 1.400 σελίδες με εκατοντάδες φωτογραφίες & παραπομπές θα βρείτε σταχυολογημένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη τα πάντα για τους Εβραίους.
Το βιβλίο αυτό κυνηγήθηκε από την πρώτη έκδοση του το 2006 από τους εν Ελλάδι Εβραίους, διότι η αλήθεια του σατανικού Ταλμούδ & των εφαρμογών του τρομάζει.
Δυστυχώς γι'αυτούς & παρά τη μήνυση που υπέβαλαν για ρατσισμό, ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που είχε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του βιβλίου αθωώθηκε, διότι θεωρείται απολύτως νόμιμο στα πλαίσια της ελευθερίάς του τύπου να αναπαράγεται οποιοδήποτε πόνημα κυκλοφορεί νομίμως όσο & αν ενοχλεί
Συναγωγές & χάβρες Ιουδαίων μετά του Παρατηρητηρίου των Συμφωνίων του Ελσίνκι του Δημητρά με τη βιομηχανία μηνύσεων που είχε στήσει κατά οποιουδήποτε θίγει τον "εκλεκτό λαό του Θεού".
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατατρόπωση του στη δίκη κατά της εφημερίδας Α1 που είχε αποκαλύψει το δολοπλόκο σχέδιο των Εβραίων να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη & δεν έχει γράψει κουβέντα για την ήττα του & την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας από την κατηγορία περί αντισημιτισμού στην ιστοσελίδα του.
Δικηγόρος της εφημερίδας ήταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.& επειδή ξέχασε να μας γράψει το οτιδήποτε για τη σημερινή κατ'έφεση δίκη του συγγραφέα κ.Πλεύρη που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 14 μήνες φυλάκιση υποχρεωτικώς μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή με αναστολή,θα γράψω εγώ κάποια πράγματα.
Καταρχάς έχει απαγορευθεί νομολογιακά ήδη από την πρώτη δίκη οποιοσδήποτε Εβραίος να στρέφεται με πολιτική αγωγή (δηλαδή να εμφανίζεται στο ποινικό δικαστήριο με παρουσία δικηγόρου ως διάδικος)κατά οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται σε Εβραίους γενικά & όχι στον ίδιο ως άτομο.
Επιπρόσθετα στη μόνη Εβραία που είχε αναγνωριστεί η παράσταση πολιτικής αγωγής Άντρεα Γκίλμπερτ που εμφανίζεται ως πρόεδρος κάποιου σωματείου Λεσβιών που συμμετέχει στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων,στη σημερινή δίκη απορρίφθηκε η παράσταση της ως πολιτική αγωγή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Αναστάτωση προκλήθηκε στη σημερινή δίκη κατ'έφεση στο Α'Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επί της Κυρίλλου Λουκάρεως με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,6ος όροφος με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Κωνσταντίνη να αρχίσει να ουρλιάζει κατά την αγόρευση του Πλεύρη από το ακροατήριο, μέχρι να φτάσει η Πρόεδρος να του πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν σε 1 κατάμεστο από κόσμο δικαστήριο & εκεί αυτοσταμάτησε τις μαγκιές ο Κωνσταντίνης βγαίνοντας ταχέως μόνος του.
Κάποια άλλη Εβραία κατά την περιγραφή των ανθρωποθυσιών των Ταλμουδιστών που αναφέρονται στο βιβλίο & των ύβρεων κατά αλλοθρήσκων, άρχισε να ουρλιάζει βγαίνοντας μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείω έξω από την αίθουσα οχι φυσικά γιατί την ενόχλησαν οι τελετουργίες των αγαπημένων της Ραββίνων, αλλά γιατί της πληροφορείτο δημοσίως ο ελληνικός λαός που είχε γεμίσει την αίθουσα.
Όσο δε για την Αντιναζιστική πρωτοβουλία, μια χωρίς καταστατικό σωματείου ένωση προσώπων,μέλος της οποίας εξετάζεται ως μάρτυρας κατηγορίας πληροφορηθήκαμε σήμερα στο δικαστήριο ότι ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.
Η συνέχεια με εξέταση μαρτύρων έχει οριστεί για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην ίδια αίθουσα, ίδια διεύθυνση στις 09.00

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://youtube.com/watch?v=wr-wFiaD7a0

http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html