Άλλο ένα ΣΟΚ!!!!

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Μετά το βίντεο στο οποίο φένονται αλβανοί με αλβανικές σημαίες ,έχουμε τώρα και τα φέιγ βολάν τα οποία ήταν γραμμένα στα αλβανικά.Αγνωστης προέλευσης φέιγ βολάν με συνθήματα γραμμένα στα αλβανικά βρίσκονταν πεταμένα στους χώρους πέριξ του Πολυτεχνείου. Από τη μία πλευρά έγραφαν «POLICA DERRA VRASES» και από την άλλη «HAKMARJE PER DREJTESI». Οπως κατέληξαν, μετά από αρκετή περισυλλογή, όλοι οι Αλβανοί στους οποίους πήγαμε το φέιγ βολάν για μετάφραση, η πιο κοντινή απόδοση του «HAKMARJE» στα ελληνικά είναι το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Ετσι το «HAKMARJE PER DREJTESI» σημαίνει: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού για δικαιοσύνη». Κι ενώ ο Γκάντι διαμήνυε πως οφθαλμός αντί οφθαλμού θα μας οδηγήσει σε έναν τυφλό κόσμο στο «POLICA DERRA VRASES» όλοι οι μεταφραστές ήταν άμεσοι: «Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι».

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=66892340

Εκτός από αλβανικά φειγ βολάν που βρέθηκαν έχουμε ενημερωθεί ότι βρέθηκαν και φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά!!!Ευχαριστώ τον
kyrilidis7 για την ενημέρωση !!!


Εμείς δεν λέμε ότι οι αλβανοί φταίνε για όλα αυτά , αλλά λέμε ότι φταίνε ξένες μυστικές υπηρεσίες για όλα αυτά , και το λέω με επιχειρήματα , και όχι σαν κάποιους που λένε αερολογίες χωρίς επιχειρήματα.

1 σχόλια:

On 21 Δεκεμβρίου 2008 - 9:06 π.μ. , ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

http://video.google.com/videoplay?docid=8161938960558471981