Πριν λίγες μέρες πέρασα από την Πελοπόννησο και πιο ακριβές από τον νομο Αρκαδίας..
Στον δρόμο προς το χωριο μου συγκεκριμένα .. στους τοίχους τις εθνικής οδού έκαναν τα σημάδια τους πολλά "κομμουνιστικά" συνθήματα... Αυτοί δηλαδή οι οποιοι θέλουν να ξεκινήσουν εδω και πολλά χρονια την εξστρατεία τους από την επαρχία.
Διαβάζοντας όλα αυτά τα συνθήματα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο αγώνας μέσο τις επαρχίας, προσπαθώντας να τους πλασάρουν οι "αριστεροί" την "νοοτροπία" τους , στους ανθρώπους των επαρχιών δεν περνάει και τόσο εύκολα..
Γιατί:
  1. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ επαρχιώτης ξέρει πολύ καλα τι θέλει για την πατρίδα του.
  2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ επαρχιώτης μπορεί να έχει τον αλλοδαπό σαν γατούλα.
  3. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ επαρχιώτης είναι αυτος ο οποίος νοιάζεται περισσότερο από τον καθένα από μας για το μέλλον αυτής της χώρας.

Βλέπωντας λοιπόν όλα αυτα τα συνθήματα των διάφορων αριστερών κομμάτων και κυρίως του ΚΚΕ, που θέλουν να θαμπώσουν τα μάτια του ΕΛΛΗΝΑ επαρχιώτη με τα παραμύθια τους , δεν περνάει .

Η κάθε κυβέρνηση πρέπει να προστατεύει τους ΕΛΛΗΝΕΣ επαρχιώτες και να τους φροντίζει σαν τα μάτια τους όσο και τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ πολίτη.
Πρέπει αυτοί οι διάφοροι που προσπαθούν να θαμπώσουν τα μάτια του ΕΛΛΗΝΑ με τα παραμύθια τους να διωχτούν.
Η κάθε ενέργεια κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ σημαίνει , Ανθελληνισμό , και ο ανθελληνισμος στην σημερινή εποχή αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς .

  1. ΟΧΙ Στην εκμετάλευση των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών.
  2. ΟΧΙ Στην διαφθορά της ΕΛΛΑΔΑΣ από τους ανθέλληνες και τον καθένα που στρέφεται εναντιόν της ΕΛΛΑΔΑΣ.
  3. Ως ΕΔΩ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και τα παραμύθια τους, όπου προσπαθούν να καταστρέψουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ.