Σήμερα το πρωί στο σχολείο μου(13/3/0) , μοίραζαν κάτι φυλλάδια άτομα απο την ΚΝΕ.
Αυτό το φυλλάδιο έλεγε

"Στο ΕΠΑΛ της Ηλιούπολης με πρόχημα την έλλειψη νυχτερινής φύλαξης , μπήκαν κάμερες στον προαύλιο και εσωτερικό χώρο του σχολείου.Οι ενέργειες αυτές είναι ολοφάνερο ότι γίνονται για τον εκφοβισμό των μαθητών , παραβίαση ακόμα και στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο , σε βάρος μαθητών και καθηγητών.

Το <<παιδαγωγικό >> μοντέλοπου εισηηγείται ένα μέλλον σπαρμένο με ρουφιανοκάμερες , η διδασκαλία της συμβίωσης των νέων ανθρώπων με το ηλεκτρονικό φακέλωμα δεν πρέπει να περάσει.Πρόκειται για βαθύτατα πολιτικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με το πως αντιλαμβάνονται η κυβέρνηση της Ν.Δ.,τη συμφωνία του σε τέτοιες μεθόδους (μαθητοδικεία,αγροτοδικεία κ.λ.π) τα σχολεία ως χώρους γνώσης , μόρφωσης και διαμόρφωσης ελεύθερων ανθρώπων ή ως χώρους κατασκευής συνειδήσεων υποταγμένων στο χαφιέ και στα κοινωνικά συστήμαατα που έχουν ανάγκη τους χαφιέδες.Ευθύνες έχει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που ενώ στηρίζει την πολιτική και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.,ψηφοθηρεί και χαιδεύει τα αυτιά της νεολαίας.

- Καλούμε συλλόγους γονέων , 15μελή μαθητών και φορείες της Ηλιούπολης σε κινητοποιήσεις καταδίκης αυτού του γεγονότος.

- Καταγγέλουμε την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική ενέργεια εγκατάστασης καμεροχαφιέδων στο σχολείο.

- Να κατέβουν τώρα οι καμεροχαφιέδες. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν <<προστάτη - κάμερα>> να νομιμοποιεί τη παρακολούθηση των μαθητών και καθηγητών.

- Δρόμος απάντησης ο κοινός αγώνας μαθητών - εργατών ενάντια στη πολιτική που θέλει τους νέους υποτεγμένους και <<ελεγχόμενους>>.

Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια σαν πρώτο σταθμό αντεπίθεσης.

Τομεακή Οργάνωση Κ/Α Συνοικιών της ΚΝΕ"

Έχουμε και λέμε τώρα για να ξεσκεπάσουμε αυτό τον λόγο τον οποίο έδωσαν στους μαθητές οι ψεύτες.

Στο σχολείο μου δεν υπάρχει καμία κάμερα για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

ΕΛΛΕΙΨΗ νυχτερινής ΦΥΛΑΞΗΣ δεν έχει , κάθε βράδυ μέχρι το πρωί υπάρχουν 2 φύλακες.
Και τώρα αφου μου το παίζουν δημοκράτες με τα ψέμματα τους οι κύριοι της ΚΝΕ, βγάλαν και μια πρόταση για την Ν.Δ. και το Πασοκ, και ότι και καλά ο σύριζα χαιδεύει τα αυτία της νεολαίας, αλλά δήθεν αυτό το κείμενο που γράφει είναι υπερ της νεολαίας, για να καταλαβαίνουμε και τι γράφουμε δηλαδή.
Ότι νάναι δηλαδή αυτά που γράφει το κείμενο της ΚΝΕ , αλλά προφανώς δεν έχουν κ'όσμο και θέλουν να καλέσουν κόσμο για το συλλαλητήριο.

Ούτε τόλμησαν να μπουνε Μεσα στο σχολείο για να ΜΑΣ πούνε και σε εμας τους άλλους μαθητές που έχει κάμερες το σχολείο.
Κάθε μήνα έρχονται μοιράζουν προπαγανδιστικό υλικό και φεύγουν.
Ας δούμε τώρα και με φωτογραφίες τις κάμερες για τις οποίες αναφέρονται τα παιδάκια της ΚΝΕ.



Όπως βλέπετε αυτό δεν είναι κάμερα και όπως ξέρουμε όλοι τους ψεύτες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ η παράσταση τους ακυρώνεται.
Απο ενημέρωση που είχαι απο τον διευθυντή αυτό το πλαστικό με μπετον μέσα είναι σημείο ελένγχου για τον τοπογράφο, αφου φτιάχνουν το μετρό ....
και άμα το προσέξουμε και απο κοντά βλέπουμε ότι σίγουρα δεν είναι κάμερα. τώρα για τις εσωτερικές κάμερες που λένε, τα φώτα τα οποία κρέμονται τα λένε καμέρες.

Υ.Γ. για το συγκεκριμένο σχολείο θέλω να πω , ότι δεν μπήκαν κάμερες πιο παλία που το σχολείου ήταν γκέτο και θα μπούνε τώρα, αλλά ο λόγος για τον οποίο γράψαν αυτές τις αρλούμπες ήταν το κάλεσμα τους για το συλλαλητήριο προφανώς..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

On 6 Οκτωβρίου 2011 στις 1:05 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html

βουρλα σας δουλευουν και δε περνετε χαμπαρι. οι φασιστες ειναι πρωτοι γκεμπελισκοι

 
On 16 Απριλίου 2013 στις 1:01 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

eisai malakas gatouli