Γιατί να υπάρχει έθνος.

Σύμφωνα με την δική μου άποψη , ένα έθνος διαθέτει κάποιους ξεχωριστούς ανθρώπους στον τρόπο συμπεριφοράς , εξωτερικής εμφάνισης και είναι οι μόνοι που γνωρίζουν με βάση τους προγόνους τους, το μέρος και το χώμα στο οποίο ζουν.

Η επιβίωση για τον άνρθωπο είναι το παν, όταν κάποιος εκμεταλέυετε σωστα τους πόρους που αποκτάει απο το έδαφος του,τότε μπορεί να επβιώση και να συντηρεί τους απογόνους του.
Η ανάμειξη στην περιοχή με άσχετους (εξωτερικής φυλής) απο αυτης που ζούνε χιλιάδες χρόνια σε ένα μέρος , έρχετε κατευθείαν σε σύγκριση με την καταστροφή αυτών των πόρων . Αυτό γίνετε από τον τρόπο που χειρίζεται κάποιος ξένος τις δουλείες για τις οποίες με βάση την φυλή μας , μας έδωσε η γη μας.
Τώρα

Υπάρχουν τα μικρά έθνη και τα μεγάλα έθνη.

Τα μικρά έθνη σε μια σωστή γη, καλλιεργούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό και καλύτερα απο ένα μεγαλύτερο έθνος όπου δεν έχει τι να καλλιεργήσει και καιρό με τον καιρό ψάχνει καινούρια μέρη στα οποία αναγμίεται και λειτουργεί ως ιός προς το χώμα των άλλων εθνών.

Ο κάθε λαός και το κάθε έθνος έχει το δικό του χώμα και την δικιά του δουλεία την οποία του ανέθεσε η γή του.
Το να μην δουλεύουμε πάνω στην γη μας ή να την υπερ-εκμεταλευόμαστε δημιουργεί προβλήματα περιβαντολογικά σε όλο τον κόσμο.
Επίσης δημιουργεί προβλήματα οικονομικά και θέματα χάσιμο της ταυτότητας την οποία εχουμε από τους προγόνους μας για να καλλιεργήσουμε το μέρος στο οποίο ζούμε.

Το κάθε έθνος πάει ανάλογα με την γη στην οποία ζει, η ελλάδα φτιάχτηκε για να έχει ένα όριο πληθυσμού η αμερική και οι άλλες χώρες το ίδιο.
Η εκμετάλευση μιας χώρας ως προς την περιβαντολογικής της αξίας , αυτομάτος είναι η απειλή για ένα έθνος και την ίδια την γη.
Το κάθε έθνος είναι για να προσέχει την χώρα του. Η οποιαδήποτε ανάμειξη μιας φυλής με μιας άλλης έρχεται αυτομάτος σε μείωση των ικανοτήτων που μπορούμε να εκμεταλευτούμε στα όρια την γή μας.

Έτσι το κάθε έθνος επιβιώνει με βάση της δυνατότητες τις οποίες του παρέχει η γή του. Ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να ζει μέ αυτά που μας παρέχει η γή μας, δηλαδή η πατρίδα μας.
Αστε λοιπόν αυτά τα προδευτικά και την καταστροφή της γή του κάθε λαού.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Για αυτό βγήκε κατα την δικιά μου γνώμη το ρητό "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ" μόνο έλληνας Δεν διαπράτει βαρβαρότητες στην γή των άλλων λαων με το αποτέλεσμα την γενοκτονία ....