Όλοι οι <<δημοκράτες>> δεν γράφουν τίποτα για τις προτομές διαφόρων σπουδαίων προσωπικοτήτων , όπου τα έργα τους είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο.
Έτσι και ο ευριπίδης , μια προτομή έχει φτιαχτεί στο σύνταγμα επι Κ.Αβραμόπουλου δημάρχου Αθηνών έτος 2000.
Η προτομή αυτή , για τους διάφορους <<δημοκράτες>> μπορει να μην σημαίνει τίποτα, για τον δήμο αθηναίων επίσης μπορεί να σημαίνει τίποτα, για την ελληνική και παγκόσμια ιστορία όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος σημαινει ΠΑΡΑ πολλά.
Ας δούμε τον βανδαλισμό κάποιων (ανθρώπων?) στην προτομή του ευριπίδη.



Να πούμε οτι από το σύνταγμα περνάειι χιλιάδες κόσμος απο το συγκεκριμένο σημείο, 100 μέτρα από την βουλή και τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους..
Επίσης περνάνε και τουρίστες όπου τους δείχνουμε , πόσο σέβομαστε τον πολιτισμό και την ιστορία που μας δώσαν σαν κληρονομία οι προγόνοι μας.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..

4 σχόλια:

On 20 Ιανουαρίου 2009 στις 8:31 μ.μ. , Margo είπε...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ...Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ(ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΛΠ..)ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΟΜΕΣ,ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..

 
On 20 Ιανουαρίου 2009 στις 8:50 μ.μ. , ΕΛΛΗΝ είπε...

Margo.... απο την στιγμή που είσαι , πίονι της ΝΕΑΣ-ΤΑΞΗΣ δεν μπορώ να μιλάω μαζί σου για σεβασμό προς την ιστορία και τον πολιτισμό, με το να εχεις σεβασμό προς την χώρα σου και την ιστορία σου, θα έχεις και σεβασμό για τους υπολοιπους..

 
On 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:44 μ.μ. , ..(Λ).. είπε...

Δημιουργήθηκε νέο πατριωτικό blog! Επισκεφθείτε το, στηρίξτε το, διαφημίστε το, διαδώστε το! Είναι καλό για την Ελλάδα να δημιουργηθούν πολλά παρόμοια blogs. Στηρίξτε το με όλες σας τις δυνάμεις παιδιά!
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

 
On 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:07 π.μ. , Hellas-Orthodoxy είπε...

Και βρε ανεγκεφαλε Μαργκο,με το να βανδαλιζεις ολα οσα αντιπροσωπευουν την Ιστορια μας,τι θα καταφερεις;Θ'αλλαξεις μηπως την κοινωνια;Τη χωρα;Μιλαμε για πολυ "λογικη" εσεις οι δηθεν δημοκρατες!Και προς ενημερωση σου και σε αλλες χωρες του κοσμου ζουν πολυ χειροτερα απ'οτι εδω,αλλα σεβονται το παρελθον τους.