Επέστρεψα και τα χώνω!!!

Posted by ΕΛΛΗΝ under



Η διαδικασία που παίρνει σε μερικούς για να καταλάβουν ότι ζούνε σε μια κοινωνία μέσα στο ψέμα και μέσα σε ένα κακό θέατρο, που οι ηθοποιοι του είναι διάφορα ακρο-αριστερά και δήθεν αντιρατσιστικά άτομα, είναι λίγο μεγάλη.
Μέσα σε αυτές τις μέρες διαπίστωσα ότι στην τηλεόραση , η φασιστική τάξη, το να παρουσιάζουν τα πράγματα έτσι όπως δεν είναι , είναι σε Light μορφή.
Ένα άλλο όμως μέσο , με το οποίο έχει αρχίσει η επικοινωνία να γίνετε πολύ πιο εύκολα και με πιο πολλές αλήθειες από ότι στην τηλεόραση, έχει μια φασιστική παρουσίαση σε πολύ heavy μορφή.
Όλοι ξέρουμε τα πιο δημοφιλή μπλοκς.
Δεν ξέρουμε βέβαια ποιος κρύβεται πίσω από τα μπλοκς,
Σίγουρα τα μπλοκς ξεκινήσαν από ανώνυμους και απλούς ανθρώπους, που απλώς τους ενδιαφέρει η πληροφόρηση του κόσμου.
Μέτα όμως τα μπλοκς έγιναν ένα με την κοινωνία και απόκτησαν άτομα τα οποία , και έχουν μεγάλη σχέση με την τηλεόραση και δημοσιογράφους.
Έχουν ,και μεγάλη σχέση με την πολιτική ,ακόμα μπορούμε να πούμε ότι έχουν και μεγάλη σχέση και με την προπαγανδιστική πολιτική για κάποιων παγκόσμιων συμφερόντων.

Επειδή εμένα μου αρέσει να μιλάω με όνοματα, διάφορα μπλοκς τα οποία παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό έχουν μια φιλοσοφία διαφορετική απο την δική μου.
Αυτό το σέβομαι και σίουρα έτσι πρέπει να είναι. Κανείς δεν μπορεί να έχει την ίδια άποψη με τον άλλον, αφού βέβαια αντέχεται αυτή η άποψη χωρις ακραίες μορφές .
Το μπλοκ ΠΡΕΖΑ TV Συγκεκριμένα μου αρέσει κατά μια άποψη,είναι από τα μεγαλύτερα μπλοκς της Ελλάδας και σίγουρα ένα απο τα μπλοκς που μπαίνει ο κόσμος για να πληροφορηθεί.
Το θέμα είναι πως γίνετε αυτή η πληροφόρηση,
Η τρέλα που κουβαλάει ένα άτομο και την γράφει μέσα σε ένα μπλοκ είναι σεβαστή.
Η τρέλα όμως που κουβαλάει ένα άτομο και την επιβάλει με νεο-φασιστικές μεθόδους μέσα από το μπλοκ του, δεν είναι καθόλου σεβαστή.
Έτσι και το ΠΡΕΖΑTV έχει ξεκινήσει μια πολιτική η οποία, αφού βέβαια είναι σίγουρο ,ότι παίρνει πληροφορίες και απο άτομα τα οποία του στέλνουν μαιλς για κάποιο θέμα.
Οι απόψεις του όμως και οι λέξεις που αναφέρει ο ΠΡΕΖΑΣ συνέχεια σε κάποια θέματα είναι τρείς ,(Φασίστας,ρατσιστής,ξενοφοβία).
Έτσι προσπαθεί με μεθόδους φασιστικές να δώσει την εικόνα ότι είναι "αντι-φασίστας" "αντι-ρατσιστής" και "Φιλό-λαθρομετανάστης".
Πώς γίνετε απο την στιγμή που λεεί τους άλλους φασίστες και ο ίδιος χρησιμοποιεί φασιστικές μεθόδους για να περάσει αυτά που θέλει με , ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ.
Ακόμα και το όνομα του μπλοκ του , μπορώ να πω ότι κοινωνικά λειτουργεί αρνητικά για όλους μας.
Και το λέω αυτό γιατί δεν έχω δει τον ΠΡΕΖΑ να αναφέρεται για το θέμα , κατά των ναρκτωτικών. Μήπως θέλει να μας πει ότι το μπλοκ μου με τις απόψεις μου και με τις ιδεές μου λειτουργεί σαν την ΠΡΕΖΑ;; Σκεφτείτε το...

Υ.Γ. Αναφέρομαι στο ΠΡΕΖΑ TV διότι , ότι έχει σχέση με τον ελληνισμό , την ιστορία, την ασφάλεια, την υγεία, τον κοινωνικό προβληματισμό , το θεωρεί φασιστικό και ξενοφοβικό.

Ας του δώσω λίγο ένα μπλοκ τότε για να δεί ΚΑΙ τα προβλήματα τα οποία μας φέρει η λαθρο-μετανάστευση.

http://anti-metanasteush.blogspot.com/

2 σχόλια:

On 19 Ιανουαρίου 2009 στις 1:57 μ.μ. , Jimmy Kane είπε...

eleos...
mpika mpas kai dw kati to endiaferon....alla ....

 
On 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:45 μ.μ. , ..(Λ).. είπε...

Δημιουργήθηκε νέο πατριωτικό blog! Επισκεφθείτε το, στηρίξτε το, διαφημίστε το, διαδώστε το! Είναι καλό για την Ελλάδα να δημιουργηθούν πολλά παρόμοια blogs. Στηρίξτε το με όλες σας τις δυνάμεις παιδιά!
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com