Όλοι οι <<δημοκράτες>> δεν γράφουν τίποτα για τις προτομές διαφόρων σπουδαίων προσωπικοτήτων , όπου τα έργα τους είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο.
Έτσι και ο ευριπίδης , μια προτομή έχει φτιαχτεί στο σύνταγμα επι Κ.Αβραμόπουλου δημάρχου Αθηνών έτος 2000.
Η προτομή αυτή , για τους διάφορους <<δημοκράτες>> μπορει να μην σημαίνει τίποτα, για τον δήμο αθηναίων επίσης μπορεί να σημαίνει τίποτα, για την ελληνική και παγκόσμια ιστορία όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος σημαινει ΠΑΡΑ πολλά.
Ας δούμε τον βανδαλισμό κάποιων (ανθρώπων?) στην προτομή του ευριπίδη.



Να πούμε οτι από το σύνταγμα περνάειι χιλιάδες κόσμος απο το συγκεκριμένο σημείο, 100 μέτρα από την βουλή και τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους..
Επίσης περνάνε και τουρίστες όπου τους δείχνουμε , πόσο σέβομαστε τον πολιτισμό και την ιστορία που μας δώσαν σαν κληρονομία οι προγόνοι μας.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..

Ερώτηση αναρχο-φασίστα.

Posted by ΕΛΛΗΝ under
ερωτηση
από αντιφα 11:09μμ, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009
Γιατι λενε συνεχεια τα χρυσαυγουλα οτι η συγκεντρωση των κατοικων ηταν νομιμη και η δικια μας παρανομη?Υπαρχει καποιος νομος που οριζει οτι οι συγκεντρωσεις πρεπει να παιρνουν αδεια απο καποια αρχη?Και αν ναι,απο ποια αρχη και με πια κριτηρια?

απο indymedia.


Μα καλά , μας το παίζουν δημοκράτες και δεν ξέρουν τους νόμους που ορίζει ενα δημοκρατικό κράτος;

Μα καλά αυτή την ερώτηση μόνο ένας ανθρωπος που ζει όλη την ημέρα μέσα στα ναρκωτικά μπορούσε να την κάνει.. ΡΕ Σ.. ΠΡΕΖΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ??

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ . Αυτές τις ερωτήσεις μόνο ο ΠΡΕΖΑΣ μπορεί να τις κάνει...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Επέστρεψα και τα χώνω!!!

Posted by ΕΛΛΗΝ under



Η διαδικασία που παίρνει σε μερικούς για να καταλάβουν ότι ζούνε σε μια κοινωνία μέσα στο ψέμα και μέσα σε ένα κακό θέατρο, που οι ηθοποιοι του είναι διάφορα ακρο-αριστερά και δήθεν αντιρατσιστικά άτομα, είναι λίγο μεγάλη.
Μέσα σε αυτές τις μέρες διαπίστωσα ότι στην τηλεόραση , η φασιστική τάξη, το να παρουσιάζουν τα πράγματα έτσι όπως δεν είναι , είναι σε Light μορφή.
Ένα άλλο όμως μέσο , με το οποίο έχει αρχίσει η επικοινωνία να γίνετε πολύ πιο εύκολα και με πιο πολλές αλήθειες από ότι στην τηλεόραση, έχει μια φασιστική παρουσίαση σε πολύ heavy μορφή.
Όλοι ξέρουμε τα πιο δημοφιλή μπλοκς.
Δεν ξέρουμε βέβαια ποιος κρύβεται πίσω από τα μπλοκς,
Σίγουρα τα μπλοκς ξεκινήσαν από ανώνυμους και απλούς ανθρώπους, που απλώς τους ενδιαφέρει η πληροφόρηση του κόσμου.
Μέτα όμως τα μπλοκς έγιναν ένα με την κοινωνία και απόκτησαν άτομα τα οποία , και έχουν μεγάλη σχέση με την τηλεόραση και δημοσιογράφους.
Έχουν ,και μεγάλη σχέση με την πολιτική ,ακόμα μπορούμε να πούμε ότι έχουν και μεγάλη σχέση και με την προπαγανδιστική πολιτική για κάποιων παγκόσμιων συμφερόντων.

Επειδή εμένα μου αρέσει να μιλάω με όνοματα, διάφορα μπλοκς τα οποία παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό έχουν μια φιλοσοφία διαφορετική απο την δική μου.
Αυτό το σέβομαι και σίουρα έτσι πρέπει να είναι. Κανείς δεν μπορεί να έχει την ίδια άποψη με τον άλλον, αφού βέβαια αντέχεται αυτή η άποψη χωρις ακραίες μορφές .
Το μπλοκ ΠΡΕΖΑ TV Συγκεκριμένα μου αρέσει κατά μια άποψη,είναι από τα μεγαλύτερα μπλοκς της Ελλάδας και σίγουρα ένα απο τα μπλοκς που μπαίνει ο κόσμος για να πληροφορηθεί.
Το θέμα είναι πως γίνετε αυτή η πληροφόρηση,
Η τρέλα που κουβαλάει ένα άτομο και την γράφει μέσα σε ένα μπλοκ είναι σεβαστή.
Η τρέλα όμως που κουβαλάει ένα άτομο και την επιβάλει με νεο-φασιστικές μεθόδους μέσα από το μπλοκ του, δεν είναι καθόλου σεβαστή.
Έτσι και το ΠΡΕΖΑTV έχει ξεκινήσει μια πολιτική η οποία, αφού βέβαια είναι σίγουρο ,ότι παίρνει πληροφορίες και απο άτομα τα οποία του στέλνουν μαιλς για κάποιο θέμα.
Οι απόψεις του όμως και οι λέξεις που αναφέρει ο ΠΡΕΖΑΣ συνέχεια σε κάποια θέματα είναι τρείς ,(Φασίστας,ρατσιστής,ξενοφοβία).
Έτσι προσπαθεί με μεθόδους φασιστικές να δώσει την εικόνα ότι είναι "αντι-φασίστας" "αντι-ρατσιστής" και "Φιλό-λαθρομετανάστης".
Πώς γίνετε απο την στιγμή που λεεί τους άλλους φασίστες και ο ίδιος χρησιμοποιεί φασιστικές μεθόδους για να περάσει αυτά που θέλει με , ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ.
Ακόμα και το όνομα του μπλοκ του , μπορώ να πω ότι κοινωνικά λειτουργεί αρνητικά για όλους μας.
Και το λέω αυτό γιατί δεν έχω δει τον ΠΡΕΖΑ να αναφέρεται για το θέμα , κατά των ναρκτωτικών. Μήπως θέλει να μας πει ότι το μπλοκ μου με τις απόψεις μου και με τις ιδεές μου λειτουργεί σαν την ΠΡΕΖΑ;; Σκεφτείτε το...

Υ.Γ. Αναφέρομαι στο ΠΡΕΖΑ TV διότι , ότι έχει σχέση με τον ελληνισμό , την ιστορία, την ασφάλεια, την υγεία, τον κοινωνικό προβληματισμό , το θεωρεί φασιστικό και ξενοφοβικό.

Ας του δώσω λίγο ένα μπλοκ τότε για να δεί ΚΑΙ τα προβλήματα τα οποία μας φέρει η λαθρο-μετανάστευση.

http://anti-metanasteush.blogspot.com/

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του μπλοκ μας.

Τα άτομα τα οποία ψήφησαν ήταν 180.


Ερώτηση

Ποιό κόμμα πιστεύετε ότι θα άλλαζε προς το καλύτερο την παιδεία;

  1. ΛΑ.Ο.Σ. με 54 ψήφους σε ποσοστό 30%
  2. Δεν αλλάζει με κανένα κόμμα η παιδεία!! με 44 ψήφους σε ποσοστό 24%
  3. ΑΛΛΟ με 41 ψήφους σε ποσοστό 22%
  4. ΣΥΡΙΖΑ με 19 ψήφους σε ποσοστό 10%
  5. ΠΑΣΟΚ με 11 ψήφους σε ποσοστό 6%
  6. ΚΚΕ με 6 ψήφους σε ποσοστό 3%
  7. Θέλουμε να μείνει έτσι όπως είναι!(δλδ. Νέα δημοκρατία) με 5 ψήφους σε ποσοστό 2%
Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η μεγάλη κόντρα που υπήρχε για μεγάλο διάστημα μεταξύ των 3 πρώτων επιλογών.

Το Δεν αλλάζει με κανένα κόμμα η παιδεία και το ΑΛΛΟ κυριάρχησαν με 85 ψήφους δλδ. 2 επιλογές που δεν είχαν κανένα κόμμα απο αυτά όπου υπάρχουν στην βουλή.
Το Δεν αλλάζει με κανένα κόμμα η παιδεία!! όμως μας έδειξε ότι η παιδεία είναι στο έλεος τον μαθητών με φυσικά κρατικούς καθηγητές.
Μήπως οι ίδιοι που σκότωσαν τον αλέξανδρο, τραυματίσαν και τον αστυνομικό με σκοπό να τον σκοτώσουν. Και φυσικά δεν πυροβόλησαν τον συγκεκριμένο αλλά θα μπορούσε να πυροβοληθεί και ολόκληρη η διμοιρία.

Φυσικά το "Αυτοί" δεν εννοούμε τον αστυνομικό , εννοούμε άτομα τα οποία μπορεί να σκότωσαν τον αλέξανδρο, ίσως ελέυθεροι σκοπευτές, όπου βρήκαν την ευκαιρία του αστυνομικού. Ίσως την άμεση συνεργασία αστυνομικού με τρομοκρατική οργάνωση ή μια οποιαδήποτε μαφία.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ίσως πρέπει να το ψάξουμε και όχι να το βλέπουμε έτσι όπως μας το προβάλουν.
Καλή χρονιά


  • Αναρωτηθήκατε ποτέ άμα είμαστε ελέυθεροι πολίτες;
  • Αναρωτηθήκατε ποτέ άμα μπορούμε να γίνουμε ελέυθεροι πολίτες;
  • Αναρωτηθήκατε ποτέ άμα ο ο τρόπος που νόμιζετε για να γίνουμε ελέυθεροι πολίτες είναι ο κατάλληλός για την συνέχεια του πολιτισμού μας;
  • Μήπως ο τρόπος που σκεφτήκατε είναι αυτος που βγάζει η προδευτική επανάσταση ελευθέρους τα αφεντικά και όχι τους αγωνιστές;
  • Μήπως αναρωτηθήκατε άμα ο δεύτερος τρόπος για να γίννουμε ελέυθεροι δεν είναι κανένα είδος ξένης ιδεολογίας και με ξένους ηγέτες;
  • Μήπως αναρωτηθήκατε ότι το να αγωνιστούμε σαν Έλληνες όπως κάναν οι προγόνοι μας θα μας κάνει ελέυθερους πολίτες από μόνο του;
  • Η σκλαβία δεν υπάρχει μόνο σε έναν πόλεμο.
  • Μερικοί λέτε για το τι θα κάνουμε τους άλλους τους μη Έλληνες(τους βάρβαρους δηλαδή) Και εγώ σας λέω .
  • Ένας ελεύθερος Έλληνας μπορεί να ελευθερώσει εκατοντάδες βάρβαρους.
  • Αυτά . Πρώτα να ελευθερωθούμε εμείς σαν λαός και μετά να ελευθερώσουμε όλους τους σκλαβομένους βάρβαρους.
  • Μήπως το "Δεν ενδιαφέρεστε για τους ξένους, και είστε ρατσιστές επειδή κοιτάτε την πάρτη σας" σας πέρασε από το μυαλό, και ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω;
  • Σκεφτείτε και πράξτε . Όλοι μαζί για έναν ελεύθερο λαό, με έναν ελέυθερο Άτλα!!! Διότι άμα ελευθερωθεί ο Άτλας μετά δεν μπορεί να τον πολεμήσει κανείς.

  • Σκέψου Ελληνικά , δράσε πολιτισμένα!!!