Σχετικά με τα γεγονότα τις τελευταίες μέρες στην Λωρίδα της Γάζας , και η παρουσίαση των εβραίων με τους ναζί .

1. Από ότι μας λένε τα διάφορα λαμόγια,οι ναζί σκότωσαν 6.000.000 εβραίους (άσχετα άμα σκότωσαν λιγότερους από 1.500.000).
2. Παρουσιάζουν τους εβραίους σαν ναζί (άσχετα άμα οι ναζί σκότωναν τους εβραίους και οι εβραίοι μισούν πιο πολύ και από τους παλαιστίνιους τους ναζί).
3. Παρουσιάζουν τους Παλαιστίνιους σαν καημένους κομμουνιστές αγωνιστές(άσχετα άμα οι παλαιστίνιοι αγωνίζονται οι περισσότεροι με τιμή ).
4. Γενικά παρουσιάζουν τα αντίθετα.. άμα το προσέξετε. Το μίσος που έχουν οι εβραίοι για τους ναζί το βγάζουν στους πλαιστίνιους, και οι παλαιστίνιοι με άριστη πειθαρχεία και για αυτό τους έρχετε το αίμα στο κεφάλι των εβραίων.

Οπότε έχουμε
Παλαιστίνιους με άριστη πειθαρχεία, αλλά χωρις τα κατάληλα όπλα για να πολεμήσουν τους εναέριους εβραίους.
Εβραίους που τους παρουσιάζουν σαν ναζί αλλά λειτουργούν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.. αλλά δεν το καταλαβαίνει κανεις..

Μια ερώτηση , ΑΛΗΘΕΙΑ ξέρετε ποιοι σκότωναν τους εβραίους; Και άμα το ξέρατε δεν θα λέγατe μακάρι να είχαν σκοτωθεί όλοι;; Ή θα λέγατε αυτές τις παπαρολογίες που λένε τα ΜΜΕ ,ότι οι εβραίοι είναι ναζί;... ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ..

Μερικές φωτογραφίες τώρα.
Εδώ η άριστη πειθαρχία των Παλαιστινίων. Που τους βλέπουμε με τον Αρχαίο-Ελληνικό χαιρετισμό. Οπού τον είχαν πάρει και οι Ναζί.




Και εδώ τους βλέπουμε να κρατάνε μια σημαία
που πάνω έχει το τετρα-γάμμα το οποίο το είχαν πάρει και αυτό
και οι Ναζι από την αρχαία-Ελλάδα και όχι μόνο
, και το χρησιμοποιούσαν για σύμβολο τούς όπου το ονόμασαν "σβάστικα"!


Προφανώς το δείχνουν προς την πλευρά των εβραίων.

Ας δούμε και τις διαφορές του τότε με το σήμερα μέσω των ΜΜΕ.

Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!


Σήμερα παρουσίαση των εβραίων σαν τους Ναζί.



Τώρα ας δείξουμε φωτογραφίες με την πραγματικότητα.


Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!




Και τώρα εβραίοι σκοτώνουν παλαιστίνιους..

(μια αλυσίδα είναι και γυρίζει)


Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Μήνυμα προς τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο ή απλά σκέτο Λάκη!!!

Γεία σας, εκφράζω τις απόψεις κάποιων μαθητών, γιατί αποκλείεται να έχουνε όλοι οι μαθητές τις ίδιες απόψεις από αυτές τις οποίες θέλετε να δείξετε.
Στο ότι κάποιοι να είναι διεφθαρμένοι , όχι από το ελληνικό κράτος(γιατί στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό κράτος) αλλά από ένα κράτος το οποίο προσπαθει να σβήσει το κάθε τι ελληνικό στοιχείο μέσα σε αυτή την χώρα.
Έτσι και εσείς κύριε Λάκη ή Λάκη σκέτο, εκφράζεται αυτό το κράτος το οποίο προσπαθεί να προπαγανδίσει τον κόσμο και να τον κάνει να ξεχάσει τα κύρια προβλήματα του.
Πιστεύω ότι δεν ξέρετε τι είναι να αγαπάς την πατρίδα σου, όπως και να αγαπάς την οικογένεια σου,τον συνάνθρωπο σου κτλ.
Εσείς πιστεύω αγαπάτε μόνο τον ευατό σας και τους <<γυρω>> σας, το να εκφράζετε έναν λαό με αυτά που λέτε δεν το δέχομαι, το να εκφράζετε τον ευατό σας , το δέχομαι.
Ξέρετε πολύ καλά τι είναι η αναρχία όπως και άλλες ιδεολογίες που τις σαμποτάρετε, αλλά στις πλάτες της αναρχίας προπαγανδίζετε περισσότερο τον λαό , και σαμποτάρετε μια ιδέα. Η ιδέα σας για το τι θέλετε να κανετε ξέρετε πολύ καλά τι είναι, για το τι θέλουμε να πάθουμε όμως ας το αφήσουμε στην δικία μας την κρίση κύριε Λάκη, και με αυτή την φασιστική στάση που έχετε και θέλετε να περάσετε στον απλό τον πολίτη αυτά που λέτε ,να σταματήσει εδώ, και η υποστήριξη στους δήθεν κουκουλοφόρους και στους νεο-ταξίτες του ίντερνετ. ΣΑΣ προτείνω λοιπόν να πάτε να κάνετε θέατρο γιατί στην τηλεόραση βλέπει πολύ κόσμος και καταλαβαίνουμε ότι είναι θέατρο αυτό που κάνετε.

Ανδρέας έλληνας πολίτης- δίκαιος πολίτης


Δεν το κρύβω, ότι είχα πολύ καλή γνώμη για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, που όσο κι αν το αρνείται, έχει σίγουρα σχέση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και μάλλον και με το Άλτερ. Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τα εύσημα που πήρε απ’ τον «έγκριτο» δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο και μάλιστα μέσα απ’ το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ. Πράγμα πρωτόγνωρο για ΜΜΕ, καθώς είναι γνωστή η υποτιμητική άποψη που έχουν για τα ελληνικά (ενημερωτικά) blogs, τα οποία αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά.

Δεν το κρύβω επίσης, ότι εξ ονόματος του παρόντος ιστολογίου, έχω επικοινωνήσει κάποιες φορές μαζί του, για να πω την γνώμη μου σε επιμέρους θέματα και κάποια στιγμή μάλιστα, «εκμεταλλευόμενος» την μεγάλη επισκεψιμότητά του, πρότεινα αναδημοσίευση κάποιου δικού μου θέματος, πράγμα το οποίο και έκανε (και το ευχαριστώ γι’ αυτό).

Έχασα πάσα ιδέα όμως για το «Τρωκτικό» τις τελευταίες μέρες που εξελίσσονταν οι «εξεγέρσεις» των αναρχικών. Δεν θα το κατηγορήσω για την εμφανή θέση που πήρε (παρ’ ότι προσπαθούσε να το παίξει «δίπορτο»). Δικαίωμά του. Δημοκρατία έχουμε και στο κάτω κάτω οι περισσότεροι (ιστολόγοι) πήραμε θέση με τον έναν ή άλλον τρόπο.
Μέχρι εκεί όμως…
Γιατί το να δημοσιεύεις τα στοιχεία των κατηγορούμενων (τα οποία ευχαρίστως αναδημοσίευσε το Indymedia), εκθέτοντας τις οικογένειές τους σε άμεσο κίνδυνο, μόνο τιμητικό δεν είναι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Το να δημιουργείς κλίμα, έστω κι αν δεν προτρέπεις στα ίσα, συμπορευόμενος με την απροκάλυπτη τακτική των παραδοσιακών ΜΜΕ και του Indymedia, μόνο γκεμπελίστικη χροιά μπορεί ν’ αποδώσει.
Όπως γκεμπελισμός είναι να μιλάς εξ ονόματος όλων των Ελλήνων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ο λόγος που μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω το «Τρωκτικό», είναι το θέμα που ανάρτησε σήμερα, με τίτλο «O Λάκης την Τρίτη ετοιμάζει επίθεση στον Κούγια - Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του».

Κι ερωτώ τώρα εγώ…
Τι σε κάνει να πιστεύεις αγαπητό Τρωκτικό, πως «όλη η Ελλάδα» είναι με το πλευρό κάποιου που προέτρεψε τους αναρχικούς να «μην σταματήσουν» (να τα κάνουν λίμπα);
Η εμπάθεια στο πρόσωπο του Κούγια, που μπορεί να έχουν αρκετοί; Είμαστε σοβαροί; Τους κατεστραμμένους τους ρώτησες;
Αφού εκπέμπεις τέτοια σιγουριά, γιατί δεν βάζεις και μια δημοσκόπηση από δίπλα;

Και για να τα λέμε όλα, στο Τρωκτικό δημοσιεύθηκε ψευδής προβοκατόρικη «είδηση», που έκανε λόγο για τον θάνατο του 24χρονο αστυνομικού, που από το καλοκαίρι του 2007 έχει μείνει «φυτό» μετά από άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα αναρχικών. Ο στόχος; προφανής… Να αναζωπυρωθεί η ένταση. Και τ’ ομολογώ, πως σ’ αυτή την παγίδα πήγα να πέσω κι εγώ. Βέβαια το Τρωκτικό κρατούσε πισινή, καθώς η «είδηση» βγήκε και στην συνέχεια διαψεύστηκε από έναν «ανώνυμο αναγνώστη», όταν είχε ήδη αποκαλυφθεί η αλήθεια…

Αγαπητό Τρωκτικό, μόνο σου αντικαθιστάς την επικεφαλίδα σου που κάνει λόγο για «ενημέρωση», με την λέξη «προπαγάνδα».
Όσο για την «αξιοπρέπεια» που βαυκαλίζεσαι και πάλι στην επικεφαλίδα σου, αυτή χάθηκε όταν ανέντιμα δημοσιοποίησες τα στοιχεία των κατηγορούμενων.
Το μόνο που σου απέμεινε, είναι ότι τουλάχιστον δεν βρίζεις (προς το παρόν) και στο μόνο που θα συμφωνήσω, είναι ότι «τίποτα δεν γράφεται τυχαία»…


http://www.pare-dose.net/blog/?p=1476&cpage=1#comment-519

Μετά τα γεγονότα με τους παρακρατικούς δολοφοόνους ,(αναρχικούς) έχουμε τώρα μια σημαντική άποψη ενός αστυνομικού.. Εγώ θέλω να του πω ότι υπάρχουν πάνω στην γη άτομα τα οποία υποστηρίζουν το ΔΙΚΑΙΟ.

Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από ''συνάδελφο'' μου είδα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.

Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρρεια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπυλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;
Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα ο μαλάκας να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια αλλάξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ μπάτσος΄ ΜΗΝ περιμέντε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε,ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας,ΜΗΝ περιμένετ! ε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή ούτε να συλλάβω τον εμπόρο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε Μπάτσος έγινα. Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβρυζες ούτε με λοιδορούσες αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση διοτί κάθε φορά που έκραζαν τα ΜΜΕ δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πίασω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν... καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών 'αριστερό'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ευχαριστω για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.
Και να΄μαι ένας ακόμα μπάτσος . Μπρορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς εχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.
Καλό βράδυ λοιπόν.

Πρώην αστυνομικός νυν μπάτσος


ΤΡΟΚΤΙΚΟ
Οι μαθητές σε μεγάλο ποσοστό λένε ότι δεν ανήκουν πουθενά, και τους πιστεύω τους συμμαθητές μου, αλλά επίσης δεν ανήκουν σε κάτι άλλο το οποίο είναι χειρότερο από το να ανήκεις σε ένα κόμμα.
Δεν ανήκουν στην ΓΝΩΣΗ και στην προσωπική τους άποψη, έτσι ακούνε μόνο ότι τους λένε, γίνονται έυκολα θύματα του συστήματος και ζούνε στην παιδεία ενος κράτους η οποία δεν βοηθάει καθόλου τους μαθητές.
Οι μαθητές λένε ότι ξύπνησαν , οι μαθητές λένε ότι δεν είναι πρόβατα.
Εγώ θα πώ ότι οι μαθητές μπορούν να ξυπνήσουν και χωρίς κανέναν βοσκό.
Αλλά αυτή την φορά δεν ξύπνησαν, αυτή την φορά είναι τα πρόβατα ενός διεφθαρμένου πολιτικού χώρου.
Η σημασία για το τι κάνεις στους δρόμους είναι σημαντικότερο από το μέγεθος του λαού και το μέγεθος αυτών όπου είναι μαζί σου. Οπότε εγώ θα πώ, όσο και λαό μαθητών να μαζέψετε , κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που τα πρόβατα θα φάνε και τον βοσκό και τον λύκο , αλλά μέχρι τότε ας σκεφτούμε για το πως μπορούμε να αλλάξουμε την παιδεία μόνοι μας και χωρίς κανέναν πολιτικό, η παιδεία αλλάζει ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ το σωστό πρόβλημα και όχι το πρόβλημα που μας επιβάλουν κάποιοι, ο Αλέξης κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, το πρόβλημα όμως θα μείνει.
Το πρόβλημα δεν έιναι ούτε οι αστυνομικοί,ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, ούτε οι ιδεολογίες.
Το πρόβλημα στους μαθητές είναι ο ευατός τους και η ψυχική τους δύναμη που δεν θέλουν να την καλλιεργήσουν..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ!

Αυτός πρέπει να έιναι ο σκοπός μας , ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ!!!!

Άλλο ένα ΣΟΚ!!!!

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Μετά το βίντεο στο οποίο φένονται αλβανοί με αλβανικές σημαίες ,



έχουμε τώρα και τα φέιγ βολάν τα οποία ήταν γραμμένα στα αλβανικά.



Αγνωστης προέλευσης φέιγ βολάν με συνθήματα γραμμένα στα αλβανικά βρίσκονταν πεταμένα στους χώρους πέριξ του Πολυτεχνείου. Από τη μία πλευρά έγραφαν «POLICA DERRA VRASES» και από την άλλη «HAKMARJE PER DREJTESI». Οπως κατέληξαν, μετά από αρκετή περισυλλογή, όλοι οι Αλβανοί στους οποίους πήγαμε το φέιγ βολάν για μετάφραση, η πιο κοντινή απόδοση του «HAKMARJE» στα ελληνικά είναι το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Ετσι το «HAKMARJE PER DREJTESI» σημαίνει: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού για δικαιοσύνη». Κι ενώ ο Γκάντι διαμήνυε πως οφθαλμός αντί οφθαλμού θα μας οδηγήσει σε έναν τυφλό κόσμο στο «POLICA DERRA VRASES» όλοι οι μεταφραστές ήταν άμεσοι: «Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι».

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=66892340

Εκτός από αλβανικά φειγ βολάν που βρέθηκαν έχουμε ενημερωθεί ότι βρέθηκαν και φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά!!!



Ευχαριστώ τον
kyrilidis7 για την ενημέρωση !!!


Εμείς δεν λέμε ότι οι αλβανοί φταίνε για όλα αυτά , αλλά λέμε ότι φταίνε ξένες μυστικές υπηρεσίες για όλα αυτά , και το λέω με επιχειρήματα , και όχι σαν κάποιους που λένε αερολογίες χωρίς επιχειρήματα.

Τελικά Έλληνες είναι ;

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Αλβανική μαφία τελικά δεν ήταν ψέμα όλα είναι οργανωμένα από τους ξένους καλούς μας πράκτορες.
Οι οποιοι παίρνουν και τα πρόβατα τα δικά μας και τα βγάζουν στους δρόμους.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ!!

Σας φαίνονται για ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί;



Κρατάνε και κόκκινες σημαίες
Ε ΤΟΥ ΚΚΕ Λέμε όλοι θα είναι έτσι;

Για να δούμε και εδώ παρακάτω!!!


ΜΕ τον δικέφαλο αετό στην μέση είναι ΕΛΛΗΝΕΣ τότε. ΑΧΧΑΧΑ

Νάτος και ο δικέφαλος αετός ..



Ορίστε και το βίντεο εδώ..



Και εδώ το βίντεο σε πίο καλή ανάλυση..




Το βίντεο το κατεβάσαμε από εδώ...

http://www.euronews.net/en/article/11/12/2008/greece-athens-clashes/

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΩΣ ΕΔΩ !

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία με τον αστυνομικό και το περίεργο χέρι του που μεταδίδαν συνέχεια τα ξένα πρακτορεία , .. ΕΔΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . Έχουμε και την συνέχεια της προπαγάνδας των ξένων πρακτορείων με τις φωτογραφίες, και φυσικά ούτε Πρόσωπα δείχνουν.... Επίσης έχουμε και κάποια ελληνικά μπλοκς τα ΟΠΟΙΑ .. ΜΟΝΟ την αλήθεια δεν λένε.
ΕΔΩ Η "ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.



Δηλαδή ΕΛΕΟΣ . Αυτοί κάνουν και κακή επεξεργασία των φωτογραφιών .. δείτε το μαχαίρι λές και είναι παιχνιδίου.. με ΓΕΜΑΤΟ BLUR και λίγο STROKE όσοι ξέρετε από photoshop!!!!

Ντάξ και το κορυφαίο είναι ο τρόπος που τοποθέτησανε το μαχαίρι στο χέρι . Ενός ΑΓΝΩΣΤΟΥ ανθρώπου.. ούτε φάτσα δεν μας δείχνουν ...

ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ προπαγανδίζουν!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΩΣ ΕΔΩ!!!

Εμείς βλέπουμε ο αστυνομικός να κρατάει μόνο λουλούδια και να κάθεται πάνω στο χέρι του μόνο ένα περιστέρι.



και το περιστέρι εδώ




Υ.Γ. Εννοείται ότι προκείται για επεξεργασμένη Φωτό από εμάς. Και την κάναμε φυσικά σε 5 λεπτά όχι τίποτα άλλο αλλά για να δείξουμε πόσο εύκολα γίνετε μια επεξεργασία εικόνας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Ποιοί είναι τελικά ρε παιδία;
Αναρχικοί μαζί με αλλοδαπούς και συριζιώτες;
Ξένοι πράκτορες οι οποιοι πληρώνουν άτομα για να κάνουν τα επεισόδια;
Έλληνες πολίτες που θέλουν να πάρουν αποζημίωση από τα καταστήματα που θα καταστρέψουν;

ΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα βγάλετε πολλά όπως έβγαλα και εγώ πολλά συμπεράσματα.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ FULL .
Πλάκα μας κάνετε τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων; η συγκεικριμένη από ξένουσ φωτογράφους.

Η φωτογραφία βεβαιωθήκαμε ότι είναι επεξεργασμένη 100% .

Στην πρώτη φωτογραφία θα μπορούσε να παραπλανηθεί κάποιος πολύ εύκολα γιατί είναι και η κολώνα σε εκείνο το σημείο.


Στην δεύτερη όμως φωτογραφία καταλαβένουμε οτι 100% είναι μια επεξεργασμένη φωτογραφία.


Και να δείξουμε πως είναι τα χέρια όταν ένας κανονικός αστυνομικός πυροβολάει... αυτό είναι και άσχημη επεξεργασία εικόνας δηλαδή ΕΛΕΟΣ.


Υ.Γ. Επίσης η ασπίδα του ματατζί που είναι; τα ρούχα του γιατί είναι τόσο διαφορετικά απο των άλλων 2; ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

"Εάν στη θέση του 16χρονου, θρηνούσαμε αστυνομικούς, δε θα νοιαζόταν κανείς ούτε για τις ζωές τους, ούτε για τα 6χρονα, 7χρονα, 10χρονα ή 16χρονα παιδιά τους και τις οικογένειες που θα άφηναν πίσω. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Ο μπάτσος που σκότωσε μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αλήτης στη Γη, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει συλληφθεί και θα τιμωρηθεί! Ποιόν εξυπηρετούν όλα αυτά; Τον αδικοχαμένο μαθητή; Τη δημοκρατία; ΠΟΙΟΝ;

Χρειάστηκε ένα νεκρό παιδί για να αποκαλυφθεί η οργανωτική αρτιότητα της Χούντας των Εξαρχείων και των παρακλαδιών της σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια Χούντα που φυτοζωεί ανάμεσα στα Εξάρχεια και στους ανά Ελλάδι χώρους ασύλου!

Αυτοί που καίνε την Ελληνική σημαία, τον άγνωστο στρατιώτη, αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι και δήθεν αγνοί δημοκράτες. Αυτοί βάλθηκαν να μας πείσουν πως το να καις βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια, να βεβηλώνεις αγάλματα, να τρομοκρατείς μια ολόκληρη πόλη είναι αγώνας δημοκρατικός!

Κι εγώ αναρωτιέμαι, σε τι διαφέρουν άραγε αυτοί που οπλίζουν 16χρονα, 18χρονα και 20χρονα παιδιά με πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας, από αυτούς που οπλίζουν τα παιδάκια στην κεντρική Αφρική με Kalashnikov;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, πολίτες κινδυνεύουν να καούν, πλιατσικολόγοι έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας, αναρχικοί πετροβολούν πυροσβέστες που πάνε να απεγκλωβίσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, μέχρι και όπλα έχουν κλέψει!

Έλληνες, «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4!

Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία μας και η δημοκρατία μας να δοκιμάζονται έτσι από ένα τσούρμο αναρχοφασίστες που εκμεταλλεύονται την απουσία πολιτικής βούλησης χάριν της αποφυγής πολιτικού κόστους.

Έλληνες, η ακροτελεύτια παράγραφος του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος της Ελλάδος μας επιτάσσει να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει τη δημοκρατία μας με βία!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, αλλά εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε τους ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να ΑΣΕΛΓΟΥΝ έτσι απροκάλυπτα στις ζωές μας και να αδιαφορούν για το μέλλον μας επειδή προσπαθούν να κάνουν την ταξική τους επανάσταση!

ΜΗΝ αφήσετε να περάσει ο ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ της κουκούλας και της ΜΟΛΟΤΟΦ, υπερασπιστείτε τις περιουσίες σας, τις γειτονιές σας, τις πόλεις σας, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/kalashnikov.html
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω και από έλληνες του εξωτερικού και από διάφορες "οργανώσεις" μέσα στην Ελλάδα για το θέμα ΑΛΕΞΗΣ.
μήπως όμως πρέπει ο ΕΛΛΗΝΑΣ να κάνει και για αλλά θέματα πορείες με τόση μεγάλη απήχηση? πορείες για την λαθρομετανάστευση πορείες για ότι έχουμε καταντήσει το μόνο κράτος στην ευρώπη που ζούνε 50 διαφορετικές εθνικότητες ανθρώπων. Μήπως το κράτος δεν είναι μόνο οι δολοφονοι ανθρώπων αλλά και δολοφόνοι ενός έθνους; πολλά ερωτήματα αλλά δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα για αυτά.

ΑΙΣΧΟΣ.

Posted by ΕΛΛΗΝ under
ΜΕ όλους αυτούς που καίνε βρεθήκαν και οι "μαφίες " όπου θέλουν να αφανήσουν την ΕΛΛΑΔΑ , και δεν μιλάω για το κράτος γιατί στα παλία μας τα παπούτσια το κράτος,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ βγάζουν τα αποθημένα τους για την ΕΛΛΑΔΑ και καταστρέφουν ότι βρίσκουν.




Η καταστροφή στην οποία συμμετάσχουν όλοι αυτοί οι "αντι-εξουσιαστές" στις περιουσίες του απλού λαού δεν έχει να κάνει ούτε με τον θάνατο του 16χρόνου ούτε καν με το κράτος, ίσα ίσα που με την καταστροφή των περουσιών ΒΟΗΘΟΥΝ περισσότερο το κράτος,Ο ΑΓΩΝΑΣ γίνετε στους δρόμους , ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..
Λίγο μυαλό πότε θα βάλετε; Για να κατάλαβετε ότι ο πολίτης δεν είναι το κράτος , αλλά το κράτος είναι αυτοί όπου σας στρατολογούν και σας προπαγανδίζουν με χίλιες 2 μαλακίες και εκτρέφουν το μίσος και την βία για όλα .΄

ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ


Το ότι σκοτώθηκε ένα παιδί ήτε αυτό είναι από έναν χώρο τελειώς διαφορετικό από τον δικό μου, με κάνει να λυπαμε για την νεολαία την οποία στρατολογούν κάποιοι και πεθάινουν τζάμπα παιδιά.
Πρέπει το πρόβλημα να λυθεί από τον πυρήνα του και το πρόβλημα δεν ειναι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους, και οι αστυνομικοί.Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ πρέπει να σταματήσει να προπαγανδίζετε και να τον στρατολογούν άτομα τα οποία θέλουν να εκπροσωπήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Τώρα με αυτόν τον άδικο χαμό του παιδιού θα βγούνε κάποιοι στα κανάλια κτλπ μόνο και μόνο για να πάρουν ψήφους αλλά κανένας δεν θα ψάξει πως ήταν εκεί το παιδί και γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός.

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεν είναι ο αστυνομικός που πυροβόλησε , αλλά αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον αστυνομικό και πίσω από το παιδί.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΕΑΡΕ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ







Οι καθηγητές είναι το θέμα που απασχολεί άμεσα εμάς τους μαθητές, συγκεκριμένα αυτό το οποίο υπάρχει στα σχολεία το καταντάει μια ακόμα δημόσια υπηρεσία, χωρίς ενδιαφέρον φυσικά για τον πολίτη , όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.
Αλλά σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση τα θύματα των εργαζομένων της δημόσια καινούριας υπηρεσίας του "Σχολείου" είναι οι μαθητές .
Ας μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα για το τι γίνετε μέσα στα σχολεία και αργότερα για τις πιο "καυτές" λεπτομέρειες στο δικό μου σχολείο.
Στα σχολεία υπάρχει αυτή η κατάργηση της μάθησης πλεον, όλο αυτό δημιουργείται από τους καθηγητές οι οποιοί έχουν φτάσει στα πρόθυρα της τρέλας και στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τους μαθητές.
Τρόποι συμπεριφοράς από τους καθηγητές στους μαθητές,συμπεριφοράς κακής μέσα στο σχολείο από αυτούς και τους ανωτέρους τους, και επίσης και ο κακός τρόπος μάθησης!
Όλα αυτά λειτουργούν φυσικα εναντίων μας και πιο συγκεκριμένα λειτουργούν και εναντίων μας όχι μόνο για το μέλλον μας, αλλά και για το παρόν μας, διότι οι καθηγητές με την τρέλα την οποία έχουν ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Ας πούμε και με λεπτομέρειές τώρα για το δικό μου σχολείο και για τους "δήθεν καθηγητές" σε ένα παιδαγωγικό σύστημα το οποίο είναι χειρότερο και σε χρόνια τα οποία δεν υπήρχε καν ο ορισμός "παιδαγωγικό σύστημα", μας θέλουν να λειτουργούμε σαν άτομα τα οποία θα ελέγχουν στο μέλλον .
Τώρα ας πούμε γιατί γίνετε αυτό και πως γίνετε.
Αυτό γίνετε για να μας έχουν αμόρφωτους ανιστόρητος και απολίτιστους , να λειτουργούμε κάτι σαν τα ζώα και αυτό γίνετε συγκεκριμένα με τους καθηγητές και γενικά με το κράτος το οποίο υπάρχει.
Οι καθηγητές μου στο σχολείο είναι σε ένα στάδιο πριν την απόλυτη τρέλα, γνώμη μου ότι σε κάθε σχολείο και συγκεκριμένα στο σχολείο μου βάζουν καθηγητές οι οποίοι είναι ψυχολογικά διεταραγμένα άτομα.
Ας μιλήσουμε για τους καθηγητές με προσωπικές πληροφορίες αλλά φυσικά χωρίς ονόματα για τον καθένα.

1. Καθηγητής ο οποίος λειτουργεί σαν παιδάκι όπου δεν έχει παρεές και φοβάται όλο τον κόσμο, το μάθημα γίνετε απλά για να γίνετε, η μάθηση δεν υπάρχει , να μας διδάξει τίποτα άλλο δεν μπορεί, αφου φυσικά η προσωπική του ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.Πριν μερικά χρόνια εκφόβιζε τα παιδία με το να φέρνει τον επιστάτη του σχολείου στην τάξη και ο επιστάτης να πουλάει τραμπουκισμό.Οι απούσιες τις οποίες βάζει , δεν τις βάζει για να γίνεται πιο ήρεμο το μάθημα του, αλλά τις βάζεις για να ευχαριστηθεί και να νιώσει ότι έχει κάτι το οποίο τον κάνει για να ζεί και να δουλεύει στο δημόσιο και μόνον.

2.Άνρωπος; Δεν θα το λέγαμε και τόσο, επιβάλεται και ομιλεί άσχημα σε εμάς τους μαθητές, έχει έναν τρόπο με τον οποίο φοβίζει τους μαθητές, βέβαια τους φοβίζει ως να μην πάρουν το απολυτήριο λυκείου.Εκφράζεται σαν ψυχοπαθής και έχει εξομολογηθεί και ότι δέρνει τα παιδία τις άμα δεν διαβάσουν ή άμα θέλουν να νιώσουν την ελευθερία της σκέψης τους για το τι θα κάνουν στο μέλλον τους.Έχει ανά διαστήματα αναλαμπές και νομίζει ότι την διακόπτουμε από το μάθημα της το οποίο το κάνει μιλώντας επί 45 λεπτά όπου υπάρχει το μάθημα χωρίς να δέχεται ερωτήσεις και απορίες.

3.Εγωιστής όπου αντιμετωπίζει τον όρο "ψυχοπαθής" , κοιτάει όλους τους μαθητές περίεργα και τους επιβάλει να απαντήσουν στην ερώτηση όπου κάνει, και άμα βέβαια δεν ξέρει κάποιος μαθητής τον προσβάλει και τον αποκαλεί αμόρφωτο,τρίτη λυκείου, και στις πανελλήνιες δεν δίνουμε το μάθημα του και μας αντιμετωπίζει σαν ζώα λέγοντας μας ότι άμα δεν διαβάσουμε στο μάθημα του δεν θα περάσουμε την τάξη, είναι υπέρ όλων των αλλοδαπών και μας προπαγανδίζει πέρι ότι πρέπει να ενισχύουμε την αλβανική(συγκεκριμενα) οικονομία , αγοράζοντας αυτοκίνητα από εκει , πηγαίνοντας διακοπές εκεί και προπαντων άμα κάποιος εκφράσει τις δικές του απόψεις τον διαγράφει κατευθείαν από το μάθημα του.

4.Καθηγήτρια η οποία μας προπαγανδίζει συνέχεια, πιστεύωντας ότι όλοι πρέπει να ανήκουμε σε μια πολιτική ομάδα, μιλάει συνέχεια και νομίζει ότι είναι κάποιος σοφός της νέας εποχής, όπου θα σώσει τον κόσμο, αντίθετα εγώ πιστεύω με αυτά που λεεί ότι ο κόσμος θα καταστραφεί,γράφωντας μια άσκηση στο μάθημα της , υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα σε αυτήν και ένα μαθητή , η συνέπεια; , να βγεί έξω με ωριαία αποβολή ο μαθητής επειδή δεν αντιπροσώπευε τις δικές τις ιδεές και δεν τις δεχόταν.

Όλα αυτά αντιμετωπίζουμε από τους καθηγητές στο σχολείο μου , έχωντας βέβαια όλοι οι καθηγητές τα τρελά τους , απλώς αναφερθήκαμε στα πιο "τρελά" άτομα.

Ας μιλήσουμε και λίγο για την διεύθυνση του σχολείου μας, Πριν 2 μήνες κλείναν τις πόρτες τις εξωτερικές μετά τις 8:15 για να μην μπαίνει κανένας μαθητής μέσα στο σχολείο και γλιτώνει την απουσία, μετά απο 2 μήνες πήγαμε ακόμα πιο μέσα.. κλειδώνουν τις εσωτερικές πόρτες του κτηρίου για να μην αργούμε να μπούμε στις τάξεις μας μετά το διάλειμα ,και όταν μιλάω φυσικα ότι τις κλείνουν μιλάω για διάστημα 2 λεπτών το πολύ μετά τον χτύπο του κουδουνιού, επικρατεί ένα χάος ανεξέλεγκτο το οποίο έχει πλημμυρίσει , προπαγανδιστές , κομματικούς,ομαδικοποιημένους και το χειρότερο άτομα τα οποία δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον μαθητή και γενικά για την μάθηση του.

Υ.Γ.Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο σχολείο μου αλλά, όλα τα σχολεία αντιμετωπίζουν τουλάχιστον, και ένα τέτοιο περιστατικό απο καθηγητή.

Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΔΩ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"

Αυτη την ενημέρωση την μεταφέραμε στο troktiko το οποίο την ανάρτησε και πλεον είδαv όλοι πως λειτουργούν τα σχολεία και συγκεκριμένα αυτό το σχολείο!!!

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα στην τάξη μας γιατί αυτή την ώρα παλεύουμε να εξοντώσουμε τις κατσαρίδες σε σχολείο της ηλιούπολης... Μέσα στην τάξη είμαστε με κατσαρίδες.. ΛΥΚΕΙΟ..
1 ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έλεος!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ μαζί με τις κατσαρίδες.
ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΜΕ"

ΜΑΘΗΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_4664.html

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι την ώρα που έπεφτε το κυνήγι με την κατσαρίδα γινόταν μάθημα πληροφορικής και γενικά να επισημάνουμε ότι οι καθηγητές σε αυτό το σχολείο είναι πέρα για πέρα "τρελοί" και για τους μαθητές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον , μόνο να τελειώσουν το μάθημα και να φύγουν.
=
Μήπως η ενέργεια που έκανε ο χρήστης και έγραψε στο indymedia ήταν ένα λάθος;

Παραδέχεται ότι οι αριστεροί και γενικά όλοι, ήξεραν ότι οι λαθρομετανάστες ήταν παράνομοι.
Αφού το ήξεραν τι δικαιώματα έχουν τότε; Γιατί πήγαν να κάνουν μια αντι-συγκέντρωση για τους παράνομους μετανάστες εκ γνώσης τους;
To μπλόκο ανάμεσα στους αριστερούς , αναρχικούς και του ανθελληνικού χαρακτήρα αντι-συγκέντρωσης πρέπει κάπου να τελειώσει.

Αφού ξέρουν ότι είναι παράνομοι και το δέχονται και οι ίδιοι και μάλιστα, οι αριστεροί θέλουν και να τους καλύψουν ώστε να μην συλλάβουν κανέναν λαθρομετανάστη και τον στείλουν πίσω από εκεί που ήρθε.

Εδώ το σχόλιο του χρήστη του indymedia.

Οι αριστεροί, οι οποίοι έκαναν το κάλεσμα, πανικοβλήθηκαν όταν έφτασε το μπλοκ με αλφάδι και αστέρι στο χώρο συγκέντρωσης. Ήρεμα παιδιά, μη γίνουν επεισόδια, οι μετανάστες δεν έχουνε χαρτια κτλ. κτλ. Πράγματι λοιπόν δεν έγινε τίποτα. Οι Αφγανοί στην πρώτη γραμμή και μπράβο τους. Με το πέρασμα μιας ώρας περίπου και όταν άρχισαν να δυναμώνουν τα συνθήματα, οι αριστεροί πήγαν σπιτάκι τους αφήνοντας τους μετανάστες. Ότι έκαναν δηλαδή στις 2 Φλεβάρη.

Οι Αφγανοί ήταν εκτός εαυτού. Τους έπνιγε η οργή... Μάζεψαν ότι μπορούσαν και ήταν έτοιμοι... μέχρι που το ΣΕΚ, αν δεν κάνω λάθος, το οποίο είχε απομείνει στο χώρο, παρότρεινε τον κόσμο να γίνει πορεία προς την Ομόνοια, να μπούμε εμείς στο μετρό να πάμε σπίτια μας και οι μετανάστες;;;;; Πως θα γυρνούσαν στην πλατεία;;; . Χρειάζεται περισσότερη οργάνωση. Γιατί ρε παιδιά το κάλεσμα δια στόματος; Μόνο οι αριστεροί καλούσαν ανοιχτά.

Συγχαρητήρια στους μετανάστες, ντροπή στην αριστερά για άλλη μια φορά και λίγο περισσότερη οργάνωση για μας.


Ας τους χαιρόμαστε και τους υποστηρικτές των λάθρομεταναστών όπου η αριστερά εκπροσωπεί και ένα κομμάτι από τον ελληνικό λαό, για την την αγάπη τους για τους λαθρομετανάστες και την παρανομία της αριστεράς.

Και ας χαιρόμαστε και τους άνθέλληνες "αναρχικούς".


Τι παίζετε με τις καταλήψεις σε περιοχές στην αθήνα και η σχέση με τις συγκεντρώσεις.
Όπως διαπιστώσαμε και σήμερα μετά την αντι-συγκέντρώση από το Σύριζα,αναρχικών και λαθρομεταναστών , μετά από λίγη ώρα πήγαν στο κτήριο επι κατάληψη στην Βιλα αμαλίας, έτσι σε κάθε συγκέντρωση γίνετε αυτό μετά απο συγκρούσεις με τα ματ.Να πηγαίνουν σε ένα κοντινό υπό κατάληψη κτήριο!

Μήπως τελικά πρεπει να γίνει κάτι με τις καταλήψεις και επιτέλους να πιαστούν αυτοί οι κουκολοφόροι, όπου δεν θα μπορούν να κρυφοτύν πουθενά άμα τα κτήρια δεν ήτανε υπο κατάληψη;





Ελληνική παιδεία
η οποία βγάζει τα βιβλία τα οποία τα διδάσκουν οι καθηγητές στα σχολεία, έχει κάτι μεγάλα κενά ανάμεσα στην ιστορία και την σωστή μάθηση γενικότερα.
Από το δημοτικό μέχρι το λύκειο τα βιβλία τα οποία διαβάζουν οι έλληνες μαθητές στα σχολεία είναι κάτι σαν τις εφημερίδες.Βγάζουν μια είδηση αλλά δεν ξέρουμε άμα είναι αλήθεια και αργότερα το ψάχνουν ή διαμορφώνουν την ιστορία , με διάφορα ιστορικά μνημεία βιβλία κτλπ. τα οποία δεν καταστράφηκαν τόσα χρόνια και λειτουργούν, στα ιστορικά βιβλία σαν άλλα γεγονότα, από αυτά που είναι πραγματικά.

Ελληνικά Βιβλία, τα οποία μπορεί να αλλάξουν 3ς φορές σε διάστημα 10 χρόνων, πληρώνουν πολλά για να τα εκδώσουν , είναι άχρηστα από περιεχόμενο και πληρώνουν και κάποιους συγγραφείς οι οποιόι είναι πολιτικά υποκινούμενη από τα κόμματα για να γράψουν την ιστορία που αυτοί θέλουν.

Μάθηση δεν γίνετε , μερικοί καθηγήτες προσπαθούν να πούνε τα δικά τους , ο καθένας λειτουργεί όπως του καπνίσει, από τον υπουργό παιδείας ώς τον καθηγητή, με αποτέλεσμα ο μαθητής να μην μαθαίνει τίποτα.
Τα μαθήματα τα οποία κάνουν απο το δημοτικό, τα κάνουν μόνο και μόνο για να κρατάνε τον μαθητή στο σχολείο και δήθεν να μορφώνεται,ενώ όταν πάς να μπεις στο πανεπιστήμιο μπάινεις με αυτά που μαθένεις στην τρίτη λυκείου και συνειδητοποιείς ότι από το δημοτικό ως την δευτέρα λυκείου δεν έμαθες τίποτα για να περάσεις στο πανεπιστήμιο και όσα σου μάθαν από ιστορία,θρησκευτικά,γλώσσα,αγγλικά,γυμναστική,μαθηματικά,φυσική,χημεία,βιολογία δεν σου χρειάζονται σε τίποτα στην τρίτη λυκείου , παραμόνο να σε κάνουν λίγο να σκέφτεσαι σωστά.
Αυτή πιστεύω ότι είναι η κατάντια του σχολείου σήμερα και της παιδείας.
Απέχουν τα βιβλία και το υπουργείο, έτη φωτός από την μάθηση και την ιστορία του λαού μας.

Για το μόνο που πάει στο σχολείο σήμερα ένα παιδί ,από το νηπιαγωγείο μέχρι την δευτέρα λυκείου ,είναι επειδή η φοίτηση μέχρι το λεύκειο είναι υποχρεωτική, διότι στο γυμνάσιο καταλαβάινεις ότι στο σχολείο το οποίο πας, δεν μαθαίνεις τίποτα παρα μόνο σε κάνουν , κομματόσκυλο και σου πλασάρουν μια ιστορία "ξένη" από την δική σου.
Αλλά πλεόν έχουμε φτάσει και στο σημείο , όπου και χαρτή από πανεπιστήμιο να έχουμε , το κρεμάμε στον τοίχο και δουλεόυμε σε μια ξεχωριστή δουλεία . Εξάλου στο σχολείο δουλεύουμε για άλλους με την υποχρεωτική φοίτηση, με το μαθαίνουμε αυτά που θέλουν.

Υποχρεωτική φοίτηση δεν θέλουμε , Μάθηση σωστή θέλουμε .

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"

Μέρος δεύτερο και ξεκινάμε με τα περίεργα σήμερα στην αθήνα.
Ώρα 14:05-15:20.
Ξέκιναμε όπως συνήθως για αρχή από την λεωφόρο βουλιαγμένης.
Συναντάμε αρχικά κάτι έργα της ΔΕΗ με λάκους, γύρω στο 1.5 μέτρο, βέβαια εκει πέρα έχει και σχολεία όπου μπορούν να πέσουν και παιδία αλλά από ότι φένεται δεν νοιάζει κανέναν.
Λίγο πιο εκεί συναντήσαμε και το "δημόσιο σταχτοδοχείο" όπου έιναι γεμάτο απο τσιγάρα,

στην συνέχεια θα σας πούμε και άλλα για την καθαριότητα των δήμων εκει γύρω στην λεωφόρου βουλιαγμένης σύνορα αγιού δημητρίου με ηλιουπόλεωςς.
Μπαίνουμε στο λεωοφορείο και πραγματικά ερχόμαστε με κάτι πολύ περίεργο, ΕΛΕΓΚΤΗΣ.
Τον κοιτάμε , τον ξανακοιτάμε και στο τέλος αφού έγραψε 2-3 άτομα το καταλάβαμε ότι είναι σίγουρα ελεγκτής,όπως προχωράμε στην βουλιαγμένης με το λεωφορείο διαπιστώνουμε ότι σήμερα έγινε κάτι άλλο ακόμα πιο παράξενο απο τον ελεγκτή , δεν είχε καθόλου κίνηση παρόλο που εκτελούνται έργα για την επέκταση του μετρό.
Στην διαδρομή βλέπουμε ακόμα αυτές της προπαγανδιστικές αφίσες από τα διάφορα κόμματα, δεξιά στα πεζοδρόμια σε όλη την διαδρομή(μιλάμε δηλαδή για πολύ καθαρό πεζοδρόμιο).
Φτάνουμε στο σημείο όπου καταλαβένουμε γιατί δεν έχει κίνηση,(ROYΑL OLYMPIC).

H τροχαία έκανε την δουλεία της και δεν έιχε κίνηση όλη αυτή η διαδρομή ούτε η λεωφόρος συγγρού απο εκείνο το σημείο μέχρι την βουλή.

Είχε σε κάθε φανάρι τροχονόμο, λέμε κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και ξαφνικά ,διαπιστώνουμε μόλις περνάμε μπροστά από την βουλή ότι κάποιος σημαντικός "άνθρωπος" είχε έρθει στην αθήνα και ότι ήταν και από την Σλοβακία, αφού βέβαια είδαμε και την σημαία της Σλοβακίας.
Προχωράμε προς τα πάνω απο την Βασιλής Σοφίας και βλέπουμε να περνάνε 10 περιπολικά,10 μηχανές(ζητάδες),καμία 20 αμάξια με φάρο , 5 με την σημαία της Σλοβακίας και της Ελλάδας στο παρμπριζ και κατλάβαμε πλεον, Ότι κίνηση δεν υπήρχε , ΟΧΙ επειδή η τροχαία δεν ήθελε να μην υπάρχει κίνηση μέσα στο κέντρο και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος, αλλά αυτό που λέμε "για τα μάτια του κόσμου" και συγκεκριμένα για Σλοβάκικα μάτια.

Πάμε προς τα πάνω (προς ευαγγελισμό),μόλις φτάνουμε διαπιστώνουμε ότι η κίνηση είναι μεγάλη στην Βασιλής Σοφίας, δεν το έιχα ξαναδεί αυτό το πράγμα τέτοια εποχή και ημέρα.
Τελειώνοντας την περιγραφή της διαδρομής μας και τα περίεργα της Αθήνας διαπιστώνουμε ότι κάτι μυρίζει,(αν και δεν είναι περίεργο ότι μύριζε κάτι στην Αθήνα, η βρώμα ήτανε περίεργη) το νερό, κάτι σαν σαπίλα.

Αυτά για σήμερα και τα παράξενα της Αθήνας.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"

Αφού τελειώσε η παλιά δημοσκόπηση ας βάλουμε μια καινούρια.
Η ερώτηση φυσικά αφορά και πάλι την παιδεία και μπλέκονται και πάλι τα κόμματα.

Ποιό κόμμα πιστεύετε ότι θα άλλαζε προς το καλύτερο την παιδεία;

  1. ΠΑΣΟΚ
  2. ΚΚΕ
  3. ΛΑ.Ο.Σ.
  4. ΣΥΡΙΖΑ
  5. Θέλουμε να μείνει έτσι όπως είναι.
  6. ΑΛΛΟ
  7. Δεν αλλάζει με κανένα κόμμα η παιδεία.


Έληξε η δημοσκόπηση που είχαμε στο μπλοκ μας. Με την ερώτηση: Ποιός φταίει για την παιδεία.
Μπορούμε να πούμε ότι οι κομματικές κόντρες φάνηκαν και μέσα σε μια δημοσκόπηση απο 120 άτομα τα οποία ψήφισαν.

Οπότε έχουμε τα αποτελέσματα.
Σε 120 άτομα τα οποία ψήφισαν .
Τα 38 με 31% πιστεύουν ότι φταίει η αριστερά.
Τα 36 με 30% πιστεύουν ότι φταίει η δεξιά.
Τα 31 με 25% πιστεύουν ότι φταίει ο έλληνας πολίτης.
και τα 15 άτομα με 12% πιστεύουν ότι φταίνε οι δάσκαλοι.

Οπότε από ότι βλέπουμε πάνω από όλα φταίνει και οι 2 παρατάξεις και η αριστερά και η δεξιά, αλλά ότι φταίει και ο έλληνας πολίτης βέβαια , δηλαδή υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό η κρίση που κάνουμε οι ίδιοι στον ευατό μας ότι φταίμε και εμείς για την κατάντια της παιδείας.




Την εποχή της οικονομικής κρίσης η νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. δίνει το κακό παράδειγμα με ένα πάρτυ στον Σφακιανάκη. Γνώμη μας...να μαζέψουν τα 25 ευρώ που θα έδινε ο καθένας και να τα δώσουν σε μια φτωχή οικογένεια. Όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που πεινάει εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Πως μπορείς να γλεντάς όταν η φτώχεια και η ανέχεια απλώνεται πάνω από την χώρα;

Σχόλιο φωτογραφίας στο τέλος.
Σήμερα εκτός από την 17 Νοεμβρίου και την εξέργεση του πολυτεχνίου γιορτάζουνε και για την δημοκρατία άπο ότι μας λένε.
Ημέρα γιορτής , ημέρα τιμής.
Όπως σε κάθε γιορτή και ημέρα τιμής για τους Έλληνες.
Β
έβαια υπάρχουν και οι ημέρες όπου θέλουμε να τιμήσουμε ανθρώπους όπου πεθάναν για την Ελλάδα αλλά δεν μας αφήνουν, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Πάμε τώρα στα της δημοκρατίας και στην ημέρα τιμής 17 Νοεμβρίου.
Δημοκρατία είναι μια παρεξηγημένη λέξη στις ημέρες μας, στα σχολεία δημοκρατία μαθένουν στα παιδία ότι είναι τα δικαιώματα του ανθρώπου,η ελευθερία του ανθρώπου αλλά δε μαθάινουν κάτι που διδάσκει η δημοκρατία, ότι πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα και να ακολουθάμε τους νόμους. Από την στιγμή που πάυει να ισχυεί αυτό , δημιουργείται ένα χάος και έχουμε μια θέση σην κοινωνία του ψευτοδημοκράτη.
Η δημοκρατία στις χρονιές τις οποίες διανύουμε είναι κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο όπως λένε, το υποστηρίζει ολοκληρωτικά η αριστερή παράταξη , βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει σήμερα ούτε δεξιά ούτε αριστερή παράταξη η οποία υποστηρίζει την δημοκρατία.
Ας δούμε τις αριστερές παρατάξεις και αυτούς, όπου από ότι μας λένε είναι αυτοί που αγωνίζονται σήμερα για την δημοκρατία, όσο δημοκρατία στα αλήθεια μπορεί να είναι αυτό το οποίο υποστηρίζουνε.

Σύριζα,Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας .
Ένας νέος άνθρωπος όπου θέλει να αγωνιστεί για να υπερασπιστεί την δημοκρατία και όλα όσα έχουν σχέση με την δημοκρατία.
Ας πούμε λίγα πραγματάκια για τα επιτεύγματα του κ.Τσίπρα για την δημοκρατία.
Καταρχήν για να λέμε ότι αγωνιζόμαστε για την δημοκρατία πρέπει να την σεβόμαστε, με την εμφάνιση μας και με τον τρόπο μας.
Να υπερασπιζόμαστε το κάθε τι δίκαιο και ότι είναι δημοκρατικό.
Η βία είναι ο αντίπαλος της δημοκρατίας, για να περάσουμε κάτι το οποίο θέλουμε να πούμε πραγματικά , οπότε να ήμαστε κατά της βίας, να μην προκαλούμε το κοινωνικό χάος και την κοινωνικη κοροϊδία προς τον κόσμο.
Όλα αυτά πιστεύω ότι ο περίφημος Αλέξης Τσίπρας ,όπου αγωνίζεται από ότι λεεί για την δημοκρατία δεν τα κατέχει και είναι προσανατολισμένος προς το ΧΑΟΣ.
1. Δεν σέβεται την δημοκρατία και με τον τρόπο του την ειρωνεύεται,όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο.

2.Αποκαλεί "νέους αγωνιστές", τους πιτσιρικάδες που προκαλούν το ΧΑΟΣ.
3.Υπερασπίζεται τους ομοφυλόφιλους και είναι υπερ των πορειών που κάνουν για τα "δικαιώματα" τους, αλλά χωρίς η κοινωνία να τους αποδέχεται .Δεν σέβεται δηλαδή τον κόσμο και προκαλεί με το να υπερασπίζεται ανθρώπους όπου κονωνικά είναι ανεπιθύμητη.
Συμφωνώ ότι δικαίωμα τους μόνο στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν!


4.Υπερασπίζεται πρώτα τους "δημοκράτες" φίλους του που έρχονται παράνομα στην χώρα μας(και ξέρουν και βέβαια τι είναι η δημοκρατία), και με κάθε έγκλημα οπου γίνεται, και υπερασπίζεται με βάση του συντάγματος ο κάθε άνθρωπος την ιδιοκτησία του , τον αποκάλει (φασίστα,ρατσιστή) δηλαδή κάτι σαν "αντι-δημοκράτη", αλλά φυσικά ο κύριος τσίπρας παραμένει δημοκράτης.
Εδώ και η φωτογραφία με την οποία θέλει να γίνει όμοιος, με αυτούς οπου υπερασπίζεται.


Αυτά είχαμε να πούμε για τον κύριο Αλέξη Τσίπρα.


Ας μιλήσουμε τώρα και για την δημοκρατική "δεξιά".
Νέα δημοκρατία . Αρχηγός από ότι λένε "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
Μόνο και μόνο το όνομα του κόμματος "Νέα Δημοκρατία" πιστεύω ότι σκοπό έχει να δημιουργήσει μια νέα δημοκρατία , για όσο δημοκρατία φυσικά θα είναι για τους υπόλοιπους.
Καλλιεργεί την βία και τον χωρισμό των Ελλήνων πολιτών σε αριστερούς και δεξιούς. (Καλά και για αυτούς που λένε ότι υπάρχουν και οι κεντρώοι, ούτε σχόλιο δεν θα κάνουμε).
Φυσικά εντάσεται και η "Νέα δημοκρατία" υπέρ του χάους αφού δεν προσπαθεί να κάνει και τίποτα και απλά παρακολουθεί.

"Των εβράιων" ας το σχολιάσουμε άλλη φορά.

Αυτά για σήμερα και για την 17Ν και τους δήθεν σημερινούς μας δημοκράτες!!!

Σχόλιο φωτογραφίας:
Θα συμωνήσουμε με την φωτογραφία "ΕΞΩ Η ΗΠΑ" έξω γενικά όλοι , και οι δήθεν αριστεροί μη πατριώτες του ΚΚΕ οπού βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την γενιά του πολυτεχνίου και με αυτά που λένε.

Σχόλιο Δικό μας.
Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα, για αυτούς τους ψευτοδημοκράτες ότι είναι...
Λόγια και μόνο λόγια, Αλήθειες και ψέματα όπου τις αλήθεις δεν τις είδαμε πουθενά.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"






Τρελόχαρτο πρέπει να παίρνουν οι καθηγητές στα σχολεία και ειδικά στα λύκεια τα οποία είναι η ανώτατη εκπαίδευση για όλους τους μαθητές όπου θέλουν να τελειώσουν το σχολείο για να πάρουν μόνο ένα χαρτί λυκειού.
Ο λόγος που το λέμε αυτό είναι ότι μετά τα 14 του χρόνια ένας μαθητής καταλαβαίνει περίπου τον σκοπό για τον οποίο πάει σχολείο, ο σκοπός δεν είναι βέβαια για όλους ίδιος , άλλοι θέλουν απλώς να τελειώσουν το σχολείο , άλλοι να μπούνε σε κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι οποιοί θέλουν μόνο να μάθουν κάποια πράγματα από το σχολείο.
Όλα αυτά έχουν κάτι κοινό, τους καθηγητές, όπου θα τους βοηθήσουν για να πραγματοποιήσουν αυτες τις επιθυμίες τους.
Καθηγητές(άνθρωποι) με προβλήματα οικογενειακά και ένας σκοπός ζωής, όπου πρέπει να γίνουν το πρώτο σκαλοπάτι στις ζωές των νέων ανθρώπων όπου θα βγούνε στην δύσκολη ζωή άυριο, μεθαύριο.
Και ερχόμαστε στην ερώτηση, (πώς γίνετε αυτη η διδασκαλία και ο σκοπός τον οποίο πρέπει να εκπληρώσουν;)
Όλοι οι καθηγητές αντιμετωπίζουν πρόβληματα όπως όλοι οι ανθρώποι , πρέπει όμως να καταλάβουν ότι τα προβλήματα τους πρέπει να τα κρατάνε για το σπίτι τους και μόνο, και όχι να τα βγάζουν μέσα στο σχολείο και πάνω στους μαθητές , όπου δημιουργούνε προβλήματα στους μαθητές, σχετικά με την ζωή τους, αντί να είναι το πρώτο σκαλί οι καθηγητές για την ζωή τν μαθητών γίνονται το σκαλί το οποίο το σκάβουν όσο πιο βαθία γίνετε με το πέρασμα των χρόνων στην σχολική φοίτηση από τους καθηγητές τους οποίους έχει ένας μαθητής στην διάρκεια της φοίτησης του.
Το θέμα μας όμως είναι για το πώς αυτό το πρόβλημα δημιουργείται και μπορεί να λυθεί.
Οι καθηγητές χρόνια με τα χρόνια χαμηλώνουν τις μπανταρίες τους και εξαντλέιται ο σκοπός ο οποίος υπάρχει για τις ζωές τως μαθητων,έτσι το σχολείο γίνεται μια βαρετή καθημερινή συνήθεια, όπου πλεόν ο μαθητής δεν βρίσκει και τον σκοπό για τον οποίο χρειάζεται να πάει στο σχολείο.
Υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία έχουν σταματήσει το σχολείο για να δουλέψουν και να βοηθήσουν την οικογένεια τους. ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Ένα κτήριο το οποίο αποτρέπει τους μαθητές για να γίνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους και να κάνουν κάτι που αγαπάνε για να ζήσουν ευχάριστα και όπως αυτοί θέλουν.
Οι καθηγητές επίσης μετά την ηλικία των 40 ετών δεν έχουν την δύναμη να διδάξουν και καταντάνε , άνθρωποι οι οποιοί αποκτάνε ψυχολογικά προβλήματα και αυτοί όπου δημιουργούνε ψυχολογικά προβλήματα στον κάθε μαθητή.
Ο μαθητής με την σειρά του αφού βλέπει τον καθηγητή σαν έναν "τρελό" που θέλει να του μάθει "γράμματα" χωρίς να ενδιαφέρεται, καταντάει ένας πιτσιρικάς ο οποίος αποκτά τον ρόλο του μικρού "τρελού" ο οποίος κάνει ότι θέλει και δεν ενδιαφέραται για την ζωή του, αλλά και χωρις να το καταλαβαίνει ότι χωρίς το σχολείο θα υπάρχει μόνο μια ζωή με μιζέρια, πολύ δυσκολία και όταν μεγαλώσει θα είναι μέσα στην μελανγχολία στην κατάθλιψη και αργότερα στην πρόωρη γήρανση.
Όλα αυτά που στέκουν;
Στο ότι το κράτος πρέπει να ελέγχει τακτικά τους καθηγητές και την ψυχολογία την οποία έχουν .
Επίσης τους καθηγητές μπορύμε να τους παρομοιάσουμε σαν τους αστυνομικούς.
Έχουν έναν σκοπό σημαντικό αλλά κάνουν 2 δουλείες ο μεν αστυνομικός των φύλακα σε διάφορους επώνυμους κτλπ. και ο καθηγητής με την απληστία του για να βγάλει περισσότερα χρήματα με το να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και έτσι και σπατάλη ενέργεια και δεν τον ενδιαφέρει και πολύ το σχολείο, διότι πληρώνεται και χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο πλεον , από τον φορολογούμενο πολίτη.
Υπάρχουνε διάφορες λύσεις σε αυτό το θέμα, ας τις δούμε.
1. Ας πάρουνε όλοι οι καθηγητές τρελόχαρτο από τα 40+ .
2. Να τους ελέγχει το κράτος για τα ψυχολογικά τους προβλήματα .

Καθηγητές χωρίς τρελόχαρτο δεν είναι απλά καθηγητές στην σημερινή μας εποχή.
Άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τους δημιουργήθηκαν απο κάπου, από την μικρή ηλικία τους, συνήθως στην μικρή ηλικία φταίνε οι καθηγητές και το σχολείο το οποίο το καταντήσαν έτσι.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"







Καιρός είναι κάποιος να πληροφορήσει τον κόσμο για τα περίεργα στην αθήνα.
Περίεργα στην Aθήνα ώρα 14:00-15:00.
Ξεκινάμε από την λεωφόρο βουλιαγμένης.
Βλέπουμε μια πινακίδα μεγάλη διαφημιστική (ξέρετε από αυτές τις νόμιμες πάνω σε ταράτσες) και προσέχουμε καλά καλά το περιεχόμενο, δεν προλαβαίνουμε να το ξαναδούμε και από μεγάλη μας έκλπηξη διαπιστώνουμε ότι το περιεχόμενο διαφήμιζε την ΤΟΥΡΚΙΑ!


Θα το ψάξουμε και θα δούμε ακριβώς τι διαφήμιση είναι αυτή!!
Όπως προχωράμε προς την δάφνη βλέπουμε νέους και νέες σε καφετέρειες,ΩΠΑ!!!(αυτό δεν είναι περίεργο, ζητώ συγγνώμη).
Οπως προχωράμε με το λεωφορείο, σε κάθε στάση παρατηρούμε ότι έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα(ακόμα και έξω από νεκροταφείο).
Κατεβαίνουμε από το λεωφορείο και περνάμε έξω από την βουλή, εκεί μας ρωτά ένας περαστικός που δεν ξέρει την αθήνα λογικά, άμα ξέρουμε έναν ζωολογικό κήπο εδώ κοντά. Του απαντάμε δεν υπάρχει ζωολογικός κήπος εδω πέρα μόνο ο εθνικός κήπος!
Κανονικά βέβαια έπρεπε να απαντήσουμε, υπάρχει ο εθνικός κήπος απλώς τα ζώα μαζεύονται εκεί μέσα(βουλή).
Προχωράμε προς ευαγγελισμό και συναντάμε λακούβες στο πεζοδρόμιο όπου και σε σημεία έξω από την βουλή.
Πιο πάνω βλέπουμε 3ς μάυρους (κλασικά) με τα σακουβαγιάζ στην πλάτη να χαμογελάνε σε κάτι αστυνομικούς(περίεργο θα λέγαν,που δεν μας κυνηγάνε).
Εντοπίζουμε και σε μια στάση τον αγωνα κατά της ακρίβειας.

Και τελειώνουμε σε αυτη την μια ώρα διαδρομής μας, έξω από τον ευαγγελισμό , και βλέπουμε κάτι το οποίο είναι συνηθες μόνο στην ομόνοια, δηλαδή να ανταλάζουνε δύο πρεζάκια φακελάκια.

Αυτά για σήμερα και τα παράξενα της αθήνας.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"





Το πετρέλαιο έχει καταντήσει ένα "αγαθό" το οποιό το μεταχειριζόμαστε πολύ καλά .
Όταν λέμε μεταχειριζόμαστε μιλάμε βέβαια για αυτούς όπου κυβερνάνε την Ελλάδα.
Μιλάω με ντοκουμέντα και λέω ότι στην κατεχάκη προς ηλιούπολη στο ύψος της μεγάλης ανηφόρας/κατηφόρας , υπάρχουν 3 βενζινάδικα.
Το πρώτο έχει την βενζίνη 86.9 το δεύτερο πιο κατω την έχει 86.5 και το τρίτο την έχει 91.4 ο ανταγωνισμός όπως βλέπετε βοηθάει λίγο τους καταναλωτές όπου αμά δεν υπήρχε, η τιμή της βενζίνης θα ήταν στα 90+ .
Το πετρέλαιο έχει πέσει κάτω από τα 50 δολλάρια , πώς είναι δυνατόν λοιπόν η βενζίνη να είναι τόσο ακριβή;
Αυτα τα τρία πρατήρια είναι προς την ηλιούπολη, υπάρχουν όμως και άλλα δύο πρατήρια προς την περιφερειακή οδό στο ύψος του καρέα, τα οποία μπορούμε να πούμε ότι ανταγωνίζονται για το ποιό θα έχει την πιο ακριβή βενζίνη.
Το πρώτο πρατήριο 99.1 και το δεύτερο 100 μέτρα πιο πάνω, 99.4 εδώ μιλάμε για την κλεψία του κλέφτη.
Πού είναι λοιπόν το κράτος και τα δήθεν πρόστιμα τα οποία βάζει;;

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΑΟ ΕΠΕΣΕ, Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΤΕ;







Υπάρχουν δυο ειδών κάμερες,Οι κάμερες που φαίνονται και οι κάμερες που τις περνάμε απαρατήρητες.
Οι κάμερες στον δρόμο, όντως μπορούν να μας ελέγχουν αλλά και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι όντως κάποιος μας ελέγχει!
Επίσης οι κάμερες των δρόμων, είναι οι κάμερες οι οποίες είναι κρατικές και ελέγχει το κράτος μέσα από αυτές.
Μετά πάμε στις κάμερες από τις οποίες μας ελέγχουν, όχι κρατικά αλλά παγκόσμια και μπορούμε να πούμε ότι μας ελένγχει το "Νεο ταξικό" τους σύστημα από τους "Νεο ταξίτες" οι οποιοι δουλεόυν για αυτό.
Μιλάμε φυσικά για τις κάμερες οι οποίες βρίσκονται στις τράπεζες,στις πολυεθνικές εταιρίες,στους πεζοδρόμους μέσω των εξωτερικών καμερών από τις πρεσβείες και φυσικά μέσω των κινητών.
Ας αναλύσουμε ένα ένα τα σημεία και τις κάμερες τις οποίες μας ελένγχουν.

Τράπεζες.

Συναλλαγές όλοι έχουμε κάνει,συναλλαγές κάνουμε και κάθε μέρα επίσης, και έξω από τράπεζες περνάμε, έστω και μία φορά την ημέρα.
Κάμερες στις τράπεζες υπάρχουνε εσωτερικές και εξωτερικές, μας ελέγχουν όλα τα σημεία πάνω μας, (Χέρια πόδια κεφάλι πλάτη ,) μπορούμε να πούμε ακόμα ότι μπορουν να μας ελέγξουν και την σκέψη μας αναλόγως και τις κινήσεις μας.

Πολυεθνικές εταιρείες.

Οι πολυεθνικές εταιρείες ελέγχουν σε μεγάλο ποσοστό ακόμα και τις συνήθειες μας και την προσωπική μας ζωή,μέσω των καμερών όπου έχουν εσωτερικά αλλά ακόμα και εξωτερικά των κτιρίων τους, μπορουν να μας μάθουν καλύτερα και από τον πιο κοντινό μας άνθρωπο.
Πολυεθνική εταιρεία η αποκατάσταση της ζωή μας μέσα στο σπίτι μας.

Πρεσβείες.

Η πρεσβεία μπορεί σε μικρότερο ποσοστό βέβαια να μας ελέγχει, αλλά όταν μας ελέγξει είναι, ο έλεγχος ο οποιός είναι η αρχή και το τέλος μια ζωής ελέυθερης.

Κινητά.

Τα κινητά μπορούν εύκολα και χωρίς χρήματα να μας ελέγχουν όλη μέρα, κάθε μέρα και η πληροφορία η οποία δίνεται σε κάποιων "Νεο ταξίτη", φυσικά γίνεται και πολύ πιο συγκεκριμένη.

Όλα αυτά πρέπει να μάθει ο άνθρωπος σήμερα και πάνω από όλα, ότι ο έλεγχος ο "κρατικός" δεν είναι αυτός, ο οποίος δεν κάνει την ζωή του ελέυθερη αλλά είναι αυτός ο οποίος βοηθά στο ελάχιστο την πληροφοόρηση του ατόμου μας, προς την παγκόσμια πληροφόρηση για εμάς.

Ιδιωτική(Νεό ταξική) "εταιρεία" = Μη ιδιωτική ζωή για εμάς και πλήρως ΜΗ ελέθευρη ζωη!!!

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"





Ερωτ:Skinhouse Hellas:Ξενόγλωσσο και συνάμα εθνικιστικό,πες μας με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι το skinhouse και τι πρεσβεύει……

SH: Μια καλημέρα καταρχάς σε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας και….ξεκινάμε.Το skinhouse πρώτα απ’όλα είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας καποιων καλών φίλων και συντρόφων.Ενας χώρος έκφρασης νέων μουσικών ,προερχόμενων απ’την κουλτούρα των skinhead και όχι μόνο .Ένας χώρος συναυλίων και συνεύρεσης Ελλήνων αλλά και Ευρωπαίων εθνικιστών και πατριωτών

Eρωτ:Πες μας λίγα παραπάνω λόγια για τους skinheads και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει για σας…

SH:Εντάξει όλοι σίγουρα ξέρουν κάποια πράγματα για την εμφάνιση των skins και την μουσική μην στηθούμε σ’αυτά.Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες ,εκτός Αγγλίας,στις οποίες εμφανιστήκανε skinheads,κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70 και από τότε υπάρχει πάντα κάποιος πυρήνας που να συνεχίζει την όλη ιστορία με κάποιους συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στους παλιότερους και τους πιο νέους.Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει πραγματικά για μας ψάξε στους πρωταγωνιστές των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ουγγαρια,περσι καθως και στα συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών στην Ιταλία ενάντια στις εκεί ‘μετταρυθμίσεις’ για την παιδεία…..Απλά λοιπόν, νέοι κυρίως ,λευκοί εθνικοεπαναστάτες,τα υπολοιπα θεωρώ πως είναι απλά στοιχεία που συναντάς οπoυδήποτε.Αλκοολ ,βια,υπερβολες,αλλους τους αγγίζουν λιγότερο άλλους περισσότερο,είναι άλλωστε θέμα χαρακτήρα.

Eρωτ:Χρησιμοποιείτε βλέπω περισσότερο όρους όπως Λευκός και Ευρωπαίος από ότι Έλληνας και Εθνικιστής ,σημαίνει κάτι αυτό?

SH:Απλά πιστεύουμε πως ως Έλληνες είμαστε ένα κομμάτι της Μεγάλης Λευκής Ευρωπαικής φυλής και ως τέτοιοι λειτουργούμε.Τα προβλήματα είναι τις περισσότερες φορές κοινά και κοινές πρέπει να είναι και οι επιδιωξεις.Ολοι μαζί θα νικήσουμε ή όλοι μαζί θα πεθάνουμε…..

Ερωτ:Ποια η σχέση σας με την πολιτική και με οργανώσεις-κόμματα του ευρύτερου πατριωτικού-εθνικιστικού χώρου?

SH:Κοιταξε,να διευκρινίσουμε κάτι, ειμαστε ανεξάρτητοι και αυτόνομοι γιατί απλά αυτές οι λέξεις αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της προσωπικότητας και της ιδεολογίας μας..Το skinhouse δεν κάνει πολιτική και συνεπώς δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς κανέναν.Οι περισσότεροι βέβαια από εμάς ανήκον σε πολιτικοποιημένες παρεες,οργανώσεις η και κόμματα του χώρου μας,αλλα το skinhouse είναι για μας κάτι το ιδιαίτερο και ως τέτοιο μας ενώνει και όχι το αντίθετο.




Eρωτ:Πως πηγαίνουνε τα πράγματα λοιπόν, θεωρείτε το εγχείρημα επιτυχημένο?

SH:Μετά από τριάμισι χρονια παρουσίας θα έλεγα πως σιγουρα το να ειμαστε ακομη εδώ αποτελεί από μόνο του επιτυχία..Βεβαια δεν αρκει αυτό και σίγουρα δεν μένουμε εκεί…..Υπάρχει εξέλιξη και αυτό είναι σημαντικό.Μην ξεχνας σπαταλάμε χρόνο και χρήμα κάποιοι από μας και το ότι εισπράττουμε αναγνώριση είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Ερωτ: Ονόμασε μας τα συγκροτήματα τα οποία έχουν πάρει μέρος σε συναυλίες εκεί…..

SH:Ωραία ερώτηση….Αν μου λέγε κανείς το΄’ 93 που έμπαινα στο χώρο ως νεαρός skin πως μετά από από κάποια χρόνια θα έχω δει ζωντανά σε απόσταση λίγων λεπτών από το σπίτι μου συγκροτήματα όπως Mistreat,Kommando Skin,Les Vilains,Legittima Ofessa,Faustrecht,Civicco 88,White Law,Kill Baby,Kill,Vinland Warriors,Before The War,Fear Rains Down ,No Surrender,Koimpresser,Threat,Last Attack,Chaoss Hellas ,Σταυροφορια,Εγκληματιες Πολεμου,τι να σου πω μάλλον δεν θα τον πίστευα………Βέβαια η λίστα μεγαλώνει συνέχεια και αυτό είναι πολύ καλό.

Ερωτ:Ας γυρίσουμε λίγο πίσω στην πολιτική.Πως βλέπετε το μέλλον της πατρίδας μας γενικότερα και το μέλλον των εθνικιστικών κινημάτων σ’αυτή?

SH:Όπως σου είπα και πριν Η πατρίδα μας βαδίζει με όλο τον Λευκο κόσμο προς το τέλος της ιστορίας ίσως…Συνεπώς όλοι μας θα κριθούμε από το τι κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την πορεία.Ειτε μέσα από κόμματα είτε από μικρότερα κινήματα η ομάδες αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας..Αν ο οποιοσδήποτε νοιάζεται για το αν θα εκλεγεί βουλευτής,αν θα πάρει λιγότερους η περισσότερους ψήφους η αν θα καταφέρει μια τρύπα στο νερό που λένε στο χωριό μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Οποιος θέλει να ζήσει ας πολεμήσει,απειρες φορές το έχω ακούσει,ας το κάνουμε λοιπόν πράξη και ότι βγει…..

Ethnikistes.gr:Λίγα λόγια για το κλείσιμο……

SH:Κι αλλά λόγια?Φτανει!Ας κάνουμε τα μισά από αυτά που λεμέ κατά καιρούς και είναι αρκετα,88!

(Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα δείτε την σελίδα του Skinihouse Hellas - http://skinhousehellas.blogspot.com/ )


Από: Εθνικιστές