Μήνυμα προς τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο ή απλά σκέτο Λάκη!!!

Γεία σας, εκφράζω τις απόψεις κάποιων μαθητών, γιατί αποκλείεται να έχουνε όλοι οι μαθητές τις ίδιες απόψεις από αυτές τις οποίες θέλετε να δείξετε.
Στο ότι κάποιοι να είναι διεφθαρμένοι , όχι από το ελληνικό κράτος(γιατί στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό κράτος) αλλά από ένα κράτος το οποίο προσπαθει να σβήσει το κάθε τι ελληνικό στοιχείο μέσα σε αυτή την χώρα.
Έτσι και εσείς κύριε Λάκη ή Λάκη σκέτο, εκφράζεται αυτό το κράτος το οποίο προσπαθεί να προπαγανδίσει τον κόσμο και να τον κάνει να ξεχάσει τα κύρια προβλήματα του.
Πιστεύω ότι δεν ξέρετε τι είναι να αγαπάς την πατρίδα σου, όπως και να αγαπάς την οικογένεια σου,τον συνάνθρωπο σου κτλ.
Εσείς πιστεύω αγαπάτε μόνο τον ευατό σας και τους <<γυρω>> σας, το να εκφράζετε έναν λαό με αυτά που λέτε δεν το δέχομαι, το να εκφράζετε τον ευατό σας , το δέχομαι.
Ξέρετε πολύ καλά τι είναι η αναρχία όπως και άλλες ιδεολογίες που τις σαμποτάρετε, αλλά στις πλάτες της αναρχίας προπαγανδίζετε περισσότερο τον λαό , και σαμποτάρετε μια ιδέα. Η ιδέα σας για το τι θέλετε να κανετε ξέρετε πολύ καλά τι είναι, για το τι θέλουμε να πάθουμε όμως ας το αφήσουμε στην δικία μας την κρίση κύριε Λάκη, και με αυτή την φασιστική στάση που έχετε και θέλετε να περάσετε στον απλό τον πολίτη αυτά που λέτε ,να σταματήσει εδώ, και η υποστήριξη στους δήθεν κουκουλοφόρους και στους νεο-ταξίτες του ίντερνετ. ΣΑΣ προτείνω λοιπόν να πάτε να κάνετε θέατρο γιατί στην τηλεόραση βλέπει πολύ κόσμος και καταλαβαίνουμε ότι είναι θέατρο αυτό που κάνετε.

Ανδρέας έλληνας πολίτης- δίκαιος πολίτης


5 σχόλια:

On 17 Απριλίου 2009 στις 8:59 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Ποσο καιρο εκανες;

Μαλλον δεν ξερεις να ψαξεις γιατι αν googlαρεις θα δεις οτι θα βγει πρωτο πρωτο το ιδιο κειμενο που μας εχεις παραθεσει.

Δυο τινα παιζουν λοιπον. Το ενα λεει οτι ανεβασες στην πρωτη θεση του google το αρθρο λογο των συνδεσμων που βλεπουν στο αρθρο σου ή των hits που εχουν κανει διαφοροι ή οτι δεν εψαξες καθολου και ειπες την παπαρα σου για να διχθεις.

Το πρωτο λιγο δυσκολο γιατι δεν σε κοβο για κανενα μεγαλο blog. Συγνωμη που γινομαι ρατσιστης(δηλαδη που σε κατατασω στην ρατσα των μικρων blog). Αρα το δευτερο μου κανει περισσοτερο. Και παλι συγνωμη που γινομαι ρατσιστης και σε κατασω στην ρατσα των παπαρων-αυτων που δεν εχουν να πουν τιποτα το σπουδαιο-αυτων που καλο θα κανουν να το βουλωνουν και να ακουν.

Επειδη λοιπον βλεπεις και μονο σου οτι ο ρατσισμος ενοχλει φροντισε να αλλαξεις γιατι ο ρατσισμος ειναι πολυ κακο πραγμα.

Οι μονες διαφορες που εχουν οι ανθρωποι μεταξυ τους ειναι οικονομικες και τιποτα παραπανω.

Παρε ως παραδειγμα εναν εγχρωμο με εναν λευκο.Δυο χερια,δυο ποδια,δυο ματια,ιδια συναισθηματα.Τι παρανω εχεις εσυ απο αυτον;

Ισα ισα που σε περνα χαλαρα και σε κατι που δεν το σκεφτεσε την ωρα της συγκρισης με το ατομο σου.

Μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα λοιπον

 
On 2 Ιουνίου 2009 στις 11:06 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Μα όταν υποστηρίζεις υπέρ το δέον τη φυλή σου δεν είναι επόμενο να εναντιώνεσαι σε όλες τις υπόλοιπες? Άρα αναπόφευκτα ο ρατσισμός πήρε το δρόμο του σαν λέξη και σημαίνει αυτό που τελικά όντως (κατέληξε να) είναι, κάτι κακό! Κι οποιοδήποτε κουκούλωμα με ρίζες λεξών κι όλα τα συναφή δεν πρόκειται να πείσει κανέναν για το αντίθετο...

Και για να μην τρέφετε αυταπάτες, η λέξη ρατσισμός, μετά από σύντομο ψάξιμο στο διαδίκτυο προέρχεται από το ιταλικό razza, το αντίστοιχοτου αγγλικού race (φυλή, γένος, είδος). Δεν προέρχονται όλες οι λέξεις απ' τα ελληνικά...

 
On 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:38 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εσυ φιλε μας,που εγραψες το αρθρο τι υποστιριζεις? οτι ειναι στην φυση μας να μισουμε οσους ειναι απο αλλη "ρατσα" ? εγω ομιους μου θεωρω ολους τους ανθρωπους ανεξαρτιτως "ρατσας". Δεν με νοιαζει ποιος ειναι ο λευκος και πιο ο μαυρος, γιατι αυτο που σε κανει καλυτερο ανθρωπο απο τους αλλους ειναι ο χαρακτιρας σου και επιτρεψε μου να σου πω οτι οι ψυχες δεν εχουν χρωμα και καταγωγη. Το οτι εμεις ειμαστε ελληνες δεν μας κανει κανει καλυτερους απο τους αλλους το αντιθετο οταν βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που κουβαλανε τετια μυαλια ντρεπομαι για την καταγωγη μου.

 
On 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:48 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Και αγράμματος/η και μαύρα μεσάνυχτα.Αν είσαι και μαθητής /τρία Κριμα που έμπλεξες με τους νεοναζι της Χ.Α. Θα σου δηλητηριάζουν το μυαλό και την ψυχή κάθε ώρα και στιγμή.ΚΡΙΜΑ

 
On 16 Ιουνίου 2015 στις 1:17 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε όποιον θέλει να μου κλέψει τη χώρα...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε όποιον Αλβανό θέλει την μεγάλη αλβανια που περιλαμβάνει την ήπειρο μας και την Κέρκυρα ....
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ στους βιαστές 15χρονων ( π.χ. Μυρτω στην Πάρο )
ΚΡΕΜΑΛΑ σε πρεζεμπορες και παιδεραστές