Μετά τα γεγονότα με τους παρακρατικούς δολοφοόνους ,(αναρχικούς) έχουμε τώρα μια σημαντική άποψη ενός αστυνομικού.. Εγώ θέλω να του πω ότι υπάρχουν πάνω στην γη άτομα τα οποία υποστηρίζουν το ΔΙΚΑΙΟ.

Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από ''συνάδελφο'' μου είδα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.

Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρρεια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπυλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;
Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα ο μαλάκας να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια αλλάξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ μπάτσος΄ ΜΗΝ περιμέντε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε,ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας,ΜΗΝ περιμένετ! ε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή ούτε να συλλάβω τον εμπόρο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε Μπάτσος έγινα. Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβρυζες ούτε με λοιδορούσες αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση διοτί κάθε φορά που έκραζαν τα ΜΜΕ δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πίασω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν... καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών 'αριστερό'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ευχαριστω για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.
Και να΄μαι ένας ακόμα μπάτσος . Μπρορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς εχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.
Καλό βράδυ λοιπόν.

Πρώην αστυνομικός νυν μπάτσος


ΤΡΟΚΤΙΚΟ

4 σχόλια:

On 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:32 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

exeis dikio re file exeis dikio

 
On 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:47 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΆ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (ΜΑΘΗΤΈΣ, ΦΟΙΤΗΤΈΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΚΛΠ) ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΆΣΤΡΕΦΑΝ ΤΕΛΕΊΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

στους εξεγερμένους
ΕΝΑ

Σπίτι δεν σας περίμενε εσάς τη νύχτα, όταν
μέσα στη βροχή, τον πυρσό κρατώντας
της Ανθρωπιάς του ανθρώπου αναμένον
στα στενά τριγυρίζετε της εξορισμένης

νομιμότητας, ω εσείς! σεπτοί ονειρευτές;
Τις άδικες πληγές σας δεν γλυκαίνει
καμιά χειρονομία συμπαράστασης-
κανένα χάδι κατανόησης-κανένας

ποταμός δακρύων, ω εσείς! συνείδηση
ιερή του κόσμου; Στη ματιά σας επάνω
του Χρόνου δεν ωριμάζει η νηφαλιότητα,

να πέσει έτοιμη και βαριά πάνω σε βασανιστές
σε κλέφτες και σε δολοφόνους, που τώρα
τη ματιάν αυτή μέσα στο σκοτάδι σβήνουν;

Γιώργης Χολιαστός

 
On 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Φίλε αστυνομικέ
έχεις δίκιο γενικά σε όσα λες, με δύο σημαντικές παρατηρήσεις:
Πρώτα ότι όπως και συ δέχεσαι, υπάρχουν και αστυνομικοί που δεν είναι σωστά εκπαιδευμένοι.
Μετά είναι το θέμα της λαικής συμπαράστασης στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια. Το ακούω και από πολλές άλλες μεριές. Η διαφορά όμως με τους πολίτες είναι ότι εσάς είναι η δουλειά σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας πρώτα από τραυματισμούς κλπ (γιατί αλλιώς πώς θα προστατεύσετε μετά τους πολίτες); Και μάλιστα είσαστε εκπαιδευμένοι γι αυτό. Αν τώρα κάποιοι δεν μπορούν να προστατευτούν και τραυματιστούν-συμβαίνουν και αυτά-, φυσικό είναι να έχουν την συμπάθεια και την συμπαράσταση όλων. Θα ήτανε έξω από την ανθρώπινη φύση να μην συμπονάει κανείς εκείνον που στη θέση του μπορεί αύριο να βρεθεί ο ίδιος. Μην περιμένετε όμως η εκδήλωση συμπάθειας σε σας να είναι ίδια με τον πόνο από το θάνατο ενός δεκαπεντάχρονου παιδιού.
Γενικότερα τώρα, οι νέοι που σας επιτίθενται, το κάνουν γιατί δεν έχουν τα κότσια να επιτεθούν σε κείνους που πραγματικά τους φταίνε, δηλαδή στην κυβέρνηση, τους υπουργούς της, τους πολιτικούς. Και δεν τους επιτίθενται, γιατί δεν πρόκειται για λαό αλλά για συρφετό. Πρόκειται για φοβιτσιάρικα όντα, για δουλοπρεπείς, για επιδειξίες δύναμης χωρίς να είναι δυνατοί, για ανθρώπους που δεν έχουν απόφαση για κάτι αλλά που έτσι, από συνήθεια ξεσηκώνονται κάθε φορά για να κάτσουν πάλι στ’ αυγά τους την άλλη μέρα.
Δυστυχώς για σας, και η κυβέρνηση, ξέροντας περί τίνος πρόκειται, σας χρησιμοποιεί σαν ασπίδα της πρώτα, αλλά και σαν εσείς να ήσασταν η αιτία της κακοδαιμονίας του κάθε φορά επιτιθέμενου. Σεκοντάροντας και τα μέσα ενημέρωσης, οι πολίτες ξεθυμαίνουν πάνω σας, εσείς κάνετε τη δουλειά σας και οι πολιτικοί συνεχίζουν να κλέβουν και να ρημάζουν τη χώρα και το λαό.
Και λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει με λαό ανεύθυνον όπως ο ελληνικός, που σε πέντε δέκα μέρες θα έχει ξεχάσει και «εξέγερση» και Αλέξη και ειδικούς φρουρούς και θα έχει αφοσιωθεί και πάλι στα μικρά, φτηνά, ασήμαντα, ποταπά, εφήμερα και βρωμερά καθημερινά του.

Γιώργης Χολιαστός

 
On 2 Απριλίου 2009 στις 2:15 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Άστα τα ψόφια ρε! εντάξει δεν θα σε περιμένουμε να έρθεις γαιτί έτσι και αλλιώς πάντα δεν ερχόσουνα αμέσως και ήσουν στ΄αρχίδια σου. Και σκέψου ότι δεν είμαι με τους "άλλους".
Αντε ρε Μάρθα Βούρτση από δω που μας κλέψανε το σπίτι και ξύνεται τ΄ αρχίδια σας γιατί "ε! και τι να κάνουμε τόσα εγκλήματα γίνονται"!...έλα μουνί στον τόπο σου...και άλλα πολλά...ρε δε μας παρατάς και εσύ με την μαυρίλα που έχουμε, θα ασχολούμαστε και με τους μπάτσους ή αστυνομικούς! η ουσία ίδια είναι. Αμόρφωτοι, απέδευτοι και στην συντριπτική πλειοψηφία τραμπουκόβλαχοι και άξεστοι. Και είναι η αλήθεια όσο και αν κλαίγεσε γιά το αντίθετο.
Και έχουμε τους πολιτικούς που μας ΕΠΙΒΑΛΑΝ ΡΕ, κατάλαβες; ξύπνα! και άνοιξε κανένα βιβλίο ημιμαθή.
Και μαζί με αυτούς που μας επέβαλαν και αυτοί με την σειρά τους επέβαλαν τον καρα-άχρηστο μηχανισμό τους γιά να μας αλέθουν και να γαμούν τον τόπο. ΓΚΕΓΚΕ;

"Σταματήστε τις κλάψες και τα σάλια..."