Το ότι σκοτώθηκε ένα παιδί ήτε αυτό είναι από έναν χώρο τελειώς διαφορετικό από τον δικό μου, με κάνει να λυπαμε για την νεολαία την οποία στρατολογούν κάποιοι και πεθάινουν τζάμπα παιδιά.
Πρέπει το πρόβλημα να λυθεί από τον πυρήνα του και το πρόβλημα δεν ειναι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους, και οι αστυνομικοί.Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ πρέπει να σταματήσει να προπαγανδίζετε και να τον στρατολογούν άτομα τα οποία θέλουν να εκπροσωπήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Τώρα με αυτόν τον άδικο χαμό του παιδιού θα βγούνε κάποιοι στα κανάλια κτλπ μόνο και μόνο για να πάρουν ψήφους αλλά κανένας δεν θα ψάξει πως ήταν εκεί το παιδί και γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός.

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεν είναι ο αστυνομικός που πυροβόλησε , αλλά αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον αστυνομικό και πίσω από το παιδί.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΕΑΡΕ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ

2 σχόλια:

On 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:18 π.μ. , ΣΤΟΧΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ!

 
On 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:50 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Εκτίθεσαι. Απο που κι ως που εισαι σίγουρος οτι το παιδί που σκοτώθηκε ανήκει σε χώρο διαφορετικό απο τον δικό σου, και μάλιστα ήταν απο κάποιον στρατολογημένο;
απο πουθενά. απλά βιάστηκες να γράψεις, και πάτησες μπανανόφλουδα.
Το οτι βρηκαν ευκαιρία οι αναρχοαριστεροί να βγουν να τα [ξανα]σπάσουν λόγω του θανάτου του, (λες και χρειάζονται αφορμές αυτοί), δεν σημαινει οτι ο 15χρονος ήταν "δικός" τους.

Στο συγκεκριμένο επισόδειο, οι 2 αστυνομικοί ηταν εκτός τόπου και χρόνου. Απο άλλους ειχαν δεχτει επιθεση, και με άλλους τα έβαλαν.