Σχετικά με τα γεγονότα τις τελευταίες μέρες στην Λωρίδα της Γάζας , και η παρουσίαση των εβραίων με τους ναζί .

1. Από ότι μας λένε τα διάφορα λαμόγια,οι ναζί σκότωσαν 6.000.000 εβραίους (άσχετα άμα σκότωσαν λιγότερους από 1.500.000).
2. Παρουσιάζουν τους εβραίους σαν ναζί (άσχετα άμα οι ναζί σκότωναν τους εβραίους και οι εβραίοι μισούν πιο πολύ και από τους παλαιστίνιους τους ναζί).
3. Παρουσιάζουν τους Παλαιστίνιους σαν καημένους κομμουνιστές αγωνιστές(άσχετα άμα οι παλαιστίνιοι αγωνίζονται οι περισσότεροι με τιμή ).
4. Γενικά παρουσιάζουν τα αντίθετα.. άμα το προσέξετε. Το μίσος που έχουν οι εβραίοι για τους ναζί το βγάζουν στους πλαιστίνιους, και οι παλαιστίνιοι με άριστη πειθαρχεία και για αυτό τους έρχετε το αίμα στο κεφάλι των εβραίων.

Οπότε έχουμε
Παλαιστίνιους με άριστη πειθαρχεία, αλλά χωρις τα κατάληλα όπλα για να πολεμήσουν τους εναέριους εβραίους.
Εβραίους που τους παρουσιάζουν σαν ναζί αλλά λειτουργούν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.. αλλά δεν το καταλαβαίνει κανεις..

Μια ερώτηση , ΑΛΗΘΕΙΑ ξέρετε ποιοι σκότωναν τους εβραίους; Και άμα το ξέρατε δεν θα λέγατe μακάρι να είχαν σκοτωθεί όλοι;; Ή θα λέγατε αυτές τις παπαρολογίες που λένε τα ΜΜΕ ,ότι οι εβραίοι είναι ναζί;... ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ..

Μερικές φωτογραφίες τώρα.
Εδώ η άριστη πειθαρχία των Παλαιστινίων. Που τους βλέπουμε με τον Αρχαίο-Ελληνικό χαιρετισμό. Οπού τον είχαν πάρει και οι Ναζί.




Και εδώ τους βλέπουμε να κρατάνε μια σημαία
που πάνω έχει το τετρα-γάμμα το οποίο το είχαν πάρει και αυτό
και οι Ναζι από την αρχαία-Ελλάδα και όχι μόνο
, και το χρησιμοποιούσαν για σύμβολο τούς όπου το ονόμασαν "σβάστικα"!


Προφανώς το δείχνουν προς την πλευρά των εβραίων.

Ας δούμε και τις διαφορές του τότε με το σήμερα μέσω των ΜΜΕ.

Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!


Σήμερα παρουσίαση των εβραίων σαν τους Ναζί.



Τώρα ας δείξουμε φωτογραφίες με την πραγματικότητα.


Τότε εβραίοι σε θαλάμους υπό κράτηση από τους ναζί!!




Και τώρα εβραίοι σκοτώνουν παλαιστίνιους..

(μια αλυσίδα είναι και γυρίζει)


Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Μήνυμα προς τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο ή απλά σκέτο Λάκη!!!

Γεία σας, εκφράζω τις απόψεις κάποιων μαθητών, γιατί αποκλείεται να έχουνε όλοι οι μαθητές τις ίδιες απόψεις από αυτές τις οποίες θέλετε να δείξετε.
Στο ότι κάποιοι να είναι διεφθαρμένοι , όχι από το ελληνικό κράτος(γιατί στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό κράτος) αλλά από ένα κράτος το οποίο προσπαθει να σβήσει το κάθε τι ελληνικό στοιχείο μέσα σε αυτή την χώρα.
Έτσι και εσείς κύριε Λάκη ή Λάκη σκέτο, εκφράζεται αυτό το κράτος το οποίο προσπαθεί να προπαγανδίσει τον κόσμο και να τον κάνει να ξεχάσει τα κύρια προβλήματα του.
Πιστεύω ότι δεν ξέρετε τι είναι να αγαπάς την πατρίδα σου, όπως και να αγαπάς την οικογένεια σου,τον συνάνθρωπο σου κτλ.
Εσείς πιστεύω αγαπάτε μόνο τον ευατό σας και τους <<γυρω>> σας, το να εκφράζετε έναν λαό με αυτά που λέτε δεν το δέχομαι, το να εκφράζετε τον ευατό σας , το δέχομαι.
Ξέρετε πολύ καλά τι είναι η αναρχία όπως και άλλες ιδεολογίες που τις σαμποτάρετε, αλλά στις πλάτες της αναρχίας προπαγανδίζετε περισσότερο τον λαό , και σαμποτάρετε μια ιδέα. Η ιδέα σας για το τι θέλετε να κανετε ξέρετε πολύ καλά τι είναι, για το τι θέλουμε να πάθουμε όμως ας το αφήσουμε στην δικία μας την κρίση κύριε Λάκη, και με αυτή την φασιστική στάση που έχετε και θέλετε να περάσετε στον απλό τον πολίτη αυτά που λέτε ,να σταματήσει εδώ, και η υποστήριξη στους δήθεν κουκουλοφόρους και στους νεο-ταξίτες του ίντερνετ. ΣΑΣ προτείνω λοιπόν να πάτε να κάνετε θέατρο γιατί στην τηλεόραση βλέπει πολύ κόσμος και καταλαβαίνουμε ότι είναι θέατρο αυτό που κάνετε.

Ανδρέας έλληνας πολίτης- δίκαιος πολίτης


Δεν το κρύβω, ότι είχα πολύ καλή γνώμη για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, που όσο κι αν το αρνείται, έχει σίγουρα σχέση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και μάλλον και με το Άλτερ. Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τα εύσημα που πήρε απ’ τον «έγκριτο» δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο και μάλιστα μέσα απ’ το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ. Πράγμα πρωτόγνωρο για ΜΜΕ, καθώς είναι γνωστή η υποτιμητική άποψη που έχουν για τα ελληνικά (ενημερωτικά) blogs, τα οποία αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά.

Δεν το κρύβω επίσης, ότι εξ ονόματος του παρόντος ιστολογίου, έχω επικοινωνήσει κάποιες φορές μαζί του, για να πω την γνώμη μου σε επιμέρους θέματα και κάποια στιγμή μάλιστα, «εκμεταλλευόμενος» την μεγάλη επισκεψιμότητά του, πρότεινα αναδημοσίευση κάποιου δικού μου θέματος, πράγμα το οποίο και έκανε (και το ευχαριστώ γι’ αυτό).

Έχασα πάσα ιδέα όμως για το «Τρωκτικό» τις τελευταίες μέρες που εξελίσσονταν οι «εξεγέρσεις» των αναρχικών. Δεν θα το κατηγορήσω για την εμφανή θέση που πήρε (παρ’ ότι προσπαθούσε να το παίξει «δίπορτο»). Δικαίωμά του. Δημοκρατία έχουμε και στο κάτω κάτω οι περισσότεροι (ιστολόγοι) πήραμε θέση με τον έναν ή άλλον τρόπο.
Μέχρι εκεί όμως…
Γιατί το να δημοσιεύεις τα στοιχεία των κατηγορούμενων (τα οποία ευχαρίστως αναδημοσίευσε το Indymedia), εκθέτοντας τις οικογένειές τους σε άμεσο κίνδυνο, μόνο τιμητικό δεν είναι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Το να δημιουργείς κλίμα, έστω κι αν δεν προτρέπεις στα ίσα, συμπορευόμενος με την απροκάλυπτη τακτική των παραδοσιακών ΜΜΕ και του Indymedia, μόνο γκεμπελίστικη χροιά μπορεί ν’ αποδώσει.
Όπως γκεμπελισμός είναι να μιλάς εξ ονόματος όλων των Ελλήνων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ο λόγος που μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω το «Τρωκτικό», είναι το θέμα που ανάρτησε σήμερα, με τίτλο «O Λάκης την Τρίτη ετοιμάζει επίθεση στον Κούγια - Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του».

Κι ερωτώ τώρα εγώ…
Τι σε κάνει να πιστεύεις αγαπητό Τρωκτικό, πως «όλη η Ελλάδα» είναι με το πλευρό κάποιου που προέτρεψε τους αναρχικούς να «μην σταματήσουν» (να τα κάνουν λίμπα);
Η εμπάθεια στο πρόσωπο του Κούγια, που μπορεί να έχουν αρκετοί; Είμαστε σοβαροί; Τους κατεστραμμένους τους ρώτησες;
Αφού εκπέμπεις τέτοια σιγουριά, γιατί δεν βάζεις και μια δημοσκόπηση από δίπλα;

Και για να τα λέμε όλα, στο Τρωκτικό δημοσιεύθηκε ψευδής προβοκατόρικη «είδηση», που έκανε λόγο για τον θάνατο του 24χρονο αστυνομικού, που από το καλοκαίρι του 2007 έχει μείνει «φυτό» μετά από άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα αναρχικών. Ο στόχος; προφανής… Να αναζωπυρωθεί η ένταση. Και τ’ ομολογώ, πως σ’ αυτή την παγίδα πήγα να πέσω κι εγώ. Βέβαια το Τρωκτικό κρατούσε πισινή, καθώς η «είδηση» βγήκε και στην συνέχεια διαψεύστηκε από έναν «ανώνυμο αναγνώστη», όταν είχε ήδη αποκαλυφθεί η αλήθεια…

Αγαπητό Τρωκτικό, μόνο σου αντικαθιστάς την επικεφαλίδα σου που κάνει λόγο για «ενημέρωση», με την λέξη «προπαγάνδα».
Όσο για την «αξιοπρέπεια» που βαυκαλίζεσαι και πάλι στην επικεφαλίδα σου, αυτή χάθηκε όταν ανέντιμα δημοσιοποίησες τα στοιχεία των κατηγορούμενων.
Το μόνο που σου απέμεινε, είναι ότι τουλάχιστον δεν βρίζεις (προς το παρόν) και στο μόνο που θα συμφωνήσω, είναι ότι «τίποτα δεν γράφεται τυχαία»…


http://www.pare-dose.net/blog/?p=1476&cpage=1#comment-519

Μετά τα γεγονότα με τους παρακρατικούς δολοφοόνους ,(αναρχικούς) έχουμε τώρα μια σημαντική άποψη ενός αστυνομικού.. Εγώ θέλω να του πω ότι υπάρχουν πάνω στην γη άτομα τα οποία υποστηρίζουν το ΔΙΚΑΙΟ.

Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από ''συνάδελφο'' μου είδα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.

Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρρεια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπυλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;
Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα ο μαλάκας να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια αλλάξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ μπάτσος΄ ΜΗΝ περιμέντε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε,ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας,ΜΗΝ περιμένετ! ε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή ούτε να συλλάβω τον εμπόρο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε Μπάτσος έγινα. Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβρυζες ούτε με λοιδορούσες αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση διοτί κάθε φορά που έκραζαν τα ΜΜΕ δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πίασω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν... καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών 'αριστερό'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ευχαριστω για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.
Και να΄μαι ένας ακόμα μπάτσος . Μπρορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς εχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.
Καλό βράδυ λοιπόν.

Πρώην αστυνομικός νυν μπάτσος


ΤΡΟΚΤΙΚΟ
Οι μαθητές σε μεγάλο ποσοστό λένε ότι δεν ανήκουν πουθενά, και τους πιστεύω τους συμμαθητές μου, αλλά επίσης δεν ανήκουν σε κάτι άλλο το οποίο είναι χειρότερο από το να ανήκεις σε ένα κόμμα.
Δεν ανήκουν στην ΓΝΩΣΗ και στην προσωπική τους άποψη, έτσι ακούνε μόνο ότι τους λένε, γίνονται έυκολα θύματα του συστήματος και ζούνε στην παιδεία ενος κράτους η οποία δεν βοηθάει καθόλου τους μαθητές.
Οι μαθητές λένε ότι ξύπνησαν , οι μαθητές λένε ότι δεν είναι πρόβατα.
Εγώ θα πώ ότι οι μαθητές μπορούν να ξυπνήσουν και χωρίς κανέναν βοσκό.
Αλλά αυτή την φορά δεν ξύπνησαν, αυτή την φορά είναι τα πρόβατα ενός διεφθαρμένου πολιτικού χώρου.
Η σημασία για το τι κάνεις στους δρόμους είναι σημαντικότερο από το μέγεθος του λαού και το μέγεθος αυτών όπου είναι μαζί σου. Οπότε εγώ θα πώ, όσο και λαό μαθητών να μαζέψετε , κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που τα πρόβατα θα φάνε και τον βοσκό και τον λύκο , αλλά μέχρι τότε ας σκεφτούμε για το πως μπορούμε να αλλάξουμε την παιδεία μόνοι μας και χωρίς κανέναν πολιτικό, η παιδεία αλλάζει ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ το σωστό πρόβλημα και όχι το πρόβλημα που μας επιβάλουν κάποιοι, ο Αλέξης κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, το πρόβλημα όμως θα μείνει.
Το πρόβλημα δεν έιναι ούτε οι αστυνομικοί,ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, ούτε οι ιδεολογίες.
Το πρόβλημα στους μαθητές είναι ο ευατός τους και η ψυχική τους δύναμη που δεν θέλουν να την καλλιεργήσουν..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ!

Αυτός πρέπει να έιναι ο σκοπός μας , ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ!!!!

Άλλο ένα ΣΟΚ!!!!

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Μετά το βίντεο στο οποίο φένονται αλβανοί με αλβανικές σημαίες ,



έχουμε τώρα και τα φέιγ βολάν τα οποία ήταν γραμμένα στα αλβανικά.



Αγνωστης προέλευσης φέιγ βολάν με συνθήματα γραμμένα στα αλβανικά βρίσκονταν πεταμένα στους χώρους πέριξ του Πολυτεχνείου. Από τη μία πλευρά έγραφαν «POLICA DERRA VRASES» και από την άλλη «HAKMARJE PER DREJTESI». Οπως κατέληξαν, μετά από αρκετή περισυλλογή, όλοι οι Αλβανοί στους οποίους πήγαμε το φέιγ βολάν για μετάφραση, η πιο κοντινή απόδοση του «HAKMARJE» στα ελληνικά είναι το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Ετσι το «HAKMARJE PER DREJTESI» σημαίνει: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού για δικαιοσύνη». Κι ενώ ο Γκάντι διαμήνυε πως οφθαλμός αντί οφθαλμού θα μας οδηγήσει σε έναν τυφλό κόσμο στο «POLICA DERRA VRASES» όλοι οι μεταφραστές ήταν άμεσοι: «Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι».

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=66892340

Εκτός από αλβανικά φειγ βολάν που βρέθηκαν έχουμε ενημερωθεί ότι βρέθηκαν και φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά!!!



Ευχαριστώ τον
kyrilidis7 για την ενημέρωση !!!


Εμείς δεν λέμε ότι οι αλβανοί φταίνε για όλα αυτά , αλλά λέμε ότι φταίνε ξένες μυστικές υπηρεσίες για όλα αυτά , και το λέω με επιχειρήματα , και όχι σαν κάποιους που λένε αερολογίες χωρίς επιχειρήματα.

Τελικά Έλληνες είναι ;

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Αλβανική μαφία τελικά δεν ήταν ψέμα όλα είναι οργανωμένα από τους ξένους καλούς μας πράκτορες.
Οι οποιοι παίρνουν και τα πρόβατα τα δικά μας και τα βγάζουν στους δρόμους.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ!!

Σας φαίνονται για ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί;



Κρατάνε και κόκκινες σημαίες
Ε ΤΟΥ ΚΚΕ Λέμε όλοι θα είναι έτσι;

Για να δούμε και εδώ παρακάτω!!!


ΜΕ τον δικέφαλο αετό στην μέση είναι ΕΛΛΗΝΕΣ τότε. ΑΧΧΑΧΑ

Νάτος και ο δικέφαλος αετός ..



Ορίστε και το βίντεο εδώ..



Και εδώ το βίντεο σε πίο καλή ανάλυση..




Το βίντεο το κατεβάσαμε από εδώ...

http://www.euronews.net/en/article/11/12/2008/greece-athens-clashes/

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΩΣ ΕΔΩ !

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία με τον αστυνομικό και το περίεργο χέρι του που μεταδίδαν συνέχεια τα ξένα πρακτορεία , .. ΕΔΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . Έχουμε και την συνέχεια της προπαγάνδας των ξένων πρακτορείων με τις φωτογραφίες, και φυσικά ούτε Πρόσωπα δείχνουν.... Επίσης έχουμε και κάποια ελληνικά μπλοκς τα ΟΠΟΙΑ .. ΜΟΝΟ την αλήθεια δεν λένε.
ΕΔΩ Η "ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.



Δηλαδή ΕΛΕΟΣ . Αυτοί κάνουν και κακή επεξεργασία των φωτογραφιών .. δείτε το μαχαίρι λές και είναι παιχνιδίου.. με ΓΕΜΑΤΟ BLUR και λίγο STROKE όσοι ξέρετε από photoshop!!!!

Ντάξ και το κορυφαίο είναι ο τρόπος που τοποθέτησανε το μαχαίρι στο χέρι . Ενός ΑΓΝΩΣΤΟΥ ανθρώπου.. ούτε φάτσα δεν μας δείχνουν ...

ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ προπαγανδίζουν!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΩΣ ΕΔΩ!!!

Εμείς βλέπουμε ο αστυνομικός να κρατάει μόνο λουλούδια και να κάθεται πάνω στο χέρι του μόνο ένα περιστέρι.



και το περιστέρι εδώ




Υ.Γ. Εννοείται ότι προκείται για επεξεργασμένη Φωτό από εμάς. Και την κάναμε φυσικά σε 5 λεπτά όχι τίποτα άλλο αλλά για να δείξουμε πόσο εύκολα γίνετε μια επεξεργασία εικόνας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Posted by ΕΛΛΗΝ under
Ποιοί είναι τελικά ρε παιδία;
Αναρχικοί μαζί με αλλοδαπούς και συριζιώτες;
Ξένοι πράκτορες οι οποιοι πληρώνουν άτομα για να κάνουν τα επεισόδια;
Έλληνες πολίτες που θέλουν να πάρουν αποζημίωση από τα καταστήματα που θα καταστρέψουν;

ΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα βγάλετε πολλά όπως έβγαλα και εγώ πολλά συμπεράσματα.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ FULL .
Πλάκα μας κάνετε τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων; η συγκεικριμένη από ξένουσ φωτογράφους.

Η φωτογραφία βεβαιωθήκαμε ότι είναι επεξεργασμένη 100% .

Στην πρώτη φωτογραφία θα μπορούσε να παραπλανηθεί κάποιος πολύ εύκολα γιατί είναι και η κολώνα σε εκείνο το σημείο.


Στην δεύτερη όμως φωτογραφία καταλαβένουμε οτι 100% είναι μια επεξεργασμένη φωτογραφία.


Και να δείξουμε πως είναι τα χέρια όταν ένας κανονικός αστυνομικός πυροβολάει... αυτό είναι και άσχημη επεξεργασία εικόνας δηλαδή ΕΛΕΟΣ.


Υ.Γ. Επίσης η ασπίδα του ματατζί που είναι; τα ρούχα του γιατί είναι τόσο διαφορετικά απο των άλλων 2; ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

"Εάν στη θέση του 16χρονου, θρηνούσαμε αστυνομικούς, δε θα νοιαζόταν κανείς ούτε για τις ζωές τους, ούτε για τα 6χρονα, 7χρονα, 10χρονα ή 16χρονα παιδιά τους και τις οικογένειες που θα άφηναν πίσω. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Ο μπάτσος που σκότωσε μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αλήτης στη Γη, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει συλληφθεί και θα τιμωρηθεί! Ποιόν εξυπηρετούν όλα αυτά; Τον αδικοχαμένο μαθητή; Τη δημοκρατία; ΠΟΙΟΝ;

Χρειάστηκε ένα νεκρό παιδί για να αποκαλυφθεί η οργανωτική αρτιότητα της Χούντας των Εξαρχείων και των παρακλαδιών της σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια Χούντα που φυτοζωεί ανάμεσα στα Εξάρχεια και στους ανά Ελλάδι χώρους ασύλου!

Αυτοί που καίνε την Ελληνική σημαία, τον άγνωστο στρατιώτη, αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι και δήθεν αγνοί δημοκράτες. Αυτοί βάλθηκαν να μας πείσουν πως το να καις βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια, να βεβηλώνεις αγάλματα, να τρομοκρατείς μια ολόκληρη πόλη είναι αγώνας δημοκρατικός!

Κι εγώ αναρωτιέμαι, σε τι διαφέρουν άραγε αυτοί που οπλίζουν 16χρονα, 18χρονα και 20χρονα παιδιά με πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας, από αυτούς που οπλίζουν τα παιδάκια στην κεντρική Αφρική με Kalashnikov;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, πολίτες κινδυνεύουν να καούν, πλιατσικολόγοι έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας, αναρχικοί πετροβολούν πυροσβέστες που πάνε να απεγκλωβίσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, μέχρι και όπλα έχουν κλέψει!

Έλληνες, «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4!

Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία μας και η δημοκρατία μας να δοκιμάζονται έτσι από ένα τσούρμο αναρχοφασίστες που εκμεταλλεύονται την απουσία πολιτικής βούλησης χάριν της αποφυγής πολιτικού κόστους.

Έλληνες, η ακροτελεύτια παράγραφος του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος της Ελλάδος μας επιτάσσει να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει τη δημοκρατία μας με βία!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, αλλά εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε τους ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να ΑΣΕΛΓΟΥΝ έτσι απροκάλυπτα στις ζωές μας και να αδιαφορούν για το μέλλον μας επειδή προσπαθούν να κάνουν την ταξική τους επανάσταση!

ΜΗΝ αφήσετε να περάσει ο ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ της κουκούλας και της ΜΟΛΟΤΟΦ, υπερασπιστείτε τις περιουσίες σας, τις γειτονιές σας, τις πόλεις σας, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/kalashnikov.html
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω και από έλληνες του εξωτερικού και από διάφορες "οργανώσεις" μέσα στην Ελλάδα για το θέμα ΑΛΕΞΗΣ.
μήπως όμως πρέπει ο ΕΛΛΗΝΑΣ να κάνει και για αλλά θέματα πορείες με τόση μεγάλη απήχηση? πορείες για την λαθρομετανάστευση πορείες για ότι έχουμε καταντήσει το μόνο κράτος στην ευρώπη που ζούνε 50 διαφορετικές εθνικότητες ανθρώπων. Μήπως το κράτος δεν είναι μόνο οι δολοφονοι ανθρώπων αλλά και δολοφόνοι ενός έθνους; πολλά ερωτήματα αλλά δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα για αυτά.

ΑΙΣΧΟΣ.

Posted by ΕΛΛΗΝ under
ΜΕ όλους αυτούς που καίνε βρεθήκαν και οι "μαφίες " όπου θέλουν να αφανήσουν την ΕΛΛΑΔΑ , και δεν μιλάω για το κράτος γιατί στα παλία μας τα παπούτσια το κράτος,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ βγάζουν τα αποθημένα τους για την ΕΛΛΑΔΑ και καταστρέφουν ότι βρίσκουν.




Η καταστροφή στην οποία συμμετάσχουν όλοι αυτοί οι "αντι-εξουσιαστές" στις περιουσίες του απλού λαού δεν έχει να κάνει ούτε με τον θάνατο του 16χρόνου ούτε καν με το κράτος, ίσα ίσα που με την καταστροφή των περουσιών ΒΟΗΘΟΥΝ περισσότερο το κράτος,Ο ΑΓΩΝΑΣ γίνετε στους δρόμους , ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..
Λίγο μυαλό πότε θα βάλετε; Για να κατάλαβετε ότι ο πολίτης δεν είναι το κράτος , αλλά το κράτος είναι αυτοί όπου σας στρατολογούν και σας προπαγανδίζουν με χίλιες 2 μαλακίες και εκτρέφουν το μίσος και την βία για όλα .΄

ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ


Το ότι σκοτώθηκε ένα παιδί ήτε αυτό είναι από έναν χώρο τελειώς διαφορετικό από τον δικό μου, με κάνει να λυπαμε για την νεολαία την οποία στρατολογούν κάποιοι και πεθάινουν τζάμπα παιδιά.
Πρέπει το πρόβλημα να λυθεί από τον πυρήνα του και το πρόβλημα δεν ειναι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους, και οι αστυνομικοί.Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ πρέπει να σταματήσει να προπαγανδίζετε και να τον στρατολογούν άτομα τα οποία θέλουν να εκπροσωπήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Τώρα με αυτόν τον άδικο χαμό του παιδιού θα βγούνε κάποιοι στα κανάλια κτλπ μόνο και μόνο για να πάρουν ψήφους αλλά κανένας δεν θα ψάξει πως ήταν εκεί το παιδί και γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός.

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεν είναι ο αστυνομικός που πυροβόλησε , αλλά αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον αστυνομικό και πίσω από το παιδί.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΕΑΡΕ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ