=
Μήπως η ενέργεια που έκανε ο χρήστης και έγραψε στο indymedia ήταν ένα λάθος;

Παραδέχεται ότι οι αριστεροί και γενικά όλοι, ήξεραν ότι οι λαθρομετανάστες ήταν παράνομοι.
Αφού το ήξεραν τι δικαιώματα έχουν τότε; Γιατί πήγαν να κάνουν μια αντι-συγκέντρωση για τους παράνομους μετανάστες εκ γνώσης τους;
To μπλόκο ανάμεσα στους αριστερούς , αναρχικούς και του ανθελληνικού χαρακτήρα αντι-συγκέντρωσης πρέπει κάπου να τελειώσει.

Αφού ξέρουν ότι είναι παράνομοι και το δέχονται και οι ίδιοι και μάλιστα, οι αριστεροί θέλουν και να τους καλύψουν ώστε να μην συλλάβουν κανέναν λαθρομετανάστη και τον στείλουν πίσω από εκεί που ήρθε.

Εδώ το σχόλιο του χρήστη του indymedia.

Οι αριστεροί, οι οποίοι έκαναν το κάλεσμα, πανικοβλήθηκαν όταν έφτασε το μπλοκ με αλφάδι και αστέρι στο χώρο συγκέντρωσης. Ήρεμα παιδιά, μη γίνουν επεισόδια, οι μετανάστες δεν έχουνε χαρτια κτλ. κτλ. Πράγματι λοιπόν δεν έγινε τίποτα. Οι Αφγανοί στην πρώτη γραμμή και μπράβο τους. Με το πέρασμα μιας ώρας περίπου και όταν άρχισαν να δυναμώνουν τα συνθήματα, οι αριστεροί πήγαν σπιτάκι τους αφήνοντας τους μετανάστες. Ότι έκαναν δηλαδή στις 2 Φλεβάρη.

Οι Αφγανοί ήταν εκτός εαυτού. Τους έπνιγε η οργή... Μάζεψαν ότι μπορούσαν και ήταν έτοιμοι... μέχρι που το ΣΕΚ, αν δεν κάνω λάθος, το οποίο είχε απομείνει στο χώρο, παρότρεινε τον κόσμο να γίνει πορεία προς την Ομόνοια, να μπούμε εμείς στο μετρό να πάμε σπίτια μας και οι μετανάστες;;;;; Πως θα γυρνούσαν στην πλατεία;;; . Χρειάζεται περισσότερη οργάνωση. Γιατί ρε παιδιά το κάλεσμα δια στόματος; Μόνο οι αριστεροί καλούσαν ανοιχτά.

Συγχαρητήρια στους μετανάστες, ντροπή στην αριστερά για άλλη μια φορά και λίγο περισσότερη οργάνωση για μας.


Ας τους χαιρόμαστε και τους υποστηρικτές των λάθρομεταναστών όπου η αριστερά εκπροσωπεί και ένα κομμάτι από τον ελληνικό λαό, για την την αγάπη τους για τους λαθρομετανάστες και την παρανομία της αριστεράς.

Και ας χαιρόμαστε και τους άνθέλληνες "αναρχικούς".

1 σχόλια:

On 23 Ιανουαρίου 2013 στις 12:48 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

είσαι ηλίθιος