Μέρος δεύτερο και ξεκινάμε με τα περίεργα σήμερα στην αθήνα.
Ώρα 14:05-15:20.
Ξέκιναμε όπως συνήθως για αρχή από την λεωφόρο βουλιαγμένης.
Συναντάμε αρχικά κάτι έργα της ΔΕΗ με λάκους, γύρω στο 1.5 μέτρο, βέβαια εκει πέρα έχει και σχολεία όπου μπορούν να πέσουν και παιδία αλλά από ότι φένεται δεν νοιάζει κανέναν.
Λίγο πιο εκεί συναντήσαμε και το "δημόσιο σταχτοδοχείο" όπου έιναι γεμάτο απο τσιγάρα,

στην συνέχεια θα σας πούμε και άλλα για την καθαριότητα των δήμων εκει γύρω στην λεωφόρου βουλιαγμένης σύνορα αγιού δημητρίου με ηλιουπόλεωςς.
Μπαίνουμε στο λεωοφορείο και πραγματικά ερχόμαστε με κάτι πολύ περίεργο, ΕΛΕΓΚΤΗΣ.
Τον κοιτάμε , τον ξανακοιτάμε και στο τέλος αφού έγραψε 2-3 άτομα το καταλάβαμε ότι είναι σίγουρα ελεγκτής,όπως προχωράμε στην βουλιαγμένης με το λεωφορείο διαπιστώνουμε ότι σήμερα έγινε κάτι άλλο ακόμα πιο παράξενο απο τον ελεγκτή , δεν είχε καθόλου κίνηση παρόλο που εκτελούνται έργα για την επέκταση του μετρό.
Στην διαδρομή βλέπουμε ακόμα αυτές της προπαγανδιστικές αφίσες από τα διάφορα κόμματα, δεξιά στα πεζοδρόμια σε όλη την διαδρομή(μιλάμε δηλαδή για πολύ καθαρό πεζοδρόμιο).
Φτάνουμε στο σημείο όπου καταλαβένουμε γιατί δεν έχει κίνηση,(ROYΑL OLYMPIC).

H τροχαία έκανε την δουλεία της και δεν έιχε κίνηση όλη αυτή η διαδρομή ούτε η λεωφόρος συγγρού απο εκείνο το σημείο μέχρι την βουλή.

Είχε σε κάθε φανάρι τροχονόμο, λέμε κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και ξαφνικά ,διαπιστώνουμε μόλις περνάμε μπροστά από την βουλή ότι κάποιος σημαντικός "άνθρωπος" είχε έρθει στην αθήνα και ότι ήταν και από την Σλοβακία, αφού βέβαια είδαμε και την σημαία της Σλοβακίας.
Προχωράμε προς τα πάνω απο την Βασιλής Σοφίας και βλέπουμε να περνάνε 10 περιπολικά,10 μηχανές(ζητάδες),καμία 20 αμάξια με φάρο , 5 με την σημαία της Σλοβακίας και της Ελλάδας στο παρμπριζ και κατλάβαμε πλεον, Ότι κίνηση δεν υπήρχε , ΟΧΙ επειδή η τροχαία δεν ήθελε να μην υπάρχει κίνηση μέσα στο κέντρο και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος, αλλά αυτό που λέμε "για τα μάτια του κόσμου" και συγκεκριμένα για Σλοβάκικα μάτια.

Πάμε προς τα πάνω (προς ευαγγελισμό),μόλις φτάνουμε διαπιστώνουμε ότι η κίνηση είναι μεγάλη στην Βασιλής Σοφίας, δεν το έιχα ξαναδεί αυτό το πράγμα τέτοια εποχή και ημέρα.
Τελειώνοντας την περιγραφή της διαδρομής μας και τα περίεργα της Αθήνας διαπιστώνουμε ότι κάτι μυρίζει,(αν και δεν είναι περίεργο ότι μύριζε κάτι στην Αθήνα, η βρώμα ήτανε περίεργη) το νερό, κάτι σαν σαπίλα.

Αυτά για σήμερα και τα παράξενα της Αθήνας.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"