Αυτη την ενημέρωση την μεταφέραμε στο troktiko το οποίο την ανάρτησε και πλεον είδαv όλοι πως λειτουργούν τα σχολεία και συγκεκριμένα αυτό το σχολείο!!!

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα στην τάξη μας γιατί αυτή την ώρα παλεύουμε να εξοντώσουμε τις κατσαρίδες σε σχολείο της ηλιούπολης... Μέσα στην τάξη είμαστε με κατσαρίδες.. ΛΥΚΕΙΟ..
1 ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έλεος!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ μαζί με τις κατσαρίδες.
ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΜΕ"

ΜΑΘΗΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_4664.html

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι την ώρα που έπεφτε το κυνήγι με την κατσαρίδα γινόταν μάθημα πληροφορικής και γενικά να επισημάνουμε ότι οι καθηγητές σε αυτό το σχολείο είναι πέρα για πέρα "τρελοί" και για τους μαθητές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον , μόνο να τελειώσουν το μάθημα και να φύγουν.

3 σχόλια:

On 13 Απριλίου 2011 στις 3:05 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΆΠΟΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

 
On 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:59 μ.μ. , Unknown είπε...

Επειδη ειμαι μαθητρια στο ΕΠΑΛ εδω και 4 χρονια δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα μας και κανενας δεν ενδιαφερεται για μας για τα δικαιωματα μας και για τα θελω μας οποτε οι κατσαριδες ειναι απλα ενα ασυμαντο μικρο προβληματακι ¨)

 
On 21 Ιανουαρίου 2013 στις 10:21 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι μαλακίες. ενταξει είδατε κατσαριδα και τι???? δηλαδη αν δεν υπηρχε κατσαριδα 8α κανατε μάθημα?? το κοσμο κοροιδευτε? ολη την ώρα χαβαλέ κανετε στην ταξη... τωρα σας ενοιαξε το μάθημα τρομαρας σας!!!