Σχόλιο φωτογραφίας στο τέλος.
Σήμερα εκτός από την 17 Νοεμβρίου και την εξέργεση του πολυτεχνίου γιορτάζουνε και για την δημοκρατία άπο ότι μας λένε.
Ημέρα γιορτής , ημέρα τιμής.
Όπως σε κάθε γιορτή και ημέρα τιμής για τους Έλληνες.
Β
έβαια υπάρχουν και οι ημέρες όπου θέλουμε να τιμήσουμε ανθρώπους όπου πεθάναν για την Ελλάδα αλλά δεν μας αφήνουν, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Πάμε τώρα στα της δημοκρατίας και στην ημέρα τιμής 17 Νοεμβρίου.
Δημοκρατία είναι μια παρεξηγημένη λέξη στις ημέρες μας, στα σχολεία δημοκρατία μαθένουν στα παιδία ότι είναι τα δικαιώματα του ανθρώπου,η ελευθερία του ανθρώπου αλλά δε μαθάινουν κάτι που διδάσκει η δημοκρατία, ότι πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα και να ακολουθάμε τους νόμους. Από την στιγμή που πάυει να ισχυεί αυτό , δημιουργείται ένα χάος και έχουμε μια θέση σην κοινωνία του ψευτοδημοκράτη.
Η δημοκρατία στις χρονιές τις οποίες διανύουμε είναι κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο όπως λένε, το υποστηρίζει ολοκληρωτικά η αριστερή παράταξη , βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει σήμερα ούτε δεξιά ούτε αριστερή παράταξη η οποία υποστηρίζει την δημοκρατία.
Ας δούμε τις αριστερές παρατάξεις και αυτούς, όπου από ότι μας λένε είναι αυτοί που αγωνίζονται σήμερα για την δημοκρατία, όσο δημοκρατία στα αλήθεια μπορεί να είναι αυτό το οποίο υποστηρίζουνε.

Σύριζα,Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας .
Ένας νέος άνθρωπος όπου θέλει να αγωνιστεί για να υπερασπιστεί την δημοκρατία και όλα όσα έχουν σχέση με την δημοκρατία.
Ας πούμε λίγα πραγματάκια για τα επιτεύγματα του κ.Τσίπρα για την δημοκρατία.
Καταρχήν για να λέμε ότι αγωνιζόμαστε για την δημοκρατία πρέπει να την σεβόμαστε, με την εμφάνιση μας και με τον τρόπο μας.
Να υπερασπιζόμαστε το κάθε τι δίκαιο και ότι είναι δημοκρατικό.
Η βία είναι ο αντίπαλος της δημοκρατίας, για να περάσουμε κάτι το οποίο θέλουμε να πούμε πραγματικά , οπότε να ήμαστε κατά της βίας, να μην προκαλούμε το κοινωνικό χάος και την κοινωνικη κοροϊδία προς τον κόσμο.
Όλα αυτά πιστεύω ότι ο περίφημος Αλέξης Τσίπρας ,όπου αγωνίζεται από ότι λεεί για την δημοκρατία δεν τα κατέχει και είναι προσανατολισμένος προς το ΧΑΟΣ.
1. Δεν σέβεται την δημοκρατία και με τον τρόπο του την ειρωνεύεται,όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο.

2.Αποκαλεί "νέους αγωνιστές", τους πιτσιρικάδες που προκαλούν το ΧΑΟΣ.
3.Υπερασπίζεται τους ομοφυλόφιλους και είναι υπερ των πορειών που κάνουν για τα "δικαιώματα" τους, αλλά χωρίς η κοινωνία να τους αποδέχεται .Δεν σέβεται δηλαδή τον κόσμο και προκαλεί με το να υπερασπίζεται ανθρώπους όπου κονωνικά είναι ανεπιθύμητη.
Συμφωνώ ότι δικαίωμα τους μόνο στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν!


4.Υπερασπίζεται πρώτα τους "δημοκράτες" φίλους του που έρχονται παράνομα στην χώρα μας(και ξέρουν και βέβαια τι είναι η δημοκρατία), και με κάθε έγκλημα οπου γίνεται, και υπερασπίζεται με βάση του συντάγματος ο κάθε άνθρωπος την ιδιοκτησία του , τον αποκάλει (φασίστα,ρατσιστή) δηλαδή κάτι σαν "αντι-δημοκράτη", αλλά φυσικά ο κύριος τσίπρας παραμένει δημοκράτης.
Εδώ και η φωτογραφία με την οποία θέλει να γίνει όμοιος, με αυτούς οπου υπερασπίζεται.


Αυτά είχαμε να πούμε για τον κύριο Αλέξη Τσίπρα.


Ας μιλήσουμε τώρα και για την δημοκρατική "δεξιά".
Νέα δημοκρατία . Αρχηγός από ότι λένε "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
Μόνο και μόνο το όνομα του κόμματος "Νέα Δημοκρατία" πιστεύω ότι σκοπό έχει να δημιουργήσει μια νέα δημοκρατία , για όσο δημοκρατία φυσικά θα είναι για τους υπόλοιπους.
Καλλιεργεί την βία και τον χωρισμό των Ελλήνων πολιτών σε αριστερούς και δεξιούς. (Καλά και για αυτούς που λένε ότι υπάρχουν και οι κεντρώοι, ούτε σχόλιο δεν θα κάνουμε).
Φυσικά εντάσεται και η "Νέα δημοκρατία" υπέρ του χάους αφού δεν προσπαθεί να κάνει και τίποτα και απλά παρακολουθεί.

"Των εβράιων" ας το σχολιάσουμε άλλη φορά.

Αυτά για σήμερα και για την 17Ν και τους δήθεν σημερινούς μας δημοκράτες!!!

Σχόλιο φωτογραφίας:
Θα συμωνήσουμε με την φωτογραφία "ΕΞΩ Η ΗΠΑ" έξω γενικά όλοι , και οι δήθεν αριστεροί μη πατριώτες του ΚΚΕ οπού βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την γενιά του πολυτεχνίου και με αυτά που λένε.

Σχόλιο Δικό μας.
Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα, για αυτούς τους ψευτοδημοκράτες ότι είναι...
Λόγια και μόνο λόγια, Αλήθειες και ψέματα όπου τις αλήθεις δεν τις είδαμε πουθενά.

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"

1 σχόλια:

On 17 Νοεμβρίου 2008 στις 6:11 μ.μ. , Ἀχιλλεῦς είπε...

και γιατι ρε φιλε εφοσον υπηρξε συνεργαια με τις ηπα δεν περασε την υπολοιπη ζωη του σε μια βιλα στις μπαχαμες και την περασε στην φυλακη;για τον παπαδοπουλο λεω