Υπάρχουν δυο ειδών κάμερες,Οι κάμερες που φαίνονται και οι κάμερες που τις περνάμε απαρατήρητες.
Οι κάμερες στον δρόμο, όντως μπορούν να μας ελέγχουν αλλά και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι όντως κάποιος μας ελέγχει!
Επίσης οι κάμερες των δρόμων, είναι οι κάμερες οι οποίες είναι κρατικές και ελέγχει το κράτος μέσα από αυτές.
Μετά πάμε στις κάμερες από τις οποίες μας ελέγχουν, όχι κρατικά αλλά παγκόσμια και μπορούμε να πούμε ότι μας ελένγχει το "Νεο ταξικό" τους σύστημα από τους "Νεο ταξίτες" οι οποιοι δουλεόυν για αυτό.
Μιλάμε φυσικά για τις κάμερες οι οποίες βρίσκονται στις τράπεζες,στις πολυεθνικές εταιρίες,στους πεζοδρόμους μέσω των εξωτερικών καμερών από τις πρεσβείες και φυσικά μέσω των κινητών.
Ας αναλύσουμε ένα ένα τα σημεία και τις κάμερες τις οποίες μας ελένγχουν.

Τράπεζες.

Συναλλαγές όλοι έχουμε κάνει,συναλλαγές κάνουμε και κάθε μέρα επίσης, και έξω από τράπεζες περνάμε, έστω και μία φορά την ημέρα.
Κάμερες στις τράπεζες υπάρχουνε εσωτερικές και εξωτερικές, μας ελέγχουν όλα τα σημεία πάνω μας, (Χέρια πόδια κεφάλι πλάτη ,) μπορούμε να πούμε ακόμα ότι μπορουν να μας ελέγξουν και την σκέψη μας αναλόγως και τις κινήσεις μας.

Πολυεθνικές εταιρείες.

Οι πολυεθνικές εταιρείες ελέγχουν σε μεγάλο ποσοστό ακόμα και τις συνήθειες μας και την προσωπική μας ζωή,μέσω των καμερών όπου έχουν εσωτερικά αλλά ακόμα και εξωτερικά των κτιρίων τους, μπορουν να μας μάθουν καλύτερα και από τον πιο κοντινό μας άνθρωπο.
Πολυεθνική εταιρεία η αποκατάσταση της ζωή μας μέσα στο σπίτι μας.

Πρεσβείες.

Η πρεσβεία μπορεί σε μικρότερο ποσοστό βέβαια να μας ελέγχει, αλλά όταν μας ελέγξει είναι, ο έλεγχος ο οποιός είναι η αρχή και το τέλος μια ζωής ελέυθερης.

Κινητά.

Τα κινητά μπορούν εύκολα και χωρίς χρήματα να μας ελέγχουν όλη μέρα, κάθε μέρα και η πληροφορία η οποία δίνεται σε κάποιων "Νεο ταξίτη", φυσικά γίνεται και πολύ πιο συγκεκριμένη.

Όλα αυτά πρέπει να μάθει ο άνθρωπος σήμερα και πάνω από όλα, ότι ο έλεγχος ο "κρατικός" δεν είναι αυτός, ο οποίος δεν κάνει την ζωή του ελέυθερη αλλά είναι αυτός ο οποίος βοηθά στο ελάχιστο την πληροφοόρηση του ατόμου μας, προς την παγκόσμια πληροφόρηση για εμάς.

Ιδιωτική(Νεό ταξική) "εταιρεία" = Μη ιδιωτική ζωή για εμάς και πλήρως ΜΗ ελέθευρη ζωη!!!

Ανδρέας "ΕΛΛΗΝ"

1 σχόλια:

On 14 Νοεμβρίου 2008 στις 4:28 μ.μ. , cruel είπε...

me thn egklhmatikothta pu mas dernei kala kanun k mas vazun kameres, alla de ftaiei kaneis, emeis pu tus vazume mesa, oxi pws oi dikoi mas ein kalyteroi. twra oso afora ta kinhta h sharp nomizw exei epithdes hxo sto kleistro yati ein paranomo na vgazeis fwtos xwris na to kserei o allos, kalo 8a tan na to kanun k oi alles etairies, ya psilou phdhma kanun mhnuseis, edw 8a kollhsune?