Αρχικά με το θέμα που έχει σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 η απογευματινή εφημερίδα, θέλουμε να εκφράσουμε, πρώτα την συμπαράσταση μας, στους ΕΛΛΗΝΕΣ του Αργυρόκαστρου και μετά την αγανάκτηση και τον θυμό προς τους αλβανούς του αργυρόκαστρου , τους υπεύθυνους και στο υπουργείο εξωτερικών.

Θεμα από την εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ



Αλβανοί μαθητές εμπόδισαν τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ να τιμήσουν το <<ΟΧΙ>>

Μεμονωμένο επεισόδιο σε σχολείο του Αργυρόκαστρου σημειώθηκε χθες το πρωι με πρωταγωνιστές Αλβανούς μαθητές , οι οποίοι κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής του παρακείμενου ελληνικού σχολείου για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ άρχισαν να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα διακόπτοντας την εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι το αλβανικό και το ελληνικό σχολείο στεγάζωντα στο ίδιο κτίριο,που είναι χωρισμένο σε δύο χώρους με κοινή αυλή.
Συγκεκριμένα , οι μαθητές του αλβανικού λυκείου προκάλεσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητές που βρίσκονταν στην αυλή,τραγουδώντας από τα παράθυρα των τάξεων που βρίσκονταν τον αλβανικό ύμνο και βρίζοντας την Ελλάδα , με αποτέλεσμα η εκδήλωση να σταματήσει.
Προκλήθηκε αναστάτωση , αλλά το επεισόδιο έληξε χωρίς να υπάρξει συνέχεια, αφού μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο διευθυντής του ελληνικού σχολείου προέβη σε διαμαρτυρία προς το συνάδελφο διευθυντή του αλβανικού σχολείου.
Ο τελευταίος κάλεσε τους μαθητές που δημιούργησαν το επεισόδιο να ζητήσουν συγγνώμη για όσα εκστόμισαν , πράγμα το οποίο και έγινε . Τους τόνισε ,μάλιστα ότι <<δεν είναι δυνατόν να καταφέρεσθε κατά της Ελλάδος στην οποία όταν μεγαλώσετε θα πάτε να σπουδάσετε>>!
Η θέση η δικία μας είναι να θέσουμε κάποια ερωτήματα πρώτα.
Πού είναι το ελληνικό κράτος;
Πού είναι οι άνθρωποι για να προστατέψουν αυτά τα ελληνόπουλα τα οποία θα δέχονται και επιθέσεις εκτός από αυτης.
Πως θα πληρώνει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης , για να σπουδάσει ένας αλβανός ο οποίος θα βρίζει την ΕΛΛΑΔΑ μας;

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

ΑΝΔΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝ"