Πιο εύκολη είναι πλέον η είσοδος στην ελλάδα από την εργασία.... κάτι το οποίο δεν διώκεται ποινικά, είναι μίλια μακριά από τον έλληνα πολίτη..μιλάμε φυσικά για την εργασία , από την οποία θα μπορεί να ζήσει.
κάποιοι φένεται προτιμάνε τις μίζες και τις παράνομες εισόδους λαθρομεταναστών, αντί για την αποκατάσταση της ανεργείας των ελλήνων πολιτών.
Η ανεργεία η οποία αυξάνεται συνεχώς με την συνεχόμενη είσοδο των λαθρομεταναστών είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα για τον έλληνα πολίτη και πιό πολύ για τον έλληνα μαθητή όπου σε λίγα χρόνια θα βγεί στην αγορά εργασίας και δεν θα βρίσκει δουλεία όχι μόνο δουλεία όπου θα μπορεί να κάνει με βάση το πτυχίο του, αλλά και δουλειά ανεξαρτήτως του πτυχίου του.
Με βάση τους μετανάστες όπου υπάρχουν στην ελλάδα και τους μαθητές ξένους όπου θα πιάσουν θέση έλληνα στην αγορά εργασίας αυξάνεται και ολοένα και περισσότερο η ανάγκη για εργασία.
Θυμάμε όπου κάποτε ακόμα και τώρα οι αλλοδαποί έκλεβαν τους έλληνες.. σε λίγο καιρό θα φτάσουν οι έλληνες σε σημείο μέσα στην ελλάδα να κλέβουν τους αλλοδαπούς.
Δεν πιστεύω ότι ζητάμε κάτι παράλογο , από ...
1. Την αποκατάσταση στον εργασιακό χώρο όλων των Ελλήνων.
2. Την απαγόρευση αλλοδαπών να κάνουν μια επιχείρηση και να πληρώνουν τους ίδιος φόρους όπως τους έλληνες.. δλδ να πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους σε περίπτωση δικιά τους επιχείρηση.

Είχε ακουστεί κάποτε ότι πρέπει να μαθένουνε αλβανικά στα ελληνικά σχολεία οι αλβανοί... προφανώς χωρίς να ρωτήσουν τους έλληνες φορολογούμενος όπου θα πληρώσουν για να γίνει αυτή η ενέργεια.

Αλβανοί και αλλοδαποί πρέπει να πληρώνουν τους τετραπλάσιους φόρους σε ένα κράτος το οποιό δεν γενήθηκανε .