Η Εξαγορά της αριστεράς στα ανθρώπινα μυαλά και στις ανθρώπινες ζωές πρέπει να σταματήσει πολύ γρήγορα.
Με θέμα της καταλήψεις και τις διάφορες προπαγανδιστικές αντιλήψεις που έχουνε τα μέλη της Κ.Ν.Ε. ήρθε η αφορμή για να γραφτεί αυτό το κείμενο.
Με πολύ προσεκτική και στενή παρακολούθηση καταλαβαίνουμε όλοι ότι στο σχολείο μας υπάρχει και ένας επιλεγμένος κνίτης , ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι ακραίο αυτό που λέω ,αλλά είναι η πραγματικότητα .
Σε κάθε σχολείο όπου γίνεται μια κατάληψη πίσω από τα δήθεν αιτήματα υπάρχει μια προπαγανδιστική ομάδα όπου πρωτεργάτες είναι παιδάκια της Κ.Ν.Ε. ... βέβαια πίσω και από αυτά τα παιδάκια υπάρχει το μεγάλο αφεντικό της αριστεράς και δεν είναι η Παππαρήγα όπου όλοι νομίζετε... Η άκρα αριστερά ή αλλίως σύριζα , βοηθάει πολύ ώστε να ενταχθούν στο κόμμα του νέοι όπου θα έχουν έρθει από μια μαθημένη ηθοποιία από μαθητές πρός τους μαθητές.
Μερικοί μαθητές όπου έχουν αυτή την δικιά μας εθνικιστική αντίληψη και ακολοθούν τα πιστεύω τους προσπαθούν ώστε να μην υπάρχει αυτό το όργανο μέσα στα σχολεία, κάτι πολύ δύσκολο αλλά και προκλητικό για εμάς.
Τα άλλα παιδάκια όμως που θέλουν σε μια κατάληψη να χάσουν τις ώρες τις μάθησης ακολοθούν τα λόγια ενός προπαγανδιστικού πιονιού της Κ.Ν.Ε., όπου πάνω από όλα θα πάρει μαζί του όλα τα παιδάκια και θα αρχίσει αυτά τα οποία τον συμβούλεψαν τα αφεντικά του.
Η μόνη λύση για την αποφυγή αυτής της εκτέλεσης είναι να υπάρξουν ομαδικοί αγώνες εθνικιστών στο κάθε σχολείο..

Το μόνο που ζητάμε είναι. "Να σταματήσει η κομματική κατάληψη , και όχι η κατάληψη του μυαλού και της μάθησης"

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ



1 σχόλια:

On 30 Οκτωβρίου 2008 στις 8:49 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Μάθε καταρχήν να γράφεις σωστά μετά έχε άποψη.