ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

1.400 πολίτες από 28 χώρες, ορκίστηκαν την περασμενη Δευτερα 29/9 ως Έλληνες,!!!! από το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο του Σπόρτινγκ, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κας. Συλβάνας Ράπτη κ.α.
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :...>>>>

Ο Πάκης Παυλόπουλος δήλωσε : «Νέοι συμπατριώτες !!!, είναι τιμή και χαρά να είστε κοντά μας στον αγώνα της πατρίδας για ένα καλύτερο αύριο.»


Ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός δήλωσε : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα να δέχεται στους κόλπους της εσάς, ως νέους Έλληνες.!!!!»

Η Συλβάνα Ράπτη ( Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) δήλωσε : «Δεν θα σας πω κυρίες και κύριοι, δεν θα σας αποκαλέσω φίλες και φίλους, θα πω πάρα πολύ απλά συμπατριώτες και συμπατριώτισσες καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστούμε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που επιλέξατε να ζήσετε στη χώρα μας!!!!. Στη χώρα που ήταν έτσι και αλλιώς δικιά σας.»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μπαράζ ελληνοποιήσεων έχει επιδοθεί η κυβέρνηση τη στιγμή, που οι Έλληνες μειώνονται και φτωχαίνουν διαρκώς. Δείχνει ο Παυλόπουλος στη πράξη ποιοί είναι οι στόχοι του. Τους νομιμοποιούν και τους κάνουν Έλληνες και θα τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου ώστε να τους ψηφίσουν.

Τα δύο μεγάλα κόμματα επιθυμώντας τις ψήφους των λαθρομεταναστών στοχεύουν να τους παράξουν πολιτικά δικαιώματα! Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα δούμε αρχικά αλλοδαπούς βουλευτές στους κόλπους των κομμάτων του συστήματος και αργότερα ένα πανίσχυρο κόμμα εθνικών μειονοτήτων, το οποίο ουσιαστικώς θα αποφασίζει για την κυβέρνηση της χώρας και στην πραγματικότητα θα εξανδραποδίσει την ελληνική εθνική πολιτική στις δικές του επιδιώξεις.Εάν σε αυτό αναλογιστούμε την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και το μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης των αλλοδαπών τότε η κατάσταση γίνεται πραγματικά οριακή......

Εθνολογικά ο πληθυσμός αλλοιώνεται, δημιουργούνται μειονότητες εθνικές στην ελληνική
επικράτεια και ανοίγει η όρεξη των όμορων εχθρικών προς την πατρίδα μας χωρών.

Η Αλβανικής υπηκοότητος μετανάστες, σε μερικές δεκαετίες , λόγω της γειτονίας της χώρας τους, αλλά και λόγω του μεγαλοϊδεατισμού τους, αλλά και λόγω του νόμου 2910/2001, ο οποίος τους παρέχει όλες τις προϋποθέσεις να νομιμοποιηθούν και αργότερα να λάβουν και την ιθαγένεια, συνεπικουρούμενοι και από άλλους Ισλαμιστες και την προπαγάνδα "φίλων" και "εχθρών", δεν πρόκειται να αφήσουν ανεκμετάλλευτο για αυτούς ένα τέτοιο θείο δώρο. Είναι πλέον αυταπόδεικτο και φανερό ότι αν η Ελληνική πολιτεία δεν λάβει γενναία μέτρα για την πάταξη του φαινομένου αυτού, θα ξεφυτρώσουν όσον ούπω νέες "Τσαμουριές" και τεράστια μειονοτικά θέματα.......


ΠΗΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

Ένα από τα θέματα όπου δεν είναι δικό μου το παρουσιάζω στο μπλοκ μου γιατί είναι πολύ σημαντικό.