Μεγάλη αύξηση παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά σχολεία με τους αλλοδαπούς μαθητές.
Σύμφωνα με στατιστικές απο το 2000 , δείχνουν ότι κάθε χρόνο αυξάνεται κατά 3% ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών στην ελλάδα, με τα σχολεία να γεμίζουν από αλλοδαπούς μαθητές και να μην μπορεί ένας έλληνας μαθητής να ζήσει αρμονικά ακόμα και στο σχολείο.
Βέβαια είχαν ακουστεί και το 2003 ότι θα περιορίσουν τον αριθμό των αλλοδαπών μαθητών στα ελληνικά σχολεία, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ότι λεεί μια κυβέρνηση δεν γίνεται.
Έτσι έχουμε φτάσει σε σημείο να αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών στα ελληνικά σχολεία με αποτέλεσμα να μειώνονται μέχρι και οι απαιτήσεις του έλληνα μαθητή για την παιδεία.
Μέχρι και σε σημείο να μετακομίζουνε ελληνικές οικογένεις από τις περιοχές που κατοικούσαν, φευγωντας για τον λόγο όπου φοβούνται τον αλλοδαπό μαθητή(δίκαια βέβαια).
Ο κάθε αλλοδαπός χωρίς να ξέρουμε: άμα έχει αρρώστεις, το μητρώο της οικογένειας του. Κάνει την ύπαρξη του, φόβο των ελλήνων μαθητών.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει, να υπάρχει ποστοστό σε πολλά σχολεία με 70% από αλλοδαπούς δεν θα το ανεχτούμε.
Το ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό εδώ δεν μας κάνει να μην μπορούμε να αγωνιστούμε ,ενωμένοι όλοι οι έλληνες μαθητές για τα προβλήματα τις παιδείας και για αυτο το μεγάλο θέμα των αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Αυτό που ζητάμε εμείς οι έλληνες μαθητές στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι θέλουμε να ζούμε χωρίς αλλοδαπούς στα ελληνικά σχολεία.
Πολλά προβλήματα έχουνε δημιουργήσει με τα νταιλίκια τους οι αλλοδαποί στα ελληνικά σχολεία, κάνοντας δύσκολη την ζωή ελλήνων μαθητών.

Ένα καθαρό ελληνικό σχολείο δίχως αλλοδαπούς.
Ένα σχολείο που να μπορούμε , εμείς οι έλληνες μαθητές να ζούμε αρμονικά στα σχολεία.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ