Όπως έχουμε διαπιστώσει ολοι οι μαθητές αυτό το οποίο κυριαρχεί στα ελληνικά βιβλία της ιστορίας είναι η αναφορά την ελληνικής ιστορίας προς το τέλος του βιβλίου.
Έχουνε σκοπό δηλαδή να μας κάνουν να λέμε ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ιστορία,ο σκοπός ακόμα αυτών τών δίαφορων που γράφουνε τα βιβλία είναι να κάνουν να πιστέψουνε οι Έλληνες μαθητές οτι η ιστορία της <<Αμερικής>> - Γαλλίας , είναι πιο σπουδαία από την ίδια μας την ιστορία.
Διάφορες αριστερές οργανώσεις και όχι μόνο μαθαίνουν διάφορα παραμύθια σε μερικούς Έλληνες μαθητές ώστε να μην υποστιρίζουν την ελληνική ιστορια ως πιο σπουδαία των άλλων.

Αυτό λοιπόν δεν θα περάσει.:
Πρέπει οι διάφοροι "πληρωμένη" καθηγητές να κοιτάνε πως να μάθουνε την ιστορία των Ελλήνων και της Ελλάδας και όχι την ιστορία των ανθέλληνων και της υπό κυβερνωμένης Ελλάδας απο τους εβραίους.
Αυτό το οποίο θέλουν να περάσουν στους Έλληνες μαθητές και να τους κάνουν να ντρέπονται που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα περάσει,
πρέπει όλοι εμείς να ξυπνήσουμε και να ξυπνάμε τους συμμαθητές μας, τους οποίους τους νοίαζει η σαβούρα που τους πετάνε για να θαμπωθούν.

Έξω από τα σχολεία οι προδότες.
Έξω από τα σχολεία οι οι υποστηρικτές των εβραίων.
Έξω οι καθηγητές οι οποιοι δίνουν έξτρα μπόνους στους ξένους μαθητές.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

1 σχόλια:

On 15 Μαΐου 2008 στις 12:52 μ.μ. , Ἀχιλλεῦς είπε...

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ