Μεγάλη αύξηση παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά σχολεία με τους αλλοδαπούς μαθητές.
Σύμφωνα με στατιστικές απο το 2000 , δείχνουν ότι κάθε χρόνο αυξάνεται κατά 3% ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών στην ελλάδα, με τα σχολεία να γεμίζουν από αλλοδαπούς μαθητές και να μην μπορεί ένας έλληνας μαθητής να ζήσει αρμονικά ακόμα και στο σχολείο.
Βέβαια είχαν ακουστεί και το 2003 ότι θα περιορίσουν τον αριθμό των αλλοδαπών μαθητών στα ελληνικά σχολεία, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ότι λεεί μια κυβέρνηση δεν γίνεται.
Έτσι έχουμε φτάσει σε σημείο να αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών στα ελληνικά σχολεία με αποτέλεσμα να μειώνονται μέχρι και οι απαιτήσεις του έλληνα μαθητή για την παιδεία.
Μέχρι και σε σημείο να μετακομίζουνε ελληνικές οικογένεις από τις περιοχές που κατοικούσαν, φευγωντας για τον λόγο όπου φοβούνται τον αλλοδαπό μαθητή(δίκαια βέβαια).
Ο κάθε αλλοδαπός χωρίς να ξέρουμε: άμα έχει αρρώστεις, το μητρώο της οικογένειας του. Κάνει την ύπαρξη του, φόβο των ελλήνων μαθητών.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει, να υπάρχει ποστοστό σε πολλά σχολεία με 70% από αλλοδαπούς δεν θα το ανεχτούμε.
Το ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό εδώ δεν μας κάνει να μην μπορούμε να αγωνιστούμε ,ενωμένοι όλοι οι έλληνες μαθητές για τα προβλήματα τις παιδείας και για αυτο το μεγάλο θέμα των αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Αυτό που ζητάμε εμείς οι έλληνες μαθητές στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι θέλουμε να ζούμε χωρίς αλλοδαπούς στα ελληνικά σχολεία.
Πολλά προβλήματα έχουνε δημιουργήσει με τα νταιλίκια τους οι αλλοδαποί στα ελληνικά σχολεία, κάνοντας δύσκολη την ζωή ελλήνων μαθητών.

Ένα καθαρό ελληνικό σχολείο δίχως αλλοδαπούς.
Ένα σχολείο που να μπορούμε , εμείς οι έλληνες μαθητές να ζούμε αρμονικά στα σχολεία.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Ο.Ε.Μ
Image Hosted by ImageShack.us

Μία πολύ καλή προσπάθεια η οποία προσπαθεί να οργάνωσει τους ελληνόψυχους μαθητές και να μπορούν να αγωνιστούν για την Ελλάδα!!!
Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί, να έχει και αντιδράσεις από αριστερές οργανώσεις και αναρχοαριστερές.

Αυτό το οποίο θα συνεχίζουμε να κάνουμε είναι να υποστηρίζουμε, ο ένας μαθητής τον άλλον και να παλεύουμε για την Eλλάδα μας.
http://www.oem-ellas.blogspot.com/
Όπως έχουμε διαπιστώσει ολοι οι μαθητές αυτό το οποίο κυριαρχεί στα ελληνικά βιβλία της ιστορίας είναι η αναφορά την ελληνικής ιστορίας προς το τέλος του βιβλίου.
Έχουνε σκοπό δηλαδή να μας κάνουν να λέμε ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ιστορία,ο σκοπός ακόμα αυτών τών δίαφορων που γράφουνε τα βιβλία είναι να κάνουν να πιστέψουνε οι Έλληνες μαθητές οτι η ιστορία της <<Αμερικής>> - Γαλλίας , είναι πιο σπουδαία από την ίδια μας την ιστορία.
Διάφορες αριστερές οργανώσεις και όχι μόνο μαθαίνουν διάφορα παραμύθια σε μερικούς Έλληνες μαθητές ώστε να μην υποστιρίζουν την ελληνική ιστορια ως πιο σπουδαία των άλλων.

Αυτό λοιπόν δεν θα περάσει.:
Πρέπει οι διάφοροι "πληρωμένη" καθηγητές να κοιτάνε πως να μάθουνε την ιστορία των Ελλήνων και της Ελλάδας και όχι την ιστορία των ανθέλληνων και της υπό κυβερνωμένης Ελλάδας απο τους εβραίους.
Αυτό το οποίο θέλουν να περάσουν στους Έλληνες μαθητές και να τους κάνουν να ντρέπονται που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα περάσει,
πρέπει όλοι εμείς να ξυπνήσουμε και να ξυπνάμε τους συμμαθητές μας, τους οποίους τους νοίαζει η σαβούρα που τους πετάνε για να θαμπωθούν.

Έξω από τα σχολεία οι προδότες.
Έξω από τα σχολεία οι οι υποστηρικτές των εβραίων.
Έξω οι καθηγητές οι οποιοι δίνουν έξτρα μπόνους στους ξένους μαθητές.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Παρελάσεις

Posted by Ανδρέας under
Πολύ μέγαλο θέμα οι παρελάσεις και πιοι πρέπει να κάνουν,
Οι παρελάσεις είναι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητές,
Ο σημαιοφόρος πρέπει να είναι ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ μαθητής
---

Ούτε ένας ξένος στις παρελάσεις
Ούτε ο αλβανός να κρατάει την σημαία.
Όχι στους καθηγητές οπού βοηθάνε τους αλλόδαπους στους βαθμούς.

ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ .
Όπου να απαγορεύει στους αλλοδαπούς να κάνουν παρέλαση.
Ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ μαθητής να κρατάει την σημαία.
Να φύγουν οι καθηγητές που δεν κάνουν το καθήκον τους .

ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

H Πραγματικότητα

Posted by Ανδρέας under
Ένα blog το οποίο λεεί τα πράγματα έτσι όπως έχουνε και με σκόπο να σας μαθένει την αλήθεια!!!